eu nu ascult manele!

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LadyJ,este ceva,...undeva...care mie imi scapa.Nu stiu cum as putea sa-l numesc pe acel ceva,...sau ce este exact.In fine...,cred ca nici nu e important...si ne pierdem in discutii despre lucruri diferite.Ce sa zic...atata timp cat nu se trece la masuri extreme de genu...sunt opriti toti cei care conduc "mertane"..si daca asculta manele...li se aplica pedeapsa capitala...pe loc...si eu cu norocul meu chior sa ma aflu printre aceia......nu cred ca se merita sa ma mai agit.Asta e...fiecare face cum crede,considera cum crede,...isi face prieteni pe criteriile alese personal....eu ma duc sa-mi vad de ale mele.Las...educatia publicului...pe mana si celor mai cu ....timp si energie...decat mine.Am avut si eu pe cineva ...la mine in vizita pentru 6 luni,(da 6 luni)o persoana care era deranjata de muzica mea...si incerca sa ma reeduce,punandu-mi muzica populara....la mine in masina .Rar ascult muzica in casa,rar de tot Nu am putut asculta...asa ca ne multumiram sa ascultam un singur fel de muzica acasa ....impreuna...si anume cea pentru copilasi de 3-4 anisori "...pana invataram toate versurile,cuvintele,melodiile...Concluzia: oamenii pot alege ...si lucruri care i unesc...nu doar pe cele care-i separa....si cei cu o farama de bun-simt sau civilizatie...vor alege sa nu simta ca sunt valorosi doar daca i fac pe alti sa para mai fara de valoare....nu trebuie sa te simti destept numai daca arati cu degetu la ionica...sa sa spui in gura mare ca uite domnle ce prost e acela..pentru ca indrazneste sa aiba alte gusturi.

Si da,..nea Traian...in loc sa se streseze tare...sa ia decizii bune pentru economia tarii,sa-si motiveze oamenii sa fie uniti si intelepti...vine cu statistici dintr-astea de 2 lei...si poporul...mai are putin si se ia de par pe forum.Adica...tara arde...dar baba se piaptana.Face bine dragutul de el,...imparte si conduce....si dupa el potopul.Chiar asa...ce rost a avut sa faca asemenea afirmatii?Am auzit...ca atunci cand a avut nevoie de voturile tiganilor...si-a imbracat nevasta in tiganca....Sincer nici nu cred ca peste 90 la suta dintre romani asculta manele.Cunosc prea multa lume care chiar nu asculta....dar deh...arunca praf la lume in ochi...ca sa-si scoata norodul ochii...si sa uite de adevatele si usturatoarele probleme....ca cei de sus fura ca-n codru,isi fac legi sa se protejeze pe ei...si celorlalti circ,...nu paine si circ,...lasa ca le ajunge circul,vor uita de foame si de viitorul copiilor lor,...vor fi prea bezmeticiti ...de circ ...ca sa se poata gandi si la altceva,...si sa vada ca defapt...sunt probleme adevarate pe lumea asta,...cu care ar trebui sa ne omoram neuronii,...nu cu ce muzica asculta Marinela de la etajul 7.In fine....am plecat!!!Nu ma mai intorc de data asta,promit...pana data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Valeu! Da' nu-i nimic, ca a-nceput sa ma amuze deja discutia. Imi ard deshetele, dar ma abtin... Mai ales ca am ajuns pe la pagina nu stiu care, vreo 10 in urma in care am descoperit la care am mutit cind am citit:

Atunci cand sunt necajit
ma opresc si plang gandit

Bey, 'pling gindit'... asta e profunda tare, pe bune... citesc mai departe si, poate, mai revin.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu stiu ce s-a scris mai departe, dar trebuie sa dau o bila neagra: arghirmonica! Faptul ca ne dai peste bot cu faptele tale bune nu va lucra in favoarea ta, adica nu-ti va ridica deloc in ochii nostri calitate umana afectata de faptul ca asculti manele.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

too much drama!
vedeti video asta cu dansul pe o manea celebra: e coloana sonora a filmului Borat.
si un comentariu mai jos la video:
"This is the traditional romanian national dance"

cine se baga la o hora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

LadyJ, daaaaa, talentul timisean da pe dinafara :))), cica "mercedesu-i 1, restul sunt masini!" :)))

Adriana 13w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Whow! Ascult (cu mare placere - defapt gust cu mare placere) prima parte a listei. A doua parte insa... manele, puya .... nu merge de nicio culoare. Nu la mine.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Marius ma lasasi in ceata, care lista?Eu ma refeream la Stana Izbasa aka cantareata de manele ce canta despre mercedes ca fiind numarul 1, restul sunt masini lol, e un cantec cretin, de aceea am ras. Eu nu contest folclorul banatean din contra sunt mare fan!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Ideea este ca alegerea prietenilor in functie de ce asculta nu este practic o alegere in sensul strict al cuvantului, este mai curand un fel de renuntare, o distantare.
Atunci cand eu (sau oricine) cunosc pe cineva nu-i fac fisa.

Oamenii se tatoneaza, incearca sa afle ce le place si ce nu, daca au baze comune pentru o discutie, daca au subiecte pentru care pot vibra impreuna. Si asta cere timp.

Daca, undeva pe drum, apare maneaua intamplator sau impusa, la o petrecere sau intr-un drum cu masina sau in orice alta situatie si eu transmit semnale de inconfort care nu se vor intelese si nu sunt aprobate atunci eu categoric ma distantez.

Avem niste prieteni buni si destul de vechi care acum cativa ani au dat in patima manelelor. La inceput, dupa o petrecere la ei unde am tot asscultat Aladin, Aladin, hai fetito freaca-mi lampa mea din plin, am tot incercat sa inteleg ideea. Le-am spus ca nu ma dau in vant dupa asa ceva dar in van. Apoi am fost la munte cu masina lor si manele, manele de imi venea sa-mi iau campii. Rugamintile de renuntare au fost inutile. Ei nu puteau intelege. O perioada nu prea ne-am mai vazut. Apoi am fost la munte cu masina noastra. Si l-am rugat pe barbata-miu sa accepte ce vreau eu sa fac. Asa ca am cumparat un CD cu muzica de camera si l-am ascultat pana la epuizare tot drumul pana la Cheia.
Abia in momentul acela ei au inteles.
Dar, de atunci nu mai este ce-a fost.

Cam despre asta este vorba.

PS - in masina, la drum lung noi alternam, muzica disco, pop cu cea house si Dire Straits.
Cateodata pe drumul de intoarcere punem Super Tramp - take a long way home -
Asa ca muzica de camera a fost si pentru noi un supliciu. Dar, unul bine venit.

Deus, copiii se distreaza indiferent de tema petrecerii dar, sunt toleranti pana la un punct si pana la o anumita varsta. De la o varsta temele astea se intersecteaza cu educatia si cu propriul arbitru. Acum o luna fi-mea (maine-poimaine 12 ani) a fost la o petrecere. La un moment dat copiii au hotarat sa joace perinita si sa faca concursul: cel mai scarbos sarut. M-a sunat si m-a rugat sa o iau acasa. Sambata trecuta a mai fost o petrecere. A fost invitata toata clasa in afara de fi-mea. De ce? pentru ca nu are tzatze, menstruatie si nu-i place sa se pupe cu baietii.

Si pentru ca tot intreba Guestus (si nu aveti decat sa radeti de descrierile mele!): imi place opera si am Cd-uri pe care le ascult cu o placere nebuna. As asculta la nesfarsit Turandot si Carmina Burana. Imi plac simfoniile. Stau in fotoliu si las muzica sa curga pe langa mine asemenea izvoarelor ce se scurg printre pietre, notele se pogoara asupra mea ca petalele de trandafiri. Pot recunoaste de la primele note Ceiakovski sau Rahmaninov. Toate astea cand vreau liniste si melancolie.
Cand vreau sa fiu optimista si sa simt cum imi curge viata prin vene ascult muzica de dans. Si rock, si hard rock, si pop si sunt la curent cu toate topurile. Am peste 500 Giga de mp3-uri.
Si cand am chef de amintiri placute o dau pe Scorpions, sau Cat Stevens. Si Leonard Cohen imi place. Si Jjoe Cocker. Si Michael Jackson. Si Lady Gaga...
Si eu daca sunt asa cum sunt cum sa vibrez la manele sau cum sa raman intr-o prietenie care impune si manele? Ar insemna sa nu mai fiu eu. Sa pierd particele din mine. Si inca nu a venit timpul pentru asta.

Citesc. Cu pasiune cu asiduitate. Pe langa, nobelisti si clasici, ador politistele, si thriller si imi place mult si Dan Brown, samd dar nu am putut citi Sandra Brown.

Si alerg in parc, si patinez si dansez la petreceri pana imi tocesc flecurile, sunt al naibii de glumeatza si cu capu'n nori si rad cu orice ocazie.

Si am 45 de ani (da' arat de 30!) si mi-am capatat dreptul in a-mi alege prietenii dupa ce muzica asculta si dupa ce citesc si dupa cum vorbesc si dupa cum se poarta.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:

Citat:

Citat:

LadyJ, daaaaa, talentul timisean da pe dinafara :))), cica "mercedesu-i 1, restul sunt masini!" :)))

Whow! Ascult (cu mare placere - defapt gust cu mare placere) prima parte a listei. A doua parte insa... manele, puya .... nu merge de nicio culoare. Nu la mine.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Marius ma lasasi in ceata, care lista?Eu ma refeream la Stana Izbasa aka cantareata de manele ce canta despre mercedes ca fiind numarul 1, restul sunt masini lol, e un cantec cretin, de aceea am ras. Eu nu contest folclorul banatean din contra sunt mare fan!!

Hai sa te scot din ceata Marius s-a referit la lista mea Queen,Pink Floyd, Lionel Ritchie, etc.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Ideea asta de toleranta pe care o vad fluturata pe aici nu are nicio legatura cu toleranta in sine.

Daca mie nu imi plac manelele si le consider la limita de jos a oricarei expresiei artistice si ma distantez de personele care le asculta de ce sunt intoleranta? De ce oare trebuie sa fiu nevoita sa ascult ceva ce nu-mi face placere? Ca sa fiu privita ca un om "tolerant"?
Daca eu sunt alergica la alune si prietena mea cea mai buna imi pune numai alune pe masa eu ce fac? Le inghit? Asa, din toleranta?

mda, asta nu are nici o legatura cu ce-am zis. nici eu nu "inteleg" Metalica, dar asta inseamna sa ascult ca sa ma dau de toleranta? NU. inseamna sa inteleg ca fanii metalicii au un mind set diferit de al meu si probabil ca o fi ceva in muzica aia de le atinge sensibilitattea, nu neaparat rau, chiar daca mie mi se pare super enervant.

e asa de greu de inteles ca e diferenta intre a judeca muzica si a judeca OMUL?

abdominabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Citat:

Citat:

Citat:

Pagina legislativa

Hai sa te scot din ceata Marius s-a referit la lista mea Queen,Pink Floyd, Lionel Ritchie, etc.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Ce bou sunt! Asa este - am dat citat gresit. Mea culpa!

Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Conchita,
O carte nu o judeci dupa coperti. O judeci dupa continut.
Asa e si la oameni ii judeci nu dupa imbracaminte ci dupa continut.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput