FIV268
Raspunsuri - Pagina 2
moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria dragaica peste cateva zile incep si eu.. abia astept! sarcina usoara in continuate.. |
haide Bruni, haide Bruni!
hai ca am un feeling Mitica bun in ceea ce te priveste!
Moshulik +5
moshulik spune:
citat din mesajul lui yarrina A mai patit careva sa i se umfle locul unde a facut injectia cu Dihereline? Nu se vede cu ochiul liber dar cand palpez simt o umflatura si ma doare cand apas. |
data viitoare cand faci injectia, maseaza bine, prin miscari concentrice locul pentru cc un minut
Moshulik +5
pisucmic spune:
Dragele mele
maine plecam la Viena, mari emotii mari (pana la urma e primul FIV in strainataturi...) dar speram sa fie bine!
Tineti-ne pumnii si Doamne ajuta!
Bafta la toata lumea
Va imbratisez pentru tot ce faceti una pentru alta si cate am invatat de la voi!
Pisuc Mic
brunadria spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui moshulik
haide Bruni, haide Bruni! hai ca am un feeling Mitica bun in ceea ce te priveste! Moshulik +5 |
moshulik si eu sper sa fie bine..
de altfel pt toate fetele..
ai grija de burtica
brunadria spune:
citat din mesajul lui pisucmic Dragele mele maine plecam la Viena, mari emotii mari (pana la urma e primul FIV in strainataturi...) dar speram sa fie bine! Tineti-ne pumnii si Doamne ajuta! Bafta la toata lumea Va imbratisez pentru tot ce faceti una pentru alta si cate am invatat de la voi! Pisuc Mic |
pisucmic bafta si aici
drum bun si asteptam vesti de la tine
BuburuzaL spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui moshulik
haide Bruni, haide Bruni! hai ca am un feeling Mitica bun in ceea ce te priveste! Moshulik +5 |
Hmmm Moshulik...Pentru mine n-ai???
------------------------------------
Un beta mare in primavara asta???
moshulik spune:
citat din mesajul lui pisucmic Dragele mele maine plecam la Viena, mari emotii mari (pana la urma e primul FIV in strainataturi...) dar speram sa fie bine! Tineti-ne pumnii si Doamne ajuta! Bafta la toata lumea Va imbratisez pentru tot ce faceti una pentru alta si cate am invatat de la voi! Pisuc Mic |
sa fie cu ochisori Pisumic!
hai ca primavara a venit, boboceii mai lipsesc!
Moshulik +5
BuburuzaL spune:
Lasa Pisule ca de data asta iti ajuta DD si te intorci happy de la strainezi!!! Tin pumnii!
------------------------------------
Un beta mare in primavara asta???
moshulik spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui BuburuzaL
Hmmm Moshulik...Pentru mine n-ai??? ------------------------------------ Un beta mare in primavara asta??? |
Hmm, la tine intra Mama Omida in actiune!
prezice vremuri bune!
vedeti ca eu port noroc!
am tras cu piciorul dupa mine si am facut ditai poteca: o vedeti?
hai ca va astept!
dar cu conditia sa va nasesc BB-ii tuturor!
macar virtual!!
Iiiiii, ma duc sa incep sa strang bani si sa-i pun deoparte, ca dupa aia ziceti ca fac discriminare!
Moshulik +5
Cris_25 spune:
Simonel si acmali ... pe unde sunteti? Parca azi trebuia sa faceti beta ... Haideti fetelor cu vesti bune