FIV268
Raspunsuri - Pagina 3
yarrina spune:
Alina nu stiu de la ce a fost...azi nu mai simt la fel. Cred ca au fost dureri de oase de fapt ca am citit pe undeva ca poate provoca si dureri de oase.
Mushu trage-ne tare dupa tine! Pe mine chiar poti sa ma tarai pe jos numai sa ma iei.
Mona40 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisucmic Dragele mele maine plecam la Viena, mari emotii mari (pana la urma e primul FIV in strainataturi...) dar speram sa fie bine! |
Pisucmic,
Drum bun si sa te intorci vesele si implinita.
Eu cred ca tocmai fiindca e pimul fiv "afara" asta nu e un motiv de emotii...ba din contra...din cate am inteles eu la viena sunt profesionisti de prima clasa.
Sigur vei reusi.
Multa bafta
Bruna, lasa ochelarii ...ca acusica tre' sa te uiti la landouri
Va urez o zi buna.
Mona40 spune:
Fete,
Va rog daca aveti timp sa ma lamuriti si pe mine.
Eu inainte de primul fiv am facut urmatoarele teste genetice
Alpha-1 Antitrypsin gen.
Cystic Fibrosis (CF)
|
CONNEXIN 26/30
Fragile X
|
Glycogen Storage Disease
|
Spinal Muscular Atrophy
Am mai cautat pe forum si nu am vazut la nimeni analizele astea.
Sunt relevante sau...nu?
Deasemenea vad ca am facut
PT (%) |
PT (Seconds) |
I.N.R= 1
PTT
astea ce relevanta au...( mentionez ca au iesit toate in intervalul normal..
Daca va pricepeti..pls ...luminati-ma si pe mine.
O zi buna tutror
yarrina spune:
Eu n-am facut deloc acest tip de analize. Am inteles de la dr meu ca daca era cu sperma sotului trebuia sa le faca el.
Beatrix69 spune:
Mona, fibroza chistica am facut-o eu, era inclusa in dry-testul facut la Medsana (care mai cuprindea si alte chestii)
Beatrix 22+
http://lbdf.lilypie.com/DuPQp2.png
moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crystyna75 In sfarsit am reusit; azi, beta 175!!!! sper sa fie bine in continuare!! cristina |
Bv, felicitari!
sarcina usoara, la termen si BB sanatos!
Moshulik +5
BLONDY17GOL spune:
felicitari crystyna.acum cred ca cu sotul.sa dea d-zeu sa sarbatoreasca toate fetele o asa mare mucurie. pt.o mamica atat de fericita.
yarrina spune:
Felicitari Crystiana!!!!Am pierdut eu firul ca nu stiu unde si cand ai facut FIV?
Deja nu mai plec de aici ca vad ca ramaneti pe capete.