Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-19

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

anca, spune-mi te rog cum e cu gemenele din Bacau, daca au nevoie sau nu de hainute acum, ca sa stiu unde directionez pachetul.

va multumesc tuturor pentru raspunsurile privind cutiile. eu in general trimit destul de multe, adica astept sa se adune si pun mai multe, ca sa scutesc niste drumuri, mai ales ca nu pot pleca fara copii dupa mine. asa ca nu prea merge in pungi.
o sa mai caut cutii, incerc si la posta, nu conteaza daca le platesc, important e sa gasesc.

pupici.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

eu am mai spus , nu e greu de gasit cutii ( m-am mutat asta vara si am avut cred 100 de cutii), cautati la plafar, farmacii, magazine de cartier. sigur gasiti, nu are rost sa le platiti.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Neatza din nou!
Deci Raluca poarta masura s sau xs la haine si 38 la picior ,are 163 cm inaltime si 47 de kilograme (atat avea cand s-a cantarit ultima data ) .
Are card la Reiffheisen ca i-a facut maica-sa dupa ce a implinit 16 ani .
Am adresa completa acum deci daca o doreste careva,o trimit!Si am si poze cu ea.E superba!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

Vreau si eu adresa ei, am sa caut niste hainute, ca si eu am 1,65 si 50 kg.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe Alex-te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN

Alexia - la petrecerea unei fetite
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Eu, de exemplu, trimit haine de aici ,acasa in Ro., in saci de gunoi, mai mari sau mai mici in functie de cat de multe sunt.Apoi infasor banda-scoci de jur imprejur, nu sa acopar totul, dar cateva randuri, apoi pun adresa pe o hartie, pun scoci-transparent si gata. Pachetele mele au si cate 15-20 kg, mai ales ca acum o trimit si pe mami si pe Alexia acasa.
In cutii pun dulciurile, cafeaua si cam ce cred eu ca e cu colturi, ca sa nu rupa sacii.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe Alex-te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN

Alexia - la petrecerea unei fetite
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Hello dragelor,
Azi am ridicat de la posta pachetul de la Ducky-Diana, in care am gasit un trening complet superb, o bluzita si o caciula.(sper ca n-am uitat nimic, daca da, trageti-ma de urechi,nu de alta, dar mai uit).
Va pupam pe toate, sanatate multa !

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Raluca si-a schimbat numarul de telefon pe care-l aveam eu si mi-a dat numarul nou azi .Daca va trebuie,vi-l trimit pe PM .Ala pe care vi l-am dat deja nu e bun .

Mergi la inceput

fetelor, eu pana la urma cui sa trimit niste haine pt primul an de viata ( sunt cam de casa, purtate)? s-a mai facut lista aia cu cine, ce a primit? Laura , cred ca prietena ta ce urmeaza sa nasca a cam primit de la fete deja?

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Essea,spre jena mea,nu am terminat lista ca am avut o gramada pe cap!Incerc s-o termin zilele/serile astea .

Mergi la inceput

Laura, ce jena??? fa-ti tu treaba ta ( apropos, casa de piatra!! ) si cand poti sa o faci, fa-o.

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Mamica noua (cea cu ID cu 86 in coada) inca nu a trimis datele pe PM, nu?

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput