eu nu ascult manele!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

eu am adus topicul in actiune la generale pentru ca nu il consider un topic de muzica ci de toleranta.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Denizel,...apropo de manele,stil de viata,copii,promovare.Am avut in vizita pentru o saptamana o familie de medici(mamica e medic psihiatru)...si mi-au spus fara patos sau dezamagire de vreun fel...,ca fetita lor la 9 anisori ai ei asculta de zeci de ori pe zi melodia ei favorita care este"birthday sex".Am ridicat din sprancene...,am ras pe saturaate...dar nu am putut sa emit vreo parere pentru simplu fapt ca eu nu am auzit aceasta melodie.Din titlu...mi-am dat seama ca totusi...nu e chiar pentru varsta ei cantecul respectiv.Dar...o concluzie tot am tras....ca ...desi sunt sanse foarte mari ca progenitura sa nu te asculte,....ca parinte... tot ai dreptul,menirea,datoria...de a-i sugera copilului niste valori;daca el,copilul...isi alege alte valori si alege sa mearga cu valul generatiei lui,prietenilor lui...asta e,...macar ai incercat sa-l inveti ceea ce crezi tu ca parinte ca e bine ...si ca-i foloseste,fara a uita totusi...ca mai toate pe lumea asta ...sunt tare relative;binele vazut de mine...pe care vreau sa-l transmit copiilor mei...ar putea fi vazut nu cu ochi buni de alti,...si invers,binele altora...poate ca nu e binele pe care mi-l doresc eu.Eu nu as mai da atata vina...pe societate si pe restul...ca-mi "strica" copilul....as da mai intai vina pe mine...ca nu am stiut sa i pun o carte in mana,...pe care sa o citit si sa o discutam acasa,...sau mi-as reprosa...daca i-as lasa mult prea mult timp liber...si nu l-am ghidat/invatat sa faca alegeri bune.Sper ca nu te superi pe mine...daca sunt pentru asumarea propriului destin,...a propriului copil....si a tot ce ne apartine,..si sa lasam in urma...mentalitatea de victima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu sunt extrem de intoleranta in ceea ce priveste muzica, manowar imi repugna la fel de mult ca manelele , asa ca daca era sa ma iau dupa gusturile mele nu mai aveam niciun prieten niciodata :)))

nu am ce face, pur si simplu nu-mi place decat in f rare cazuri altceva decat clasica. pe scurt, exceptiile sunt cateva de la queen, cateva de la depeche si destule de la jaques brel:D

deci eu nu, nu-mi aleg prietenii in functie de ce muzica asculta. daca nimeni din anturaj nu asculta manele, sunt convinsa ca se datoreaza doar mediului in care m-am invartit, si acolo am ajuns prin mana destinului, deci n-am niciun merit.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

eu am adus topicul in actiune la generale pentru ca nu il consider un topic de muzica ci de toleranta.

Pai in cazul asta cred ca se cere un topic separat in care sa se dezbata ce este aceea toleranta. Din punctul meu de vedere nu implica in nici un caz admiratia sau aprobarea si din start 'toleranta' are o conotatie negativa. Am mers si eu cu taximetristi care ascultau manele si nu am avut nici o reactie negativa. Cu alte cuvinte am tolerat. Ceea ce nu m-a impiedicat sa judec omul respectiv, sa-l antipatizez, sa evit conversatia cu el, sa am tot felul de ganduri negative vis a vis de el si de situatia in care ma aflam.

Deci ce este toleranta pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

accept - buna intrebare - pune topic nou.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

copiii se distreaza indiferent de tema unei petreceri, se accepta si se tolereaza in mod natural, noi am pierdut asta pe drum.

Conchita

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Viviana

Sabina, nu e vorba ca ne alegem prietenii in functie de ce muzica asculta.

Aici e vorba de imbratisarea unui stil de gandire prin muzica. Manelele, lasand la o parte linia melodica(ca oricum nu ma pricep prea tare) promoveaza un anume stil de viata si de gandire, vezi textele si daca ai curaj, videoclipurile de pe you tube.

Nu toti care asculta manele isi iau ´´mertan´´ asa cum nu toti care au ´´mertan´´ asculta manele.Deci nu toti care topaie pe manele sunt vai steaua lor, sunt oameni cu bune si cu rele INSA ca idee generala, imaginea manelelor repugna multora, iar astia multii sustin pe bune ca ei n-au prieteni care asculta manele, deci a se citi ´´prieteni care imbratiseaza stilul promovat de acest...curent,´´ ca muzica nu cred ca pot sa-i spun.

Nu esti nici mai prost nici mai destept daca asculti cu placere ´´sa moara dusmanii ei, am bani si fac ce vreu cu ei´´, doar ca esti mai sarac in ceea ce inseamna muzica, dpdv al muzicianului, mai sarac in ceea ce inseamna..limba romana, dpdv al lingvistului si mai sarac in ceea ce inseamna stil, dpdv al altora.Atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Cred ca incep sa obosesc...ma credeam mai rezistenta.Deci...daca ascult si manele ( a se intelege nu manele in exclusivitate si nu toate manelele imi plac)....si peste 3-4 ani cand imi termin scolile ...ma tin de promisiunea fata de mine insami sa-mi cumpar un mercedes nou-nout...la care visez de ceva ani buni...atunci o sa fac parte dintr-o categorie rau-vazuta in tara mea de origine ?Nu ca...vezi doamne de asta nu o sa mai dorm noaptea...dar...totusi.....spuneti-mi ca am inteles gresit...si am procesat rau informatia,va rog!Ca altfel...o sa cred ca am plecat...din alta parte,si toate amintirile mele duioase cu oameni minunati sunt doar plasmuiri...ale imaginatiei mele bogate.

LadyJ,deci din 2014...am sanse sa fac parte dintre cei de care lumea ...ar face bine sa se fereasca

Mergi la inceput

Delia, tu iti vei lua Mercedes si nu ´´mertan´´. Cred ca ma intelegi.
Edit: chiar sunt curioasa, Delia, care-s alea ´´cateva melodii´´care iti plac tie.

Mergi la inceput

Vad ca ai editat si tu..

Poti sa razi cat poftesti, e clar ca nu ai inteles. Nu se fereste nimeni de nimeni, ca din cate stiu eu cei care asculta manele inca nu musca.

Mergi la inceput