LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**169**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mireal

daca aveti timp si chef sa ma ajutati si pe mine la un concurs

reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-mireal/

capatai 67 banuti
mai insistam
sa ne tragi de manecuta sa nu dormim in front

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA

CRINA

CALIN NICHOLAS

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - am prins viteza

11 LUNI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Am pus filmuletz cu micutzul meu mergand singur la 10 luni.

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96

bravoo... are mama baiat mare

avem 10 luni

Mergi la inceput

am admirat adelakele scumpel foc
traiasca eticheta - si la noi etichetele sunt delicatese

iar poza in costum de baie pune capac

deabia astept vacanta voastra la mare

avem 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mireal

ce costumas de baie dragut si ii sta tare bine

Multumim! Ne pregatim pentru vacanta cu gashk!

Fetitza sa arate bine in costum de baie, ca mami...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

La multi ani, ALEXANDRA!!
La multi ani, CRINA!!
La multi ani, CALIN-NICHOLAS!!

LA MULTI ANI!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Am vazut-o si pe Adelake in costum de baie, se ia la intrecere cu Alexandra. Numai Ana va fi la nudu'gol?. Deocamdata nu am achizitionat costum si nici nu stiu daca o vom face.
[...]
Eu tocmai am primit astazi o "dovada" de dragoste si atentie. Pt ca a simtit ca am nevoie de asta (ma rog, nu a simtit el asa, au fost niste semne destul de evidente din partea mea), a renuntat sa se duca la sportul pe care il practica de 2 ori pe saptamana si ne-a dus la Ikea, ca stia ca imi doresc demult sa merg, ca pofteam la chiftelute suedeze si vroiam sa ma uit si la raionul de copii. Am luat o cutie de jucarii pe rotite si jucaria aia cu sarme si bile de lemn, care s-a dovedit a fi prima jucarie cu care fi-mea a stiut ce sa faca dupa ce i s-a aratat o singura data.

Eh, si Adelina tot la nudu'gol o sa stea. Costumashul e asa.... de fitze.

Cred ca o sa cer si eu o "dovada" de-asta in we... Kiftelutze zici? Si jucarie pt bebe? Clar: "dovada-dovada".

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Gaza,

pana sa termin recuperatul din urma, si eu ma gandeam la paraziti intestinali, veronica a avut pe la vreo 10 luni parca giardia, si sunt cazuri cand ai pofta de mancare, ca deh, trebuie sa fie hraniti si parazitii... Asa ca cere tu medicului sa faceti un copro... Iar de pete, am citit ca dupamasa apar, intrebare [ca nu am retinut]: ai mai dat zilele astea si vreun alt medicament, sa fie oare si vreo reactie la vreun medicament?

Pisik,

la fel ca tine stau si eu cu banii, daca merg la serv iau aceeasi bani, dar raman cu 10 mai putin, bona+benzina. Insa la mine a mai aparut o varianta, sa ma fac pfa, si cica as ramane cu mai mult in mana [cam vreo 15 mil in plus!!!]. Sa te gandesti si tu la varianta asta, poate te-o avantaja. Fetele cu legea, am intrebari despre PFA:
- daca te faci pfa, dupa vreun timp, poti sa redevii "ne-pfa"?
- in afara de avantajele banesti, ce dezavantaje sunt?
- daca o femeie plateste toate darile la timp, impozit, pensie, medicale etc, fiind pfa, si peste 1-2 ani face bebe, are dreptul la concediul ala de 2 ani-85%, sau cat o mai fi el in viitor?
- eu, pana sa nasc anul trecut, fiind programator, am beneficiat de scutirea de impozit, acum, daca m-as face pfa, oi mai beneficia sau nu?

Joanna

noroc cu adee ca am vazut si noi "plangaciosul". Paiii, in primul rand s-a facut mare si frumos, si zau daca pare plangacios? Mi s-a parut ca are o privire asa de inteleapta, zau.. Sa mai pui poze!

Ieri a fost "baba mea", ca cica ai baba in fct de ziua nasterii, 1-9 e chiar atunci, si cei peste 10, faci suma cifrelor pana ramai tot cu 1 cifra, de ex, 29 mai, faci 2+9=11, 1+1=2, deci 2 martie e baba... Ma rog, joaca, insa tot sunt bucuroasa ca macar anul asta a fost frumos de baba mea, de obicei era mai plumburiu, recisor..:) Haideti ca pana la urma reuseste si primavara asta sa vina, sa scap de haine multe, sa ma plimb doar in rochite si fustite!!!

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 9 luni

Mergi la inceput

anca - am retinut ideea cu primavara asta care va veni intr-un final insa ce nu pricep eu este ce-i cu rochitele si fustitele? ca eu numai asa te stiu - ca o doamna in fustita (a se retine fustita nu fusta)

ca tare-mi esti draga

avem 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

LA MULTI ANIALEXANDRACRINACALIN NICHOLASAzi ne-am trezit la 8.30, adica eu si Theo se juca frumos in patut, ce bine a fost sa dorm atat.Am mancat, ne-am jucat si acum doarme.Plantez cafea si am ramas fara,noroc ca am niste cola prin casa.Vad ca azi e cam innorat sper sa nu ploua.

Mergi la inceput