Matei, un an si ceva, aproape 2 *campanie antiabuz

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Nu fi Bau-Bau pentru copilul tau

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Carina, asa e. Si muinca noastra acolo e, dar prin exercitiu te obisnuiesti sa nu lovesti. Acum nu mai e ca inainte cand trebuia sa-mi zic " nu e grav, respira, hai ca poti etc" ... acum deja sunt mai naturala, copiii fericiti si asta e dovada mea atunci cand ma uit in oglinda. Impulsul de a lovi ramane ... am mai invatat sa iau time out cand nu mai pot ... plec seara de-acasa cat de des pot ( de cel putin 3 ori pe saptamana ma duc sa dau o tura in oras). fac tot ce pot pt a ma relaxa si a fi zen cu copiii.

Si maica-mea ma critica ... m-a intrebat o data daca Vladi e genul care comenteaza si protesteaza cand il pun la somn si i-am zis ca da, ca eu il duc in camera si dupa ce terminam ritualul de somn face ce vrea pana adoarme. Iar ea mi-a raspuns : "aaaa, nu-i bine! nu-mi place!" Etc.

On topic : ideea voastra e geniala, aveti grija sa nu o diluati. Tinta ideii era parcul, nu amestecati forumul cu parcul si cu ograda si cu reprosurile. Pt fiecare trebuie o campanie separata, asta pt parc e o idee f buna, nu renuntati.

Ideea mea: "Un copil se creste/ educa cu iubire, nu cu palme. "

Am pus si vb. a educa pt ca multi parinti au impresia ca fac educatie atunci lovesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Iasmina, imi pare tare rau cred ca e groaznic sa traiesti asa eva, dr la proprii parinti :((

Sibylle, multumesc ca ne reamintesti sa nu ne intindem. Este foarte important sa nu o dam in balarii daca vrem sa facem ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Pitzinuca, e o idee buna. Am sa o trec de indata ce ajung acasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc

Plang cand citesc ca exista astfel de specimene, ca oameni nu pot sa-i numesc.
Mintea mea refuza sa inteleaga cum poate un om sa ridice mana asupra unui copil lipsit de aparare, indiferent de varsta.

Am plans la fel si saptamana trecuta cand prietena mea buna, careia i-am botezat fetita, acum in varsta de aprape 4 anisori, si care locuiesc de anul trecut in Canada, mi-a spus ca a fost nevoita sa renunte la servici pentru a sta acasa cu Aura.
Saptamana trecuta, a ajuns sa o ia pe Aura de la daycare, cu o ora jumatate inainte de ora la care mergea de regula. Surpriza: Aura era cu pantalonasii in vine, pedepsita, la colt si copiii radeau de ea.
Asa a considerat supraveghetoarea ca trebuie corectata Aura pentru ca nu ascultase ce-i spusese ea.

Prietena ta ar face bine sa vorbeasca cu toti parintii de la gradinita respectiva, impreuna vor reusi sa faca ceva... sa se faca sedinta si "ingrijitoarea" sa fie pusa la colt cu chilotii in vine pentru comportamentul ei, ca asa se educa animalele... prietena ta sa nu se lase, acolo mai sunt copii abuzati, niciun copil nu merita asa ceva- sa ia legatura urgent cu toti parintii chiar daca o cred sau nu, macar le ridica un semn de intrebare...
Nu pot sa inteleg, NU POT pur si simplu, de ce mai faci copii, de ce te mai faci si ingrijitor de copii sau educator daca nu esti in stare...oamenii care fac astfel de lucruri cred ca au ei insusi probleme...altfel nu pot pricepe!
Am citit doar putin din subiect, nu stiu daca il voi citi pana la capat data fiind situatia mea... ideeea e ca toti trebuie sa luam atitudine.

Mami de Maria (noiembrie 2006) si din nou cu burtika !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mersi ca-mi dai atentie, Kay.

Deci o fraza taioasa cu mesaj clar este foarte buna. Iar in josul paginii pus textul legii ( l-a pus Anca acum cateva pagini).

Gluma: si as mai semna hartia cu LIGA PT O COPILARIE FERICITA si as incheia cu mesajul : "Acesta este un avertisment, data viitoare te denuntam."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

In legatura mesajul, putem strange o zi-doua toate variantele propuse si apoi supunem la vot.
Idem pentru imagine.

Sybille, ma gandesc la publicitate in cadrul clubului scutecelor.

Odata ce campania se materializeaza cumva, chiar si o simpla trimitere la subiectul de fata pentru voluntariat la impartit de fluturasi ar da serios de gandit mamelor respective.

De o semnatura comuna ce ziceti?

Edit: Kay, eu zic sa nu te grabesti cu tricoul. Odata ce avem mesajul final, cu siguranta vor mai fi doritori. Eventual putem purta tricourile atunci cand impartim fluturasii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Pana la urma am citit tot!
Mi-au placut cateva dintre mesaje, cred ca un mesaj scurt si o imagine sugestiva ar avea impact.

Eventual sa se editeze la final niste flutrasi pe care sa-i putem lista de oriunde!

La o anumita categorie de oameni, cred ca ar prinde bine o idee gen " il bati acum, te bate maine" in ideea ca ce faci asta iti va face, cred ca asta ar fi singurul lucru care i-ar constientiza cat de cat!

Dar de expresia aia " eu te-am facut eu te omor", nu ati auzit? Slava cerului ca nu am auzit-o de la ai mei, dar am auzit-o copil fiind!

Mami de Maria (noiembrie 2006) si din nou cu burtika !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca

Bataia e rupta din iad.

- si o imagine sugestiva.

eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

mi se pare o idee foarte buna sloganul tau!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

una dintre ideile mele (pe care din lipsa de timp nu am mai pus-o in practica ) era un tricou/body de bebe pe care sa scrie: "eu sunt mic, tu fa-ma mare! eu sunt slab, tu fa-ma tare! si pe mine ma pazeste si de rele ma fereste!". dar acum ma gandesc ca poate e prea lung...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput