Matei, un an si ceva, aproape 2 *campanie antiabuz

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Anca, eu nu ma pricep la desen, dar ma gandeam sa cer ajutorul unei fetite de 10 ani care se pricepe bine de tot.
Ma intalnesc cu fetita abia vineri, ii spun despre ce e vorba si probabil ca il va face intr-o zi-doua :).
Daca vreti, il scanez si vi-l trimit pe email.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Ok, atunci asteptam pana vineri cu imaginea, incadram apoi textul si-i dam drumul.

Ma gandesc sa facem fluturasii pe jumatate de A4, alb-negru iar imaginea sa fie una super simpla si sugestiva, sa se preteze la listare alb-negru. Voi ce credeti?

Eu tricou nu-mi fac pana nu avem varianta finala.

Edit. N-am citit cu atentie ca doar vineri te intalnesti cu fetita. Deci ramane pe luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu, dadada, vreau pe mail desenul cind il vei avea

cred ca merg mai multe abordari, eventual cu un slogan comun (ca semnatura aia cu liga copiilor fericiti - stiu ca era gluma, dar mie mi-a placut sau ceva mai strict - stop abuzul)

pe flyer un text (3 -5 rinduri) si pe tricou 3-10 cuvinte.
imagini inrudite pe toate si gata.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Anca, eu ii spun fetitei ce vrem sa facem, iar ea o sa deseneze ce simte (nu stiu daca s-o potrivi pt. alb-negru sau color :D). Vedem atunci cand va fi gata.

Daca vreti desenul, trimiteti-mi pe PM adresele de email.

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
Anca, eu ii spun fetitei ce vrem sa facem, iar ea o sa deseneze ce simte

Foarte fain, abia astept sa vad desenul. Si am o presimtire ca el va fi alesul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Denizel, vroiam doar sa spun ca ar fi bine ca dintr-o campanie unica initiata de un grup de mamici sa nu se transforme in 7 campanii individuale. Dar oricum vad ca sunteti pe drumul cel bun!

Mergi la inceput

A, stati putin.
Ii zic fetitei ce vrem sa facem (adica, sa impartim fluturasi pentru...), dar ea trebuie sa deseneze ceva care sa se potriveasca textului ales de noi.

Pana la urma, ce text ramane?
Cum facem? Votam?

Mergi la inceput

Sheannamp, multumim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Au fost multe propuneri, eu zic sa votati cele care veti participa activ la aceasta campanie.

As schimba titlul in CAMPANIE ANTIABUZ - CINE DORESTE SA PARTICIPE ?

Lasati titlul 2 zile sa vedeti ce inscrieri sunt, votati si va apucati de treaba.

Mergi la inceput

Imi trebuie textul pana vineri la ora 18!!!

Mergi la inceput