*LMA*! Puiuti de Randunici (382)
Raspunsuri - Pagina 2
mstela spune:
Multzam celor ce mi-au raspuns.
Bitza,buna idee cu Dragionul

Egonsis,multzam de ajutor.

www.amazon.de/Kettler-8847-500-Dreirad-Happy-Frosch/dp/B001A5KUWC/ref=sr_1_22?ie=UTF8&s=toys&qid=1267552818&sr=1-22" target="_blank">AICIce vrea sa spuna cu 4 de la 73 euro???
mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mihutza11 spune:
multumim de aprecieri!
si pt cine nu ne-a vazut si e doritor, mai pun odata:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a77fb42b9f0ad09e7c1e91&skin_id=701" target="_blank">un dans ![]()
si cateva poze
am vazut si restul de pozici de la party, dar si ursuleti mici si frumosi.. Ursuleato ai tipar tare frumos pt baietei
..
Bubu am googalit Oraselul lenes si e din Iceland, ca tot m-ai facut curioasa
.. deci nu are treaba cu americanii, au ei destule sa mai bage in seama si din astea straine..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
mihutza11 spune:
Stela e vb de stoc - 4 trici noi incepand de la 73Eur, dar daca intri acolo ai sa vezi ca fiecare are alt pret.. depinde de furnizor..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Kya spune:
Salutare craca!
Un mic preview de la dixtractia noastra
... soare... ski... papa bun... odihna cat cuprinde... si a 2-a zi de la capat...
ce poate fi mai minunat?
http://good-times.webshots.com/photo/2135105180101922855CjlusM
Semnat Kya si Mimo 
P.S. Toate picioarele sunt intregi 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Olgutzika spune:
Stelutza, adica 4 noi ( neu ) incepand cu 73 eur. Daca dai click pe neu, vezi firmele care o vand si preturile lor. Asa am ajuns eu spiele23, care vad ca a scos trici de tot, si de pe site si de pe Amazon...Mai sap si eu...
Intepat Sof, masurat...Are 93 de cm, greutatea nu o divulgam, ca e domnisoara
- oricum, a fost dragut sa mai tin in brate doi fulgi, pe Tea si pe Iulia
. A fost tare cumintica la control, iar la intepatura incerca sa auda albinuta cum face baz ( ca i-a spus asistenta ca vine cu albinuta ), asa ca nu s-a concentrat la picior. Si pe urma si-a asteptat cuminte bulina pe picior, a cerut bulina si pe "altu' pisol" si gata
Cica sa ne vedem in toamna, pentru Prevenar si pentru o schema de imunostimulatoare. Mai e mult pana atunci, vedem!
Gata, va pup! Sper sa pun pozele, dupa ce culc Sofia, daca nu ma culca ea pe mine...
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Un mic preview de la dixtractia noastra http://good-times.webshots.com/photo/2135105180101922855CjlusM Semnat Kya si Mimo ![]() P.S. Toate picioarele sunt intregi ![]() |

pentry kya si mimoRAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mimonix spune:
Kyaaaa, ce dragutttttttttttt

Treci imediat la etajul inferior 

Confirm mainile si picioarele in numar regulamentar si forma originala
Va pup si eu pe toate toate toate, am vazut pozele de la party
(mi-am vazut si eu baiatul de
are mi-e un dor de mor
) si urez multi multi ani tuturor sarbatoritilor (Sam, David, Lucki ) 

Abia astept sa va povestesc ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
ariel_7000 spune:
iote doamnele cu betele!! fac plaja "in the top of the world!!!" sa va fie de bine si la cat mai multa distractie. kya, pupa pe mimo pt sms-ul pe care mi l-a trimis.
naty, am luat cateva cutii sa le testez. mi se par f practice, numai ca nu arata temperatura exact, adica 37.2, ci 37.5 sau 37. au niste patratele in care apare o bulina verde in dreptul lui 37 (de ex.), apoi langa una albastra, ceea ce inseamna ca trebuie adaugat 0.5, deci 37.5 sau una rosie, ceea ce inseamna ca trebuie scazut 0.5, adica 36.5.
nu sunt ele f exacte, dar mi se par super utile in calatorii, noaptea, cand e fff dificil sa despoi copilul sa ii bagi chestia aia in fund sau la sub brat, sub limba nu mai zic, ca urasc numai ideea sau in cazul copiilor care nu mai vor si pace sa stea la luat febra.
eu am termo de ureche, fffff exact si bun, insa piuie! si cand ii iau noaptea febra lui teo se sperie de piuiala.
stiu ca sunt la noi pe piata, insa nu stiu daca am nevoie sau ba de aprobare speciala de la MS ca sa le import/vand in Ro.
din cate am citit eu in porcaria aia de lege, nu as avea nevoie, ca sunt insemnate cu CE pe cutie...
pretul difera in functie de producator si daca sunt de unica folosinta sau refolosibile. ce am luat eu de test iese f bine la pret, mai ales ca sunt 2 buc/cutie si sunt refolosibile. am vazut la unii ca aveau cu 10 lei bucata, insa erau de unica folosinta. la mine ar iesi, la oferta astora, undeva la 15 lei cutia, 2 buc refolosibile.
am testat aseara unul din ele si aveam 37.5 (d-aia am exemplificat cu 37
). am testat pe alex si avea 37 fix. apoi am probat cu termometrul clasic (cel cu mercur, care apropos s-a retras de pe piata!!!! ) si eu aveam 37.4 si alex 36.8. deci sunt cat de cat ok, nu foarte precise, dar eu una nu vreau asa ceva cand chiar e urgent.
imi aduc aminte de mine in tren,mergand la iasi, cu alex cu febra 40.5, cand facea ca toate alea ca tre sa ridice bluza si sa stea cu termo la sub brat. atunci mi-a venit ideea.
acum, dau si eu ceva de baut, fac cinste, caci am mai aflat o veste buna, un mare pas catre realizarea unui mare vis al meu. cand voi reusi sa-l pun in practica fac cinste pe bune!!! multumesc din inima lui Doamne Doamne si ingerasilor mei, ca asa cum sunt eu cu zeci de pacate, a vegheat asupra mea si alor mei si ca ne-a ajutat enorm. sunt convinsa ca tot ceea ce s-a intamplat este un semn divin. 

cred ca in maxim 2 luni voi avea magazinul meu, d-ala adevarat 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 cred ca in maxim 2 luni voi avea magazinul meu, d-ala adevarat ![]() |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
zozela spune:
Sa va fie rusiiinee!!

Fata,astea doo plecara in Elvetia,nu Austria?!
Cred ca m-am matolit!
Apropo de matolit
tuchi,nu dai nimic bun?!Hai ca n-o crepa samburica de la o tarie mica
Ce dai?
Arieeel,Doamne-ajuta!!Doamne-ajuta!!Doamne-ajuta!!
Ramonica! A nascut nasa ta?
Haha!! Mihai se simte tare bine cu mama,Doamne-ajuta sa ma ajute in continuare! Cand vin,tzopaie,nu stie ce sa-mi pove mai intai,isi ia perna si pune capul,semn ca tre sa ma destzatzez repede..E mortaaal!!

Ela,
sufletelului blond si a unui samburel!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!