Hai Carmita!!Bv Lorex!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (141)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Si cateva motate pt Carmita

HAI CARMITA CURAJ !!!!!!

Roxana Alexandru Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

aoleu mai cris d....................sper sa se faca bine bebelusha ta.draga de ea.....................
of offfffffffffffffff
multa sanatate!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAI CARMITA!!!!!!!!!HAI LORENA!!!!!!!!!!NASTERE USOARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!REFACERERE RAPIDA SI LAPITC MULTTTTTTTTT!!

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

asaaa...
am si o poza noua cu Iuia, o postez imediat la comun...

vreau sa o salut pe draga mea catalutza, sa ii ofer o si sa ii urez o primavara frumoasa si o Irinuca papacioasa...

simonette... esti o scumpa ca ai trecut sa ne vizitezi!

nu avem vesti despre carmita?

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

CE E ALA AEROSOL????????????????????????????

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

cris.d... dar de ceeeeeeeeee?
de ce trebuie sa sufere pitica? oooof... da-i, de toate numai sa ii treaca si sa pape iar...

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

multumim de mesaje pt ema

elena, daca nu ai fost deja la dr., eu i-am dat oscillo cate 1/2 de tub, dizolvat in 1 ml de apa in seringa, de 2 ori pe zi (deci un tub pe zi), insa cu ce a mai dat pe afara....nu stiu cat a ajuns unde trebuie. si stodalul (tot de la boiron, tot homeopat l-a dat afara. dar stodal are o tona de zahar: o linguritza de sirop are o linguritza de zahar). asa ca sunt fericita ca nu l-a tolerat. la draku' nu mai stiu ce sa ii dau sa treaca, l-am cumparat pe toate dar nu i-as da nimik....sunt cu capu'

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Nu am ajuns inca la dr...si si mie imi este groaza de cate medicamente o sa-mi dea ...d-aia si vroiam sa incerc cu oscillo ...pe care pana la urma i l-am dat aseara ...1 tub intreg dizolvat in 20 ml de apa pe care i-am dat-o cu bibe asta dupa ce mi-a vomitat fantana arteziana, si spre surprinderea mea a baut tot si nu a mai vomitat. o sa ii mai dau si in seara asta ...tot sper sa se rezolve asa ...

multumim de raspuns si muuuulta sanatate Emei...

eu o sa ma duc cu pitica de indata ce mai creste sa-i fac tratament homeopat pentru cresterea imunitatii...fratele meu a facut cam 1 an si el care racea in fiecare luna (antibiotic, de cele mai multe ori injectabil) de cand cu tratamentul nu a mai luat o data antibiotic si asta de 7 ani...

scriu cu o mana ca pitica e la san asa ca scuze pt greseli

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

am fost la spital pentru ca nu era spre bine: azi-noapte am trezit-o sa pape, a mancat 4-5', in somn, apoi azi dimi la 6 am incercat la fel, dar nu a vrut. plangea in somn, dar nu lua sanul deloc. am facut niste pietroaie de sani, ca la furia laptelui. am muls de dimi 200ml din amandoi, in 15'.
la spital (medlife) mi-a zis ca are secretii multe, inclusiv in plamani, dar macar nu e de antibiotic. mi-a dat sa ii fac aerosoli cu adrenalina si ser, eurespal (pe care l-a vomat in jet, cu tot cu putinul lapte mancat cand am ajuns acasa). vomita, de altfel, orice "alta" chestie ii dau. io credeam ca vomita/regurgiteaza de la secretii, dar acum era aspirata, respira normal, i-am dat incet cei 2ml, apoi....afara cu totul.
mi-a mai dat si oftamezona picaturi sa-i pun in nas, dar nu am gasit la farma. am luat un humex, sa-i pun inainte de aspirare, in loc de ser...
dimi nu avea febra, desi mie mi se parea calduta, avea in funduletz 37,2.deci nu e mai rau cu viroza, dar ma innebuneshte ca nu mananca mai deloc si mi-era frica de deshidratare... dr. de la spital a zis ca nu e deshidratata, dar sa o scol la 2 ore-2.30 sa o pun la san. asa am facut, dar nu papa. sta cu el in gura sau chiar se ineaca cu sanul...

nu am citit din urma, dar sa fac o corectura la mesajul de la carmita, ca am scris ca avea dilatatie 3 intr-o ora, dar ea scrisese ca avea dilatatie de la ora 3. scuze.
banueisc ca a nascut deja

poze

povestea noastra

Of of saracutza de ea si de voi ... Ce dr a vazut-o? Te-a mai chemat sa o vada iar azi pe seara sau maine?
Sper sa fie totul OK sa nu se puna problema de internare. Multa sanatate!!
Daca ii dai din biberon, dintr-o seringa sau cu lingurita? Poate e o prostie dar ma gandesc sa manance totusi ceva ....

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

o dr. tanara, bidiga. mie mi-a placut ca nu mi-a dat antibiotic (desi dr. mea imi zisese de dimi sa iau ampicilina,, fara sa o vada, fara analize. i-am zis ca ma duc totusi la spital, nu iau antibiotic asa.. si a zis ca ok, deh, ce sa mai zica. cea de la medlife nu m-a chemat dupa amiaza, ceea ce e semn bun, nu? mi-a zis sa nu ii mai pun paracetamol, ca i-am pus de alaltaieri.

sanul tzashneshte in gura ei, la fel ca bibe/linguritza si ...nu il bea. daca nici la 12 nu o sa pape...incerc. ma gandeam ca totushi ia ceva in alea 5', daca eu am muls atat in 15' (dupa ce papase ea), nu?

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Cristies - ati luat super bine in greutate. Ai flacau mare si precoce foc.
Daca e dupa cum spui tu inseamna ca nu avem colici deloc. Nu mi-a plans niciodata sa nu pot sa-l opresc. Lui doar ii bolboroseste burtica dupa masa si se chinuie sa traga niste partzuri.

Alexutzza - f frumoase pozele si voi. Sunteti o familie f reusita.

Adina_bulina - ne bucuram sa auzim vesti bune. Doamne ajuta sa fie rezultatul bun la biopsie. Cand e gata?

Elefantica - ati renuntat de tot la LP?

Mariucasara - te-au mai lasat gandurile negre, a mai iesit soarele putin si pe strada ta ?

Simonette - felicitari pentru casa noua. Imi inchipui ce palpitant a fost sa va mutati cu bebe asa mic.

Arwen o motzata ceva?

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

nu am renuntat de tot de tot ...si asta tot din cauza piticului de pe creierul meu ...cand urla cu tzatza in gura nu pot sa ma abtin si ii mai bag cate un biberon ...dar maxim 3 pe zi si nu mai mult de 90 ml...poate ar trebui sa citesc in fiecare zi povestea de la semnatura mea, despre alaptat ...

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roco1617

La multi ani Alexia cu multa sanatate si multe bucurii alaturi de bebe!!!!

La multi ani tuturor bebeilor care implinesc lunite astazi !!!!!!!!

Noi am folosit Gripe Water dar ia facut mai rau lui Alexel asa ca am ramas la Infacol si ceai de musetel .

Eu nu prea am prea mult laptic si nu ii ajunge nu stiu ce sa iau / sau sa maninc ?

Voi ce recomandati ?

Ca nu as vrea sa-i dau formula prea mult acum .

Roxana Alexandru Lucian

Eu folosesc pentru stimularea lactatiei, ceai pt stimularea lactatiei de la Fares in combinatie cu seminte de marar....si avem laptic...am chiar si 100 ml la congelator...dar noi suntem puturoase si bem lapticul de la mami in biberon....ca e prea greu sa tragem la titi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roco1617

Cris Dogarel .....pai simt ca mi se goleste sanul( sau asa mi se pare mie insa bebe se vede ca nu e satul ) in timpul zilei daca am sa-i dau de 2 ori in rest noaptea am ceva ceva.

RoxanaAlexandru Lucian

Pentru ca te afli in patria lui Avent(sper ca nu e reclama) incearca intr-o zi...la 1 masa sa folosesti pompa de muls....si vezi cat scoti...daca ai mai mult de 100 ml ...cred ca e ok...cam atat mancam noi la 1 masa la varsta de 3 saptamani...

Mergi la inceput