Praline belgiene 43
Raspunsuri - Pagina 22
carmaw spune:
Pralinute dragi multumesc de raspunsuri!
Da contractul tocmai il semnase....am vorbit cu ea, e socata a fost la doctor care i a dat certificat medical de depus la politie are r.d.v cu un avocat.....e naspa de schimbat yalele nu poate ca( arhitectu adica proprietaru )are passe partout....
Nici masina nu o poate baga in garaj i sa interzis _pt garaj da 60 E in plus la chirie
Un flamand nebun....care face probleme
Am vorbit cu ea azi de abia rosteste vorbele....e speriata rau!
Are o multime de prieteni ....dar situatia e delicata....nu se baga
nimeni la o adica
in fine o pistonez eu si daca ma enervez i au telefonul idiotului si ii zic in engleza 2_franceza ii provoaca indigestie
o dupa amiaza placuta la pralinute.....nu va spun cum alerg aici prin supermaétketuri dupa berea belgiana si alte produse!
ninaM spune:
Rue Saint-Lambert 1
1200 Woluwé-Saint-Lambert , adresa pt intalnirea de maine de la Woluwe.
Magazinele se deschid la 10...noi cum facem?Ramane 9;30 si ne vedem la cafenea?E una chiar pe centru,spre Zara si e un punct bun de intalnire.Dupa ce ne adunam putem merge in alta parte,ce ziceti?
morgane spune:
Ptiu, cine stie pe unde ajungeam, dar am cautat pe 'shopping center".
Merci Nina. Am notat adresa ma descurc si vad eu cand ajung, ca nu cred ca-mi iese fix 9.30. Voi suna la una dintre voi.
Pupici,
Mihaela1171 spune:
Salut fete!
LA MULTI ANI !!! Mirikutz!!!! Dupa cum iti spusei deja de saptamana trecuta, toata samptamana asta sunt in Antwerp la un seminar. Sa traiesti si sa infloresti, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia minunata pe care o ai!!!! Te puuuuuuuuuuup dulce!!!!
Deci, sunt in Antwerp la un seminar cu cei 75 de directori economici din grup, super fun, dar si obositor....
Imi pare rau dar nu pot veni si eu maine fete, desi tare mi-ar fi placut, imi luam o juma de zi daca nu era cu seminaru' asta .....
Va pup si ne ma auzim!!!
Mihaela1171 spune:
Ninutzuk BINE ATI REVENIT!!!! am aruncat un ochi pe poze...waaaawwww ce s-a transformat Reina....este o SUPERBA!!!! Iar Alex a crescut atat de mult !!!!! Cu greu ii mai recunosti pe amandoi!!!!
dia_tm spune:
Mirik, La Multi Ani !!!!
Sa va spun ce mi-ati facut: mi-am amintit ca americanii spuenauc a de ziua mamei, de regual se merge in familie la un "brunch"; si oare unde ar fi frumos de mers aici in Bruxelles la un brunch? ...Wittamer?? (de ziua mea nu cred ca mai comenteaza nimic sotul, corect?
Glumesc un pic, dar s-a agatat ideea asta prin creierasul meu acuma... nu stiu daca mai scap de ea.
S-aveti o intalnire super placuta maine si sa ne povestiti dupa aceea cum a fost!
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 10+
ardeiash spune:
ma.. acum nici nu mai stiu ce sa fac.. subiect nou sau nu?
l-am facut.. na .. vad ca nu e altul