eu nu ascult manele!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Pe mine nu ma duce capul sa judec ca o melodie este kitsch si alta nu. serios vb...yo nu pot sa le diferentiez
voi sinteti mai destepti..bien sur...asa ca spuneti cum faceti voi deosebirea. da in vorbele voastre...nu ma obositi cu ce a zis gigi criticul si madam pianista. ok?
please...putin efort sa-mi explicati.
strofe de 2 bani au si aia care pling salciile pe malul apei..ok? masline la atena si cheia de la mine...si altele ok? mai vreti?

Guestus, tu ai dreptate.
hai sa facem o analiza.

Intai analiza pe text.
Iau o manea pusa de un fan pe topic:

Atunci cand sunt necajit
ma opresc si plang gandit
ghinionul il port cu mine
nu stiu cand ii rau sau bine
Imi pare rau ca am imbatranit
si anii mi s-au dus
ca toata lumea m-a barfit
o vorba buna nu mi-au spus
Ref:
Asa sunt zilele mele
una buna, zece rele
nu da doamne cineva
sa ma scape de lumea rea..2X
oh lumea rea blestemata esti
oh lumea rea de nu ma vorbesti
Nimeni nu ma vede
parca nu exist
de mine lumea se fereste
si am sufletul trist
De necaz si de durere
as striga la cer
dar stau si sufar in tacere
ca am inima de fier.
Ref:
Asa sunt zilele mele

1. Compunere la nivel de 2 clase primare, media generala in jur de 6.80.

2. Muzica imi zgarie pur si simplu tot ce am de "caltitza" in mine (e ceva personal si subiectiv, nu stiu sa explic de ce).

3. Clipul nu l-am gasit pe youtube (exista doar tanguiala respectiva), dar presupun ca e la fel ca toate celelalte: inzulufate cu unghii de pasari rapitoare, care rad cu gura pana la urechi () si dau din buric fiindca Copilu' Minune isi plange viata.

4. la petreceri, lumea cica se distreaza de minune si transpira jucand din buric pe aceste versuri.
Cum te poti distra si da din fund cand Minune mai are putin si face ciroza de atata suparare?

Am voie sa nu vreau sa fiu prietena cu cineva care da din buric cand in discutie sunt teme majore ale omenirii? :))

Mi-a scapat ceva?

E randul tau!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Pai societatea din cine e compusa? Nu din oameni? Gata, hai ca renunt. si nu am vrut nici eu sa te supar, doar ca am scos eu din context (poate) si am atins un punct sensibil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Uite aici mare inginerie de strofe.....copilu minune are doctorat pe linga spears.

Oops! ...I Did It Again"

yeah yeah yeah yeah yeah
Yeah yeah yeah yeah yeah yeah

I think I did it again
I made you believe we're more than just friends
Oh baby
It might seem like a crush
But it doesn't mean that I'm serious
'Cause to lose all my senses
That is just so typically me
Oh baby, baby

[CHORUS:]
Oops!...I did it again
I played with your heart, got lost in the game
Oh baby, baby
Oops!...You think I'm in love
That I'm sent from above
I'm not that innocent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

O sa-ti raspund Guestus numai dupa ce imi raspunzi tu la ce te-am intrebat:
De ce ai pus opera la polul opus manelei?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

ha ha, daaa, si de Spears imi place foarte tare .

"n-o sa oprim nici un raid aerian/ daca ne-ataca cind e "Inima de tigan"!
Puya rulz pana una-alta .

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Citat:
citat din mesajul lui arghirmonica

pentru ca duceam caiete copiilor la scoala de la tara ca sa au pe ce scrie cand faceam lectia...

Copilasii au caiete ca sa au pe ce scrie, doamna profesoara cu prietenii au manele ca sa au pe ce danseze, toata lumea multumita.
Deci de ce erai depravata, again? Ca nu reiese din quote-ul pe care l-ai dat...

ioana

Kay cand m-am ocupat sa adun bani in dec 2008..(si ce memoria am , pentru una care danseaza pe manele) pt fetita ta...si am umblat sa stii nu ti s-a parut nimic de ras..deci oameni si oameni
Daca ai fi citit ce am scris acolo in mesajul disecat de unii si altii poate ti-ar fi atras atentia mesajul in sine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Din cauza acestui subiect mi se plimba in cap urmatoarele versuri:

"Fitze, harfe si talent
Asta-i stilul meu recent"

Cand a intrat seful in birou mi-au sarit compulsiv din gura, el s-a holbat la mine si n-a mai avut curaj sa ma intrebe daca am terminat de facut targetele. Yeey!

Nu ascult manele, Nu am fost niciodata la o nunta la care sa se danseze pe manele, Nu am nici un prieten care sa asculte manele (inafara de Conchita dar o scuzam pentru ca, de la distanta, "as da zile de la mine" poate fi exotic si amuzant).
Si da, ascultatul de manele e criteriu eliminator la facut prieteni, asa cum e si scrierea cu greseli si abundenta de iiiiiiiii la sfarsitul verbelor. Sunt o SNOABA. Chiar sunt, nu ma rasfat.

Guestus daca iti vine sa comentezi ceva, bite me.

J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui kay

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Citat:

pentru ca duceam caiete copiilor la scoala de la tara ca sa au pe ce scrie cand faceam lectia...

Copilasii au caiete ca sa au pe ce scrie, doamna profesoara cu prietenii au manele ca sa au pe ce danseze, toata lumea multumita.
Deci de ce erai depravata, again? Ca nu reiese din quote-ul pe care l-ai dat...

ioana

Kay cand m-am ocupat sa adun bani in dec 2008..(si ce memoria am , pentru una care danseaza pe manele) pt fetita ta...si am umblat sa stii nu ti s-a parut nimic de ras..deci oameni si oameni
Daca ai fi citit ce am scris acolo in mesajul disecat de unii si altii poate ti-ar fi atras atentia mesajul in sine

Urat de tot, arghirmonica!!!
Nu te-a descris nimeni pana acum, dar ai facut-o tu cum nu se poate mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

O sa-ti raspund Guestus numai dupa ce imi raspunzi tu la ce te-am intrebat:
De ce ai pus opera la polul opus manelei?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

am pus la polul opus pt ca yo stiu ca aia asa zis culti se vor identifica cu opera...corect?

da ce este culmea...aia cu manele nu vin aici sa faca circus gen "jos verdi"...dar invers merge al dracului de bine. ca deh...daca ai deschis 2 carti si ai 3 diplome spiru in perete iti da si dreptul sa faci catalogari ca ala e de prost gust ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Monica..e penibil si jenant ca sa nu zic pe bune...

Mergi la inceput