Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-19

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Daria aprimit Teo pachetul,4 pantaloni si 3 bluze.Mersi mult

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Laura, si eu ii pot trimite haine fetei. Si eu sunt slabuta, si mama a fost, au ramas multe haine si incaltari pe care nu m-am indurat sa le dau dupa moartea ei, anul trecut.
anunta-ne masurile, si revin si eu ce am de dat.
trebuie neaparat sa gaseasca un loc unde sa stea, macar un an, pana se poate angaja si plati o chirie ceva... poate totusi un loc la o casa de copii nu e asa rau, decat pe strazi... of Doamne!

in alta ordine de idei, da-mi te rog, adresa gemenelor din Bacau, nascute in martie 2009, protejate de anca. am un pachet cu hainute (body-uri, bluzite, tricouri, masuri 70cm-74cm-81cm), il pot pune maine sau vineri la posta. sunt din toate cate 2 bucati, deh, tot de la gemeni.
si, cand ai timp, trece-ma si pe mine in lista, cu haine de dat, acum dimensiunile sunt 74cm-81cm, peste o luna si ceva sigur se mai strang. daca mai ai nevoie de alte date de la mine, spune-mi.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

fetelor, de unde faceti voi rost de cutii de carton, pentru colete?
am intrebat pe la librarii si nu au...
eu am mai pastrat de la jucariile copiiilor, sau de la diverse comenzi facute online, dar constat ca usor-usor raman fara...

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

eu am mai pastrat de la jucariile copiiilor, sau de la diverse comenzi facute online, dar constat ca usor-usor raman fara...

_

cutii de colet gasesti si al posta, dar si in librarii sau in magazinele cu rechizite si papetarie!

ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5

3000 euro, 31 ianuarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

luminita, cel mai bine, gaseste un magazin mic, de cartier, in apropiere, si roaga-i sa-ti pastreze cutiile goale de la marfa. La Posta mi se pare ca sunt contracost. Eu, din lipsa de cutii, am pus lucrusoarele in punga, punga lipita bine, sa para cutie, si invelita punga in hartie alba. Mai ales daca erau numai hainute, respectiv lucruri moi, care nu se sparg.

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:

Eu am mai pus in pungi si apoi impachetate bine.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Laura, am doua oerechi de cizme, din vinilin, din alea care se muleaza pe pcior, unele albe unele rosii. Marimea 39. Daca ii sunt bune fetei, i le dau cu mare drag. Si cateva tricouri.
Dar de marti sunt disponibila. Sau luni, dupamasa, daca ne putem intalni pe la romana.
Am fugit, pup, ne auzim luni

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
in alta ordine de idei, da-mi te rog, adresa gemenelor din Bacau, nascute in martie 2009, protejate de anca. am un pachet cu hainute (body-uri, bluzite, tricouri, masuri 70cm-74cm-81cm), il pot pune maine sau vineri la posta. sunt din toate cate 2 bucati, deh, tot de la gemeni.

Am inteles ca gemenele cam au haine acum si nu mai au nevoie, asa a zis Anca, ca si eu am vrut sa le dau niste hainute.
Vezi ce zice si Anca.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe Alex-te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN

Alexia - la petrecerea unei fetite
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Neatza din nou!
Deci Raluca poarta masura s sau xs la haine si 38 la picior ,are 163 cm inaltime si 47 de kilograme (atat avea cand s-a cantarit ultima data ) .
Are card la Reiffheisen ca i-a facut maica-sa dupa ce a implinit 16 ani .
Am adresa completa acum deci daca o doreste careva,o trimit!Si am si poze cu ea.E superba!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Neatza din nou!
Deci Raluca poarta masura s sau xs la haine si 38 la picior ,are 163 cm inaltime si 47 de kilograme (atat avea cand s-a cantarit ultima data ) .
Are card la Reiffheisen ca i-a facut maica-sa dupa ce a implinit 16 ani .
Am adresa completa acum deci daca o doreste careva,o trimit!Si am si poze cu ea.E superba!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

sa imi dai te rog adresa ei ca deja am sortat cateva bluze, o pereche de blugi. nu sunt multe ca nici eu nu am multe, dar sper sa ii fie de folos.

Mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010)
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu
http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related

Mergi la inceput