eu nu ascult manele!
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Pe mine nu ma duce capul sa judec ca o melodie este kitsch si alta nu. serios vb...yo nu pot sa le diferentiez
voi sinteti mai destepti..bien sur...asa ca spuneti cum faceti voi deosebirea. da in vorbele voastre...nu ma obositi cu ce a zis gigi criticul si madam pianista. ok?
please...putin efort sa-mi explicati.
strofe de 2 bani au si aia care pling salciile pe malul apei..ok? masline la atena si cheia de la mine...si altele ok? mai vreti?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
M-ati bagat complet in ceata. Eu in ce categorie de oameni fac parte??? Va rog, urgent, un raspuns, numai dorm noptile de grija ca sunt (dupa anumite pareri de aici): om inferior, fara cultura, cu care majoritatea de-aici nu ar vrea sa se imprieteneasca. Au fost mai multe, insa acum, scurt, pe astea le-am retinut.
Si va spun din nou datele problemei: am ascultat rock la greu in liceu si in facultatea de medicina (asta ca sa se vada ca nu-s vreo retardata). Nu enumar formatiile, le-am tot gasit enumerate pe aici, inclusiv Rammstein, Moonspell, Nirvana, Prodigy etc. etc. Mi-am luat sot fan manele. Asta este! Este un barbat extraordinar, a facut facultate, job ok, prieteni avem toti realizati, mergem si la teatru, si la opera, ascultam acasa si Vivaldi, si Mozart, si Bach, citim si povesti, dar si literatura "grea". Insa, repet, daca la o nunta se da si-o manea nu stam pe scaun, dansam, ne distram. Si nu am prieteni sudori/matriteri, consider ca am un caracter ok, atat eu cat si sotul. Dar asta-i defectul lui (prin prispa altora de-aici, nu si-a mea): ii plac manelele, le descarca, dar nu le asculta acasa, insa le cere pe la diverse petreceri/nunti unde se poate. Nu a fost crescut la tara, nici eu, nici el, ne consideram oameni intelectuali/inteligenti.
Si recunosc asta in masura in care nu sunt ipocrita, urasc ipocrizia. Iar la nunti, si am tot fost in ultima perioada, cam la toate s-a pus macar o manea. Si ghiciti ce? Nici macar o persoana nu s-a ridicat de la masa sa plece, pe motiv ca nu-i place muzica. Ce sa inteleg?
![](images/user_woman.png)
conchita spune:
kay, aceea e cu totul alta discutie si nu suntem deloc in dezacord. imi pare rau ca te-am suparat, chiar nu am intentionat asta, imi cer scuze.
abdominabila
inaioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arghirmonica pentru ca duceam caiete copiilor la scoala de la tara ca sa au pe ce scrie cand faceam lectia... |
Copilasii au caiete ca sa au pe ce scrie, doamna profesoara cu prietenii au manele ca sa au pe ce danseze, toata lumea multumita.
Deci de ce erai depravata, again? Ca nu reiese din quote-ul pe care l-ai dat...
![](alcool.gif)
denizel spune:
Artistii manelisti sunt intr-atata de naivi incat nu au auzit inca de impozitul pe venit :)). - din jurnalul unei mămici de băietel.
kay spune:
Conchita, am sters mesajul. Nu m-ai suparat, dar e foarte greu sa vezi cum cineva care nu stie ce si cum iti explica tie care treci zi de zi prin chinul de a trai in societatea asta(care s-a schimbat enorm de 10 ani). Pt mine e un chin.
Denizel, naiva esti TU : hartistii-manelisti , atunci cand sunt platiti specifica faptul ca platitorul va achita si taxele la stat. Cel putin aia dastepti, aka copilu minune.
kay spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inaioana
Copilasii au caiete ca sa au pe ce scrie, doamna profesoara cu prietenii au manele ca sa au pe ce danseze, toata lumea multumita. Deci de ce erai depravata, again? Ca nu reiese din quote-ul pe care l-ai dat... ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
ioana
![](pupic.gif)
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Da de ce trupa Bambi cu melodia "fetite fizoase" e considerata de doamnele de cultura ca este ceva ok...si melodia lui sorinel "fetitele la mare" e ceva de prost gust
curaj...
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay Conchita, am sters mesajul. Nu m-ai suparat, dar e foarte greu sa vezi cum cineva care nu stie ce si cum iti explica tie care treci zi de zi prin chinul de a trai in societatea asta(care s-a schimbat enorm de 10 ani). Pt mine e un chin. |
dar eu nu am comentat societatea, kay...
![](plang.gif)
abdominabila