Gravidute si mamici din Resita 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

ma mir ca pediatrul il veifica..sincer.Noi am ajuns cu andrei la urologie, pt a facut balamita..si mi s-a spus asa;ca nu tb decalotat fortat, decat cat merge,Decalotarea foartata nu e benefica..nimanui.(se va decalota cu timpul). Niciun dr nu decaloteza la cerere..noua ne-a facut decalotare cu pensa..ldupa trimitere(andrei a facut puroi). La fel cum mi-a zis urologul, mi-a zis si dr Raza si dr urechiatu, si anume ca nu tb decalotat decat cat merge

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mony08

Codrina cand mergi la homeopat?Ca ma tenteaza si pe mine ideea cu homeopatele.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

nush cand ajung..ca e nasol ca el are program doar de luni-joi:(iar sotul meu nu prea poate pleca de la servici. Tu tot ai drum mereu..te poti duce. e diretorul homeopatilor pe romania...dr jurj.are si pagina de internet

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Citat:

pana la urma ai nascut la Resita,n-ai mai nascut in Timisoara.
Si cum o fost in spital,ca o fata care a nascut in febr il lauda ce fain spital si modern este si ce doctori buni.
Is curioasa ,in caz de ma mai apuc de un bebe,cum este pe aici.

Poze Denis
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

mai..sa-ti spun eu..ca fatza de 2006 cand l-am nascut pe Andrei..si pana in 2009, s-au schimbat multe. Eu vb de rezerve..ca si la Andrei si la gemeni am stat in rezerva.caldura..beton..curatenie..copiii i-am avut cu mine..nu am avut de ce sa ma plang. am avut frigider in rezerva..totul pe tava:Dbine..am avut eu si niste prietene asistente la mame si la bebei..plus neonatoloaga cu care am anscut.(s-a nimerit de garda)ne ee prietena. Asa am avut eu lampa in rezerva mea

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

ma mir ca pediatrul il veifica..sincer.Noi am ajuns cu andrei la urologie, pt a facut balamita..si mi s-a spus asa;ca nu tb decalotat fortat, decat cat merge,Decalotarea foartata nu e benefica..nimanui.(se va decalota cu timpul). Niciun dr nu decaloteza la cerere..noua ne-a facut decalotare cu pensa..ldupa trimitere(andrei a facut puroi). La fel cum mi-a zis urologul, mi-a zis si dr Raza si dr urechiatu, si anume ca nu tb decalotat decat cat merge

Andrei Luca -15.12.2006

Vizitati magazinul

Pana la varsta de un an in fiecare luna il verifica, facea parte din controlul lunar. Dupa un an s-au rarit vizitele la medic si atunci cand ajung acolo il pun sa verifice si zice ca e bine cum e.
Nu mi-a zis nimeni sa mergem la un control ca trebuie la urolog. Trebuie sau?

Mergi la inceput

Nu Adriana, noi am ajuns la urolog ca s-a infectat..a facut balamita fimozata..dc ai auzit vreodata de asa ceva:(

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

In urma cu vreo 2 luni, intr-o zi (timp de jumate de ora s-a desfasurat actiunea), Alexiss plangea, am banuit cand urina. L-am dezbracat, am controlat pampersul, am "intors" copilul pe toate partile crezand ca il jeneaza ceva. Fiind wek, am sunat medicul, nu era in oras si a zis ca banuieste o infectie urinara. Mi-a zis sa-l bag in apa fierbinte de cateva ori si mi-a dat epitrim. A stat cu fundul in apa fara probleme, ca adora apa si a trecut. Luni cand ne-am prezentat la control si i-a verificat putulica, a zis ca e ok, am plecat fara nici o recomandare. Am cerut o urocultura, dar nu mai era concludenta ca eram sub tratament deja atunci.
Balamita fimozata, nu stiu ce e, dar cum ai ajuns la urolog, dupa un control la med de fam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:

Codrina cand mergi la homeopat?Ca ma tenteaza si pe mine ideea cu homeopatele.

Poze Denis

nush cand ajung..ca e nasol ca el are program doar de luni-joi:(iar sotul meu nu prea poate pleca de la servici. Tu tot ai drum mereu..te poti duce. e diretorul homeopatilor pe romania...dr jurj.are si pagina de internet

Andrei Luca -15.12.2006

Eu am vorbit cu mai multe fete despre acest subiect si din Timisoara si din Resita si mi-au recomandat pe dr.Anca Malai sau dr Dolomet.
De dr. Jurj spuneau vreo doua care or fost la el ca nu ar fi bun,acum eu nush.

Poze Denis

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui petrean

Nu Adriana, noi am ajuns la urolog ca s-a infectat..a facut balamita fimozata..dc ai auzit vreodata de asa ceva:(

Andrei Luca -15.12.2006

[

Si cum arata balamita fimozata?

Poze Denis

Mergi la inceput

Azi e ziua lu serbanica.LA multi ani!

Poze Denis

Mergi la inceput

SufletDInger ma bucur ca e bine acum. Si la al meu ii place f mult apa,tzipa cand o vede.O sa va arat intr-o zi o filmare cand il duc in baie si vede apa in vana,cum tzipa sa-l bag in apa.Asa radem de el.

Poze Denis

Mergi la inceput