LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**169**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pisik - fa-ne si noua o poza la jucaria minune ca poate are si la noi succes

legat de jucarii - mie mi s-a intamplat o singura data sa-i placa ceva din prima - si a fost vorba de un banal joc cu popice (cred ca i-au placut cum zanganesc)
iar acum, mai nou, am descoperit insfarsit piscina cu bile ca doar nu degeaba am ocupat o buna parte din sufragerie cu piscina ca sa nu mai vorbesc ce scumpe sunt bilele astea , ca mi-au trebuit si multe
Asa ca acum toata ziua (cand nu patruleaza prin casa) se foieste - este ori in piscina ori langa (cate 1 minut fiecare "locatie")
Si asa am ajuns sa am bile prin toata casa, in toate colturile , pe sub toate mobilele

am uitat sa va spun ca am cumparat si celebrul antemergator numai ca norocul meu a fost ca nu am gasit modelul vtech si am luat altceva ce se poate transforma in masa pentru ca micsunica fiind inalta (inalta si slaba ca o balerina a nu se uita) trebuia sa mearga cocosata/aplecata, operatiune la care a zis pas. Asa ca acum ne bucuram de o frumoasa si interesanta masa cu tot felul de chestii pe ea(carte, butoane, roti, manere ....) care lumineaza si canta in engl si chineza (asa am descoperit eu ce frumos suna cantecelele cantate de copii chinezi)

... mi-am adus aminte ... pe vremuri cand incercam sa o fac sa ia 3 obiecte dintr-o cutie (ca de.. asa "trebuia" sa faca) nu am avut succes defel. Asta... pana cand am cumparat borcanul formelor de cozonac ca de atunci instant a invatat micsunica sa scoata jucariile (cu bagatul la loc e alta poveste, dar insistam - probabil nu am gasit jucaria potrivita).

pisik - mi-am adus aminte ca mai vroiam ceva sa te intreb: cum a decurs operatiunea masa in "deplasare"? ca tare as vrea sa incerc si eu dar noi nu mancam decat pasat bine la blender si doar in scaunul de masa si nu borcanele cu rontaim fructe , paine, biscuiti (astea toate trebuie sa le rup eu bucati miiici si sa i le dau in gurita ca nu stie/nu vrea sa duca mancarea la gura, doar jucariile)

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

ALEXANDRA

CRINA

CALIN

Sa cresteti mari , frumosi si sanatosi.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 7+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Pisik si eu din toamna vreau sa incep serviciu,in acelasi timp simt teama, neliniste dar stiu ca va fi o alta etapa din viata noastra pe care trebuie sa o trec cu bine.Eu vreau sa-mi caut si alt job deoarece vechea noastra echipa nu mai e si mi-e greu sa ma intorc la fostul loc de munca care imi placea foarte mult,dar la fel s-au schimbat foarte multe si foarte multi oameni.Eu bona nu vreau, la particulara nu stiu daca o sa avem bani deoarece ne-am luat apartament si platim o rata destul de mare.Si eu simteam la un moment dat ca imi pierd rabdarea dar mi-am impus sa fiu vesela deoarece stiu ca o sa-mi fie dor de vremurile astea, de Theo mic si neajutorat de privirea lui vesela si gingasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Alexandra

www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc" target="_blank">mergem
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

Mergi la inceput

Calin Nicholas

Mergi la inceput

Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Salu'

Sa zic ca am vazut copchii frumosi: Darius-Andrei si Adela.
Eu ma uit la pozele Adelei cu asa drag si ma amuza comentariile.

Pt Anca:
- eu am fost PFA o perioada, deci poti sa revii oricand la nepfa
- functionezi exact ca o firma doar ca nu platesti TVA si impozite forfetare. Ai doar 16% pe venit.
- daca mai faci copii beneficiezi de 85%- e cazul notarilor- dar nu mai mult de 4000 ron

daca imi mai aduc aminte mai zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

LA MULTI ANI! ghioceilor frumosi ALEXANDRA, CALIN, si CRINA! Sa aveti o viata frumoasa si sa fiti sanatosi si fericiti!
O pt mamicile fericite

ANCA, io m-as face pfa, dar la ce mi-ar folosi? Ai mei nu lucreaza in sistemul asta si ca sa ma fac asa, de dragul de a fi, fara sa am vreun job concret nu cred ca merita.

GIANINA, la noi merge bine cu masa in deplasare, dar daca e vorba de iaurturi sau chestii de rontait, cu care se face ca porcul - biscuiti, banana, paine, le molfaie si le intinde peste tot. Cu pui taiat merunt si legume facute la furculite nu a mers nici in deplasare, nici acasa. Pasat in care sa gaseasca bucatele da, e ok, doar bucatele insa e cah

O sa incerc sa o posez la jucarie. Eu nu am luat inca borcanul cu biscuiti, ca nu stam prea bine cu banutii. Si eu una am renuntat sa o mai pun sa faca chestiile pe care "ar trebui" sa le faca. Oare gresesc?

Ana iar a dormit numa 40 de minute. Ma termina, numai asa doarme, eu nu mai pot face absolut nimic in casa. Si nici nu se joaca singura, sta agata de mine. Cred ca iesim afara

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Ieri a fost "baba mea", ca cica ai baba in fct de ziua nasterii, 1-9 e chiar atunci, si cei peste 10, faci suma cifrelor pana ramai tot cu 1 cifra, de ex, 29 mai, faci 2+9=11, 1+1=2, deci 2 martie e baba... Ma rog, joaca, insa tot sunt bucuroasa ca macar anul asta a fost frumos de baba mea, de obicei era mai plumburiu, recisor..:) Haideti ca pana la urma reuseste si primavara asta sa vina, sa scap de haine multe, sa ma plimb doar in rochite si fustite!!!

Si baba mea afost tot ieri si a fost o vreme SUPERBA !! deci o sa am un an reusit

Anca, cu pfa-ul o sa-ti dau detalii pe mail si nu azi, ca sarbatorim

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Neatza!

LA MULTI ANI! ghioceilor frumosi ALEXANDRA, CALIN, si CRINA! Sa aveti o viata frumoasa si sa fiti sanatosi si fericiti!
O pt mamicile fericite

ANCA, io m-as face pfa, dar la ce mi-ar folosi? Ai mei nu lucreaza in sistemul asta si ca sa ma fac asa, de dragul de a fi, fara sa am vreun job concret nu cred ca merita.

GIANINA, la noi merge bine cu masa in deplasare, dar daca e vorba de iaurturi sau chestii de rontait, cu care se face ca porcul - biscuiti, banana, paine, le molfaie si le intinde peste tot. Cu pui taiat merunt si legume facute la furculite nu a mers nici in deplasare, nici acasa. Pasat in care sa gaseasca bucatele da, e ok, doar bucatele insa e cah

O sa incerc sa o posez la jucarie. Eu nu am luat inca borcanul cu biscuiti, ca nu stam prea bine cu banutii. Si eu una am renuntat sa o mai pun sa faca chestiile pe care "ar trebui" sa le faca. Oare gresesc?

Ana iar a dormit numa 40 de minute. Ma termina, numai asa doarme, eu nu mai pot face absolut nimic in casa. Si nici nu se joaca singura, sta agata de mine. Cred ca iesim afara

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

dar cam ce ar trebui sa faca un copil? Cine stie exact asta?
Cred ca cel mai bine copiii nostri s-ar pricepe la framantat cozonaci. Va dati seama ce fericiti ar fi?

Si inca ceva: cum sa recunoasca un copil de 1 an un cal/oaie/vaca in conditiile in care el nu a vazut asa ceva niciodata si nici nu a auzit cum face.

Vladimir stie doar cainele si pisica ca pe astea le-a vazut si abia acum reuseste sa vada dincolo de poza. Ma rog, mai stie si vaca ca ma vede pe mine toata ziua.

Pisiko, las-o ca face ea ce vrea cand trebuie.
Ce-ar fi sa il stresez pe Vladimir ca nu pune borcanele unul in altul in ordinea corecta? Ca el el baga pe alea mici in ala mare si apoi zdrangane din ele. Sau ca nu stie sa puna inelele pe bat si infige batul in inel?

O sa te surpinda cate stie Ana, doar ca nu are chef sa ti le arate tie. daca il pun Vladimir sa imi arate ochii nu vrea. daca il intreaba altcineva repede ii baga mana in ochi.

Nu te stresa!

Mergi la inceput