Matei, un an si ceva, aproape 2 *campanie antiabuz

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

No, eu mai zic o data...
Pot tipari fluturasii si pot sa vi-i trimit
Pot sa fac 10000 de A6 (asta e un sfert de A4), daca decideti sa fie un singur model
Si eu ziceam sa fie pe fata poza cu mesajul si pe verso textul de lege citat de Anca daca credeti ca e o idee buna
Vreti?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Votam, sigur ca da.

Denizel, desenul acela exprima sentimentele un copil vizavi de violenta, motiv ptr care eu il vad extrem de potrivit, indiferent de mesajul pe care il alegem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

nrl, super

Vom imparti si la Cluj (si eu sunt din Cluj), eventual putem sa o facem impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

nrl,
trimiti si la Iasi?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

voi imi amintiti de filmul "Ingerii de otel", pe care l-am vazut ultima data acum cateva saptamani.

kay, toate marile reusite ale omenirii au avut un moment de nastere, cineva s-a gandit la ele, s-a luptat din greu......dar pana la urma a izabandit!
felicitari pentru campanie!

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Children see - children do
(copiii vad - copiii fac)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

NanaMotoc, este increditbil ca asa ceva s-a intimplat intr-o gradinita in Canada. Eu dadeam cu ele de pamint!

Acum citiva ani, coplesita de gindurile mele si tracasata de fete, am tipat la ele. De obicei sint calma si le explic. Au tacut imediat, surprinse ca reactionez asa.
Seara, in timp ce ii citeam lui Maya in pat, ea mi-a spus despre tipatul meu. "Stii, azi cind ai tipat la noi inima mea a inceput sa bata tare si m-am simtit speriata. Te rog sa nu mai tipi la mine ca nu imi place. Daca imi explici cum faceai pina acum, o sa inteleg, da?" Am fost mindra de ea si de felul in cre mi-a spus exact ce a simtit si ce a vrut de la mine. I-am cerut scuze, i-am spus ca nu am nici o justificare, ca eu sint adultul si ca trebuia sa ma controlez.
Eu nu le pedepsesc, nu le dau time-out, nu le cert, nu le iau nimic din ceea ce au, ca pedeapsa. Le explic consecintele, le fac sa gindeaca, sa cearna raul de bine.

La daycare le-am interzis sa le pedepseasca! Au crezut ca sint cam ciudata, dar le-am explicat ca eu nu sint de acord cu pedeapsa. Asta dupa ce Maya a fost avizata intr-o Vineri dupamasa, inainte de plecare, ca va fi pedepsita Luni pentru ca a vorbit in timpul filmului. Tot weekendul Maya a fost agitata si ma intreba mereu: ce o sa imi faca Luni?, nu vreau sa ma pedepseaca! Luni m-am dus la daycare cu ea si le-am spus ca nu sint de acord cu pedepsele, mai ales cu amenintarile. Le-am spus ca Maya a fost agitata, s-a trezit plingind din somn, a fost plingacioasa. Si toate asta pentru ce???

[

Tare m-am mai emotionat la dialogul avut cu Maya. Puiul mic si scump.

Nu stiu cum este personalul din gradinitele canadiene, si am pus comportamentul femeii pe seama faptului ca e romanca si ca poate, la origine, are ea o trauma puternica asta fiind motivul pentru care a recurs la asa ceva.
Dar nu pot sa o iert in veci. Nu are nici o scuza din punctul meu de vedere.
Si eu consider ca unui copil trebuie sa-i explici, el nu are de unde sa stie si implicit nu are ce sa invete si cum sa invete, daca nu-i explici.

Acum Aura sta cu mami acasa si e tare fericita.
Ei locuiesc in Montreal, iar Aurei tare-i mai placea la gradi cu copiii. Invatase dupa numai cateva luni, cantecele in franceza, stia toti colegii, care unde sta si cu cine se joaca.
Pacat.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inbox

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Plang cand citesc ca exista astfel de specimene, ca oameni nu pot sa-i numesc.
Mintea mea refuza sa inteleaga cum poate un om sa ridice mana asupra unui copil lipsit de aparare, indiferent de varsta.

Am plans la fel si saptamana trecuta cand prietena mea buna, careia i-am botezat fetita, acum in varsta de aprape 4 anisori, si care locuiesc de anul trecut in Canada, mi-a spus ca a fost nevoita sa renunte la servici pentru a sta acasa cu Aura.
Saptamana trecuta, a ajuns sa o ia pe Aura de la daycare, cu o ora jumatate inainte de ora la care mergea de regula. Surpriza: Aura era cu pantalonasii in vine, pedepsita, la colt si copiii radeau de ea.
Asa a considerat supraveghetoarea ca trebuie corectata Aura pentru ca nu ascultase ce-i spusese ea.

Prietena ta ar face bine sa vorbeasca cu toti parintii de la gradinita respectiva, impreuna vor reusi sa faca ceva... sa se faca sedinta si "ingrijitoarea" sa fie pusa la colt cu chilotii in vine pentru comportamentul ei, ca asa se educa animalele... prietena ta sa nu se lase, acolo mai sunt copii abuzati, niciun copil nu merita asa ceva- sa ia legatura urgent cu toti parintii chiar daca o cred sau nu, macar le ridica un semn de intrebare...
Nu pot sa inteleg, NU POT pur si simplu, de ce mai faci copii, de ce te mai faci si ingrijitor de copii sau educator daca nu esti in stare...oamenii care fac astfel de lucruri cred ca au ei insusi probleme...altfel nu pot pricepe!
Am citit doar putin din subiect, nu stiu daca il voi citi pana la capat data fiind situatia mea... ideeea e ca toti trebuie sa luam atitudine.

Mami de Maria (noiembrie 2006) si din nou cu burtika !!

Acum problema este ca aceasta ingrijitoare este sotia detinatorului daycare-ului. Deci no comment.
EI au facut reclamatia si se va face ancheta sociala, dar acum le e teama de ce ar putea spune idioata asta despre cum isi cresc ei copilul ca se asteapta la orice. Sa bage strambe etc numai sa iasa ea bine.
Va tin la curent.
Oricum, nu se lasa.

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

´´Iti aduci aminte de durerea simtita cand o persoana mai puternica decat tine te-a lovit, umilindu-ti sufletul? Aceiasi durere o simte copilul tau de fiecare data cand ridici mana si dai!

Opreste-te. Violenta asupra copilului este o barbarie sub nivelul tau.´´

Ma gandesc de ieri la un mesaj...va place sau e prea lung?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui nrl

No, eu mai zic o data...
Pot tipari fluturasii si pot sa vi-i trimit
Pot sa fac 10000 de A6 (asta e un sfert de A4), daca decideti sa fie un singur model
Si eu ziceam sa fie pe fata poza cu mesajul si pe verso textul de lege citat de Anca daca credeti ca e o idee buna
Vreti?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl

http://formular.stirileprotv.ro/

Tot din Cluj la impartit fluturasi in scoala copilei.
Anca: e fff fain mesajul scris de tine.

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput