*LMA*! Puiuti de Randunici (382)
Raspunsuri - Pagina 3
natynic spune:
Ariel, felicitari pt realizare, deie Domnul sa vina si magazinul pe bune si de mers va merge caci esti plina de idei bune si daca zici asa de termometrele alea si le poti comercializa, eu una deja ma inscriu, la banii astia merita clar cum zici si tu, in urgente, noaptea etc ca doar stiu si eu f bine ce chin poate fi; iar la Doamne fereste 40 de grade evident ca nu mai conteaza zecimile de grad asa mult. Eu la asta de frunte de-l am ziceam ca-i inexact la modul ca Iulia avea 38,8 in fund si ala imi arata 37,2, intelegi? Adica total pe langa...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Maia37 spune:
Mantamiaaa mimo si Kya ce super v-ati distrat!
ursuleata- ce vanzoleala acolo la tine
Ce-mi place cum stau amandoi in pat.il pupa si-i zice bebe fratiorului sau
zoze,ramo cata-

mihutza11- ma bucur ca ai pus din nou filmuletrul ca nu-l vazusem.Ai o super dansatoare si pot spune ca l-a cucerit pe Vlad .Mai ales ca si Vlad e fan Gummy bear.El ii spune Teddy.Toti ursii sunt Teddy la noi
Olgutzika spune:
Si pozele mele, nu am periat nimic, am descarcat tot ce era pe card si le-am pus, ca altfel nu le mai puneam niciodata.
http://picasaweb.google.com/108060068116847610380/Party2Ani02#5444116415667468386
Mimo, Kya, supeeeeeerrrrr!!!! Sa beti un vin fiert si pentru minee
. Mimo, stai linistita, ca Vladutul e pe maini bune, Mari are nota 100 de la mine
. Iti povestim despre el cand te intorci
, ca ti se face prea dor ![]()
Arielule, Doamne Ajuta!!!
Va pup, noapte buna!
mihutza11 spune:
Ariel Doamne ajuta!!
Mimo, Kya bravo Duamnelor!
Maia 
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
ramo_cata spune:
zoze da a nascut joi pe 25 februarie...acum e acasa dar are probleme cu stefanutz,intra peste aia mica cand doarme,nu prea accepta ideea ca are o surioara...
va pup
ma bag cu baietii la dormitor..pe maine....
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mihutza11 spune:
iar v-am admirat in pozele de la Olgu.. si am mai obs asa: ca randunoi de Sovi a slabit, ciorapi sepsi de Clau, o Bubulina asa de senina si doi pui mici dormiciosi la final
..
si ca tot am vazut-o pe Soph mazgalita de pix, mi-am adus mainte o faza de ieri..incepuse si Andra sa se mazgaleasca pe mana si i-m zis sa scrie pe hartie nu pe manuta.. vreau sa spun ca s-a dus sa se ascunda dupa canapea sa scrie pe manuta in liniste.. apoi faza s-a repetat cu altceva, era vb de borcanasele de la plastilina ca ii zisesem sa nu le baga in gura.. tot acolo s-a dus sa faca pe ascuns.. asa ca am zis ca o las in pace ca nu vreau sa inceapa sa se ascunda de mine.. macar daca face prostii sa vad eu ce face..
oricum ne-a mirat mult la faza asta, ca i-a venit in cap sa faca pe ascuns..
ai vostri fac asa?
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
ramo_cata spune:
olgule f frumoase pozele
mihuta si andru se ascunde cand ii zic "nu" si pana la urma tot ca el face

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Nicoleta spune:
http://picasaweb.google.com/108060068116847610380/Party2Ani02#5444119000907601538
Deci sunt topita!!
---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.
mihatp spune:
mai cate poze
, vreti sa mai si scriu ceva?!
le-am vazut pe toate... maraton
luny, Luca vad ca are fobie de lift
. cum stam la casa, spatiu liber mult, in lift e vai de noi. ultima data s-a lasat pacalit ca o sa fie bine, dar in jos s-a apucat de plans de cum s-a prins ca mergem acasa. e un lift urat, tapetat cu metal si mic rau.
alice, randunica proaspata
olgu, eu nu stiam de nimic de intepat la 2 ani. la faza cu hepatita m-ai facut tare curioasa, ca-mi pare buna ideea. pe mine m-au vaccinat americanii cu forta
, dar si gratis, ca era risc la scoala.
bubu
de raspuns. pana acum am tinut EXACT.![]()
ariel bravo si bafta
ursu esti minutata, cat de zen poti fi!!!
dar chiar sunteti minunate toate, m-am uitat cu mare drag la voi.
eu m-am tuns, dar ma arat cand transformarea e gata, dupa ce mai si slabesc. am inceput sa mai am curaj sa-mi mai cumpar o toala-doua, ca intrasem intr-un con de umbra, ca nimic nu-mi mai placea cum statea pe mine. numa' 4 kile jos, dar deja ma simt altfel
zoze

pentru inceputul de job.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008