Praline belgiene 43

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ror spune:

LA MULTI ANI Lorena!!!!!!!

Bine ai venit pe lume, imbratisari calde mamicii tale curajoase si felicitari lui tati ;) ! Carmen, sunt deja in al noulea cer, alaturi de toate celelalte praline care s-au gandit azi la tine. 1000 de pupici ptr toata familia..... *-) *-) *-) *-)

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Bun venit, Lorena! Sa fii un bebe sanatos, mancacios si cumintel. Carmen, felicitari din tot sufletul, sa va traiasca minunea de fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

La multi ani, Lorena! Sa-ti dea Dumnezeu o viata minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

BUN VENIT PE LUME LORENA
Sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa si viata sa-ti ofere tot ce-i mai bun.
Sincere felicitari fericitilor parinti, sa va traiasca minunea, sa va bucurati de ea si sa va faca mandri toata viata.
Acum asteptam cu sufletul la gura si alte vesti bune.
Pana atunci pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

youpiiiiii.. youpiiiiii.. youpiiiiii..

bravo Lorena... sa cresti mare si sanatoasa.. youpiiiiii.. youpiiiiii.. youpiiiiii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

s-a intamplat deci minunea! o nastere e intotdeauna o minune de la Cineva de Sus care le randuieste pe toate pe lumea asta!

bine-ai venit pe lume sufletel mic Lorena! sa ai parte de o stea calauzitoare norocoasa si de ursitoare generoase! sa te bucuri de parintii care te adora de cand erai doar un gand si sa-i bucuri pana la adanci batranete!

bravo carmen, you did it! sunt convinsa ca n-a fost piece of cake dar stiu ca a meritat efortul! va dorim o noapte linistita, somn odihnitor si reparator si... bun venit in "lumea celor fara somn" - deocamdata:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

La Multi Ani Lorena!!!Sa ai parte de o viatza frumosa plina de prieteni,de iubire si muult muult noroc! Carmen Bravo! Ai fost curajoasa si acum esti fericita! Sa va traiasca si sa va aduca bucurii in viatza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Bun-venit pe lume, Lorena , micuta minune!
Sa ai parte de o viata fericita si plina de noroc!Sa fii sanatoasa si sa-ti implinesti toate visele! Felicitari,mami si tati,sa va bucurati de comoara voastra pana la adanci batraneti, sa fiti fericiti si binecuvantati mereu!
Va pupam si va imbratisam cu drag si dor.
Bravo, Carmenuta mea draga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Taniuca,mi-am dorit atat de mult sa vin vineri,de fapt nici nu ma gandeam ca exista posibilitatea sa nu vin,dar se pare ca nu am cum sa ajung.Mai trag oaresce speranta totusi,deci baga-ma si pe mine la categoria "nesigur".Te pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

BINE AI VENIT LORENA!!! Sa ai partea de o viata minunata alaturi de parintii tai care te iubesc din tot sufletul.
Carmenut, multe felicitari pt mamica cea curajoasa!!!!

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput