Praline belgiene 43
Raspunsuri - Pagina 21
ninaM spune:
LA MULTI ANI MIRIK!!!!!
Sa ne traiesti,sa ai parte de tot ce-ti doreste inimioara si multa sanatate !!!
carmaw spune:
sunt suparata si n am dormit
M a sunat prietena din halle- ea e o fata singura ,fara beburi,e secretara si da lectii de nai-are conservatorul. Ea e in BE din 1990.
Proprietarul ei a aparut in casa ei, a imbrincit o si vrea sa o faca sa semneze o scrisoare in care ea zice ca pleaca pina in max 6 luni-baiul ei pe 3 ani a inceput la 1 aprilie 2010!
Ea e o fata toata numai inimioara si niciodata nu a stiut sa si apere drepturile-artsta ce mai!
Aseara plingea la tel, ii e frica sa stea in casa-eu i am zis sa schimbe yalele.M ai are si o pisicuta si ii e frica ca nebunu io otraveste
Acum sper ca are curajul sa se adreseze unui avocat
Norocul ei ca e in belgia....da ce se intimpla acolo? Au capiat oamenii???
Ce ar putea sa mai faca??
dia_tm spune:
Deci asa...va vedeti la wittamer, maine, la o ora la care eu n-am cum sa ajung; sper sa va placa si sa mai mergeti, ca si eu vreau (si pe sot greu il conving ca merita la preturile respective...)
Distractie pe maine!
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 10+
morgane spune:
La muuuuulti ani, Miri. Sa fii iubita, dorita, slavita, bine platita ... na, ca nu mai am inspiratie.
Hai, ca m-ati dat gata cu īntālnirea, ba acolo, ba dincolo. Bine atunci, ramāne dincolo. Ce adresa punem in GPS? Voluwe ... si mai departe ?
Carmaw, pai cum suna contractul de inchiriere? Poate suna la politie si face plangere de agasare. Un avocat costa, insa depinde de multi factori. N-am inteles ce ai spus ca a inceput de la 1 aprilie. Oricum bafta si sa fie tare. Belgia e o tara ok, īnsa belgienii (unii) ... ma abtin.
Pupici la toata cutia,
Antoanela23 spune:
Mey, sunt confuzata, deci unde ramane? La Woluve?
Lucica, uita-te pe site-ul de la Woluve Sh Centre, ca nu stiu adresa exacta.
Carmen, naspa cu prietena ta, dar daca omul acela e asa de nesimtit, mai bine sa plece, in 6 luni are timp sa-si gaseasca ceva convenabil, decat sa stea acolo stresata 3 ani. Dar sa fie sigura ca-i da nesimtitul garantia inapoi, sa nu o faca sa semneze ca a plecat din vina ei si el sa-i retina garantia.
Mirik, La Multi Ani, frumoasa Doamna! Sa fii sanatoasa si iubita de muschetarii tai, sa ai parte numai de lucruri minunate si de prieteni buni si adevarati in viata ta, asa ca noi, pralinele .
Pupi,
scumpi spune:
La Multi Ani MIRI! Multa sanatate si fericire, sa ai parte de multe bucurii alaturi de baietii tai!
Distractie placuta maine fetelor care se intalnesc
pupici tuturor
Sebastian, baietelul nostru iubit
morgane spune:
Woluwe ramane, si asa sa-i ramāna numele.
Am cautat si ... am gasit : Sint-Lambertusstraat 202, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe#8206;.
Voi gasiti cu ochii inchisi, dar eu care sunt din provincie, mai greu ... :)
Abia astept sa va vad si sa va strang in brate.
Pupici,
ardeiash spune:
la multi ani cu sanatate mikule, sa cresti, sa infloresti, si pe langa tine silvian si piticutii tai superbi pentru tine
fete, am o pauza intre 12.15-13.15;; sunt la mare distanta de voi:: la madou si tre sa iau 2 metrouri insa la 13.15 e musai sa fiu inapoi iar stib-ul asta imi zice ca fac aproape juma de ora dus si juma intors ;;; dar incerc sa ajung pfui pot numa sa va pup cred
anamana123 spune:
venii de la scoli...
lucica, vezi cata ceva cu woluwelaan, ca ce scrisesi tu acolo nu-mi suna bine! sa n-ajungi la alt woluwe...
carmen, nasol, nu-mi imaginez cum m-as descurcaz singura...n-are prieten sau prieteni???
apropos de nedescurcat...azi am intarziat la scoala ca a trebuit sa bag motorina...e prima oara in 2 ani jumate (sunt rasfatata, recunosc)...meeeeeey, a fost o intreaga aventura: n-am putut deschide rezervorul (m-au ajutat un nene si un tinerel) apoi trebuia sa platesc cash si i-am facut semn la tanti de la ghiseu sa dea drumul la pompa... i-a dat saraca, da io am bagat-o asa adanc (:))))) ca n-a functionat. n-aveam decat vreo 40E la mine si voiam sa bag doar de 20. pompa huruia, scrisul de pe ecran nu se misca, io credeam ca depasesc suma....pfui! i-am facut iar semn lu tanti si a venit ea si mi-a si bagat benzina si mi-a si inchis rezervorul...si io desteapta am si contrazis-o si l-am deschis iar (crezand ca-l inchid io cum trebe- inca mai am reminiscente de profa! hihihi!). concluzie:noroc cu scoala ca am inteles cand m-a intrebat tanti cata motorina vreau si i-am putut raspunde 20E!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei