Matei, un an si ceva, aproape 2 *campanie antiabuz
Raspunsuri - Pagina 13
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sibylle Nu, Denizel, asta inseamna sa diluezi mesajul. Eu votez pt BATAIA E RUPTA DIN IAD. NU FI IADUL PT COPILUL TAU! (cred ca am combinat 2 propuneri - super brainstorming pe topicul asta) |
problema e ca multi parinti considera ca bataie e atunci cind ii rupi fundul sau urechile, nu atunci cind "ii dai vreo doua la fund ca nu asculta"
asta nu inseamna ca mesajul asta nu e bun, am vrut doar sa nuantez un pic.
eu cred ca mesajul trebuie sa fie simplu de tot, simplist chiar, ca sa prinda la toate nivelele de educatie.
ma tot gindesc de ieri incoace la ditai gashca de barbati care stau la table sa zic in fata blocului si ii dau lu' ala micu: "du-te ba, si ia-mi un pachet de tigari" si jap o palma dupa ceafa. ala micu ride minzeste si isi mai ia o napolitana din rest, iar maica-sa ii trage si ea doua pentru ca aia erau ultimii bani.
si asa "ala micu" cind o fi mare o sa faca fix la fel.
sau ma mai gindesc la scatoalcele scurte din timpul "lectiilor" pe care le fac cu parintii. "esti prost, ma, nu pricepi nimic"
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
buli spune:
citat din mesajul lui anca_a [ Cand ma lovesc, fug la tine si-mi trece. Cand ma lovesti, la cine sa mai fug? www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see |
bingo!
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buli
bingo! www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Foarte bun, Anca
nrl spune:
citat din mesajul lui anca_a Cand ma lovesc, fug la tine si-mi trece. Cand ma lovesti, la cine sa mai fug? www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see |
Si mie imi place
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
pitzinuca spune:
Ma bucur ca v-a placut mesajul meu, si eu cred ca ar avea impact.
insa, intr-adevar, pentru multi o palma nu inseamna bataie.
Asa ca am putea spune:
Bataia e rupta din iad. Si el incepe de la o palma.
? desi un mesaj cat mai scurt si mai artingator cred ca e mai bun.
Eu ma ofer sa impart fluturasii nu numai in parc la mine in oras, dar sa las si pe la gradi si pe la scoli.
Pentru asta am putea face cateva postere mai mari, de pus ;la avizier. Cred ca ccc cadrul profesoral ar fi de acord.
Macar ar fi interesant de vazut si reactia lor... dar asta e alta discutie, si da, nu trebuie diluat nici subiectul.
Mi se pare buna si ideea cu "acesta e un avertisment, data viitoare poti fi denuntat", dar nu stiu daca merge dat in parc la oricine ca nu toti sunt abuzatori...
Am mai putea scrie si ceva de genul "da mai departe" - asta in cazul in care va avea textul legii incorporat. si da, in subsolul textului legii, poate fi adaugat "avertismentul".
eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
denizel spune:
Cand ma lovesc, fug la tine si-mi trece. Cand ma lovesti, la cine sa mai fug? |
Asta e!!!!
Sniperu' tot sniper, domle!!! :))))
Pup, Anculina!!!
pitzinuca spune:
citat din mesajul lui anca_a Cand ma lovesc, fug la tine si-mi trece. Cand ma lovesti, la cine sa mai fug? |
super!
eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
denizel spune:
a, iar la desen se descurca fiecare cum poate, nu?
buli spune:
citat din mesajul lui Sibylle si as mai semna hartia cu LIGA PT O COPILARIE FERICITA si as incheia cu mesajul : "Acesta este un avertisment, data viitoare te denuntam." |
asta e buna!
denizel spune:
citat din mesajul lui anca_a Dar, vorba lui Sybille, ideal ar fi sa nu diluam prea tare ideea, mesajul sa ramana cat mai concentrat. Ma gandesc ca daca un hipopotam citeste ca bataia e rea si copilul tre' tinut in brate se va gandi ca a doua clar e o prostie (cum sa-l tii in brate?!...ca se rasfata...orice hipopotam stie asta), deci implicit si prima, tot prostie e. www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see |
A, aici m-ati inteles gresit!!
Nu propusesem sa facem un pomelnic al abuzurilor :D, nicidecum!
Doar imi sustineam textuletzul cu empatia .
(daca lu' doamna Hipo nu-i place ca d-nul Hipo s-o lase sa planga in vreun colt, poate s-o gandi dumneaei ca nici copilului nu ii place sa fie lasat sa planga intr-un colt).