Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)-19

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Fetelor va multumesc ca sunteti asa saritoare!

Am vorbit aseara cu cumnata mea si se va interesa cati copii mai sunt acolo si cam intre ce varste...sa stim ce strangem! cum aflu cum va dau de veste!

Laura, si reusit cumva sa faci o evidenta, incepand de la 1 martie, a pachetelor trimise? asta daca ai avut timp, ca stiu ce ai pe cap... sa stim cate trimitem si cui...

Inteleg ca la Arwen trimite si alex andra si selene si eu... oare pentru inceput e de ajuns?
eu i-am pus in pachet si 40 buc. pampers printre altele...
daca pun maine pachetul la posta e ok?

ALEX, operatie pe cord!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=5

3000 euro, 31 ianuarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Danielac din pacate ai/au dreptate copii orfani atat au /zi...eu pana acum am dat de la Bogdan aproape tot la CSC Cristina unde am facut recuperare cu el....voi stiti ce bucurie e sa-ti vezi hainutele purtate ,ingrijite pe copii... acea bucurie o aveam in fiecare zi cand recunosteam pe ei lucrusoare de la noi...Iar acei copilasi erau asa de mandri de hainutele lor cele noi si frumoase(caci pentru ei erau noi).E foarte importat si ce fel de personal este acolo...daca fura sau nu...si la Cristina au incercat sa "puna mana"pe lucrusoarele copiilor (infirmiere,educatori...sau stiu eu cine)dar d-na director ia facut sa respecte copii si gestul celor ce donau...De aceea duc acolo cam tot ce avem...
Multa noroc!
Trebuie intrebat si daca copii au ceva probleme de sanatate...(ex:pt unii copii e nevoi de hainutze fara fermoare(caci nu stiu sa le foloseasca si pana ajunge infirmiera la el sta dezbracat....)ci pe elastic(pantalonii)
iar jucariile sa nu fie cu piese ce pot fi inghitite,,,

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Danielac din pacate ai/au dreptate copii orfani atat au /zi...eu pana acum am dat de la Bogdan aproape tot la CSC Cristina unde am facut recuperare cu el....voi stiti ce bucurie e sa-ti vezi hainutele purtate ,ingrijite pe copii... acea bucurie o aveam in fiecare zi cand recunosteam pe ei lucrusoare de la noi...Iar acei copilasi erau asa de mandri de hainutele lor cele noi si frumoase(caci pentru ei erau noi).E foarte importat si ce fel de personal este acolo...daca fura sau nu...si la Cristina au incercat sa "puna mana"pe lucrusoarele copiilor (infirmiere,educatori...sau stiu eu cine)dar d-na director ia facut sa respecte copii si gestul celor ce donau...De aceea duc acolo cam tot ce avem...
Multa noroc!
Trebuie intrebat si daca copii au ceva probleme de sanatate...(ex:pt unii copii e nevoi de hainutze fara fermoare(caci nu stiu sa le foloseasca si pana ajunge infirmiera la el sta dezbracat....)ci pe elastic(pantalonii)
iar jucariile sa nu fie cu piese ce pot fi inghitite,,,

Bazar general pe DC

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Exact Dodo... e dureros ce se intampla in interiorul acestor institutii...

Tocmai voiam sa te caut sa te intreb daca nu cmva ai nevoie pentru fetita de hainutele donate de Crissandra.... ca ea vrea sa le trimita repede, din motive personale!

ALEX, operatie pe cord!

3000 euro, 31 ianuarie!

Mergi la inceput

Isabella face 1 an pe 1 aprilie...mi-ar fi utile daca sunt pt 18 luni,18 luni+...nu am apucat sa citesc in urma sa vad exact

Bazar general pe DC

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Daca mai are cineva lapte si pampers de dat le vreau pentru Patrik ca am vb acum cu Raluca si era terminata ca nu mai are lapte si nici bani sa ia .

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Isabella face 1 an pe 1 aprilie...mi-ar fi utile daca sunt pt 18 luni,18 luni+...nu am apucat sa citesc in urma sa vad exact

Bazar general pe DC

Dumnezeu imposibilul!

uite ce ofera:

crissandra- un costum de iarna geaca si salopeta marima M bleumarin cu mov (geaca nu mai are gluga), geaca roz 9-12 luni dar merge pana la 18 luni, bluzite 2 buc cam pt 74-80 cm (fetite), ciorapei lungi 3 buc (1 an) (fetite), buza treining 1 an, costumas de stat in casa + o bluza de casa 1 an, blugi si salopeta blug 18 luni, vestuta captusita nu foarte groasa 1 an, costum gros geaca si salopeta, marimea M, Bluzita grosuta pt 1 an, costum , un fel de vestuta si o bluza 18 luni (80 cm)

spune-mi daca e ok, sa ii trimit adresa ta!

ALEX, operatie pe cord!

3000 euro, 31 ianuarie!

Mergi la inceput

Teoretic ar trebuie sa ne fie bune la iarna viitoare...daca nu o safie asa le dam mai departeMultumi ca v-ati gandit la noi

Bazar general pe DC

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Daca mai are cineva lapte si pampers de dat le vreau pentru Patrik ca am vb acum cu Raluca si era terminata ca nu mai are lapte si nici bani sa ia .

BAZAR UNIC!!!

Anca, ce masura de pampersi poarta?

ALEX, operatie pe cord!

3000 euro, 31 ianuarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Cit poarta Patrik la pampers si ce lapte bea?
Noroc ca nu am ajuns azi la posta ca sunt copiii raciti si fata are rubeola, asa ca am timp inainte de a lipi pacheul sa vad daca pot pune niste pampersi si lapte. va anunt.

Daniela, Laura, daca fiecare mamica care trimite pachet va scrie si lista detaliat cu ce a trimis, nu puteti apoi sa o transferati intr-un fisier?

mamica lui Andrei

Mergi la inceput
Mergi la inceput