Gravidute si mamici din Resita 2
Raspunsuri - Pagina 2
bubu_bu spune:
multumim pentru complimente
am incercat sa ies dar noroc ca a venit sotul de la servici si l-a luat el in brate ca nu ma descurcam...si eramn viteaza
incerc sa ma menajez cat pot dar uit si dupa regret ca nu am stat potolita...luam noi carut si atunci sa ne vedeti![]()
legat de spital hmm e ok in rezerva e curat peste tot se face curat dar se poarta lumea decent dar mai sunt niste chestii deranjante dar trec toate depinde de psihicul fiecaruia...cum trce peste comentarii sau priviri dar asa in general e ok spitalul nu e chiar horror cum povestec unii
poze
Mony08 spune:
bubu_bu eu am trecut prin clipe grele in Tm de aia te intrebam.Dar cred ca mai bine e la spital privat.
si laptic ii dai de la tine?
SufletDincger ce a-ti mai facut?
Ce mai face Alexiss?Ce o mai invatat?
Fetele eu am observat ca deocamdata suntem numai mame de baieti pe aici,vroiam sa va intreb cum procedati cu decalotarea?
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
Mony08 spune:
Codrina cand mergi la homeopat?Ca ma tenteaza si pe mine ideea cu homeopatele.
Mony
Poze Denis
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni
SufletDInger spune:
mony, Alexiss face bine si de toate. Mi-a rupt toate lingurile de lemn
, urmaresc pe vreuna care striga...linguriiii avem, oale, cratiti...sa cumpar altele.
In rest se picteaza, se coloreaza si mai nou isi lipeste pe maini diverse. Vorbeste intruna, pune intrebari si cere raspunsuri.
Noi decalotam si acu, dar nu in fiecare zi.
Mony08 spune:
Cum a reusit sa rupa lingurile de lemn?
Dar s-a decalotat de tot sau? Ca la noi s-a decalotat numai ca mai este prins preputul(ata) si mai particica f mica care nu vrea sa se desprinde sub nici o forma si mi-e frica sa nu se infecteze sub ea, ca are alb sub ea.
Mony
Poze Denis
Mony08 spune:
Noapte buna 
Mony
Poze Denis
SufletDInger spune:
Hello
Decalotarea e ok, adica nu avem reclamatii de la medic la controale.
Eu puneam si pun medicul sa verifice de fiecare data.
Mony08 spune:
SufletDInger pediatrul il verifica? La ce pediatru esti?
Mony
Poze Denis

.