"Dovlecei de sept-oct 2009 *98* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 15

anamaria1979 spune:
Fetelor care puteti ajutati-ma si pe mie cu un PM cu id si parola mail comun ca eu una numai retin nimic. Multumesc anticipat.

selen80 spune:
esti, esti, Uka! baga si tu un sau un
, ceva, sa ne dam si noi seama de subtilitati
dar ma bucur ca n-am fost singura care n-am sesizat ironia de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
care uameni, duamna?! ![]() fie, hai ca te iert..pupam sirenele de la malul marii ![]() Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">http://www.flickr.com/photos/38426629@N04Noi[/url ![]() |
Nu te supara, ziceam generic asa..uameni

Si ce sirene sa pupi mami, un stabilopod poate...si fica-mea...mai gingasa asa, dar tot categorie grea !
Oricum, pupam inapoi fetele frumoase!!

kemsy spune:
Luto, la mai multi dintisori dar fara durere ii doresc lui David!!
Selen, ce fain, ba-ba! Si Loris, printre primele sale "cuvinte", a zis, ECOO (in italiana, iata!)
Gianina, fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris

raluci_b spune:
ebru- felicitari pt baba, exerseaza si anne
uka- "las-o ba ca merge asha" (8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

alex25 spune:
citat din mesajul lui techila
duamna, ti-am lasat un miliard de offline-uri pe mess ca sa iti zic cum papam noi ![]() Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze |
Iar mie nu imi merge mess-ul...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra

Da Doamne sa fim sanatoase!

hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Si vroiam s-o intreb pe prietena mea ce a avut ieri Maia ? Ca ziceai ca ati avut o dupa-amiaza agitata? Sau au fost cocosii? Nu ne mai lasa in ceata asa, spune clar, unde e buba, ca m-am prepelit toata nuaptea ! ![]() |
mai uka, nu am lasat-o sa bea toata sticla de cola si a fost o maraiala toata seara. nu-i convenea nici in leagan, nici in brate, nici pe covor, nici plimbata, nici cantata, nici la calculator

a venit sot de la serviciu si a preluat-o el ca s-o fi saturat micuta numai de mecla mea. a fost fericita pentru putin timp si iar a inceput. s-a linistit cand am pus-o pe covor si am deschis televizoru'. nu stiu de ce, dar cand il vede/aude pe geoana se linisteste

cred totusi ca a suparat-o burtica. se tot incordea si incerca niste partzuletze. m-am uitat la gingii, da' nu pare sa fie vreun dintisor la orizont. chiar si dupa baita, cand de obicei era un big smile, a tras o chiraiala. acum pare totul ok. e fericita.
imi pare rau ca te-ai perpelit noaptea trecuta cu gandul la noi. carina ce face? ce a papat ieri?
deci cu stabilopodu' m-ai sarit. bineeee....

h.

Multumesc lui DD.

happy_uka spune:
citat din mesajul lui selen80 esti, esti, Uka! baga si tu un ![]() ![]() ![]() dar ma bucur ca n-am fost singura care n-am sesizat ironia ![]() ![]() POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
Sau as putea incepe cu "acesta este un pamflet", sau..."urmeaza o gluma, rugam ridicati colturile buzelor"

Felicitari pentru "ba-ba"!!

Daca ar fi sa glumesc iar as zice ca poate se adreseaza cuiva mai in varsta din familia voastra..da' nu mai zic nimic ..

techila spune:
citat din mesajul lui happy_uka Mai Luto, vad ca nimeni de aici nu-ti zice si tie o felicitara pentru un dintuc de bebe..io iti zic, sa stii, nu ca uamenii astia de fete care nu-ti zice una...tztztz.. ce uameni .. Felicitari David !! La mai mare!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
ba io zic cu La mai multi!!!
si de 3 ori URA pentru dintzocul de davidos: ura!ura!ura!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze

selen80 spune:
citat din mesajul lui happy_uka
Sau as putea incepe cu "acesta este un pamflet", sau..."urmeaza o gluma, rugam ridicati colturile buzelor" ![]() ![]() Felicitari pentru "ba-ba"!! ![]() Daca ar fi sa glumesc iar as zice ca poate se adreseaza cuiva mai in varsta din familia voastra..da' nu mai zic nimic .. ![]() ![]() ![]() |
da da, "acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. personajele sunt fictive si nu sunt inspirate din realitate"

pai sa nu zici! ca nu mi-s baba, n-ai auzit ca am saispe ani??! iar pe altcineva nu prea vede saraca toata ziua....

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta