Strumfi de iul-aug 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 7
musso17 spune:
vio,
cygni,saru'mana..prefer "tare,tare"
dana,asa e,david e frumusel tare,pol opus lui fii-miu si la fizic si la personalitate....tocmai pentru asta se inteleg,david e tare intelegator si-l suporta pe vijelia de fii-miu cu mult stoicism.
nikole spune:
Idem si la noi
Numai la dus, eu incerc in fiecare seara cand il spal, dar nu ma lasa mereu, isi strange picioarele si imi spune ca se spala el...si il las, ce-i pot face!
Nici eu nu as folosi servetelele, apa si sapun...organic daca se poate...eu am unul de scortisoara, dar e usor exfoliant si nu-i place, imi spune ca-i face buba...
noi nu mai folosim servetelele, imediat dupa kkutza si pipi, in dus cu el, mai ales ca are mania de a sta non-stop dezbracat...nu-s ce sa-i mai fac...
se dezbraca de tot, isi arunca hainele si asa sta cata-i ziua de lunga...eu dupa el, macar cu chiloteii sa stea, si un maieu...in doua minute, iar e fara haine
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 36+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui greierash Neata. greierash mamica de Andrei - "Traieste clipa" - |
neatza si tzie!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
mychydutza spune:
deci, care e starea de sanatate a strumfaraiei? andrei a scapat de muci, insa mi i-a predat mie! ma simt ca naiba..inca ma chinuie sindromul ala afurisit, am bufeuri, nervi cat casa, nas infundat, durere de cap.....si sunt si "frustrata" ca mi-am luat un ruj de la Sephora care nu-mi place deloc! in rest, sunt ok!
mychydutza spune:
asa...ieri am avut o zi ca de subiectu ala a lui vio cu "jumate de neuron":1. mi-am uitat ambele telefoane acasa, si cum nu stiu nici un numar de telefon pe dinafara a trebuit sa apelez la o prietena ca sa-mi zica fixu de acasa, 2.mi-a pus chilotii pe dos, 3. m-am machiat ca o sorcova ca am uitat sa dau baza cu ceva mai deschis, si mi se parea mie ca am ochii cam vineti, 4. am uitat sa ma dau cu stick, si cum in perioada pre-menstruala transpir si miros ca un sconcs.....va dati seama....si apropos de subiecte funny de dimineata m-am distrat citindu-l pe asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149375
greierash spune:
Beeeiii Mychy, care a inceput frate cu sindroame d'astea, ti-am dat eu tie sau tu mie, ca am si eu aceleasi simptomuri ca tine....Andrei e ok, eu la fel... am si io nervi cat casa( au fost cat blocu'!) durere de cap am avut dar mi-a trecut, am avut si ruj, dar am reusit sa il duc inapoi( mie mi s-a parut ca e vechi, desi toata lumea zice ca asa e mirosul lui- eu nu am intalnit mirosul ala decat la rujuri vechi, uitate cine stie pe unde, nefolosite..)...sunt frustrata , dar la serviciu.....astept schimbari
A! Azi dimineata mi-am cumparat ceva si am plecat fara sa iau restul, noroc cu vanzatorul...
In rest, toate bune! Ceea ce va doresc si voua!
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
Vivela spune:
neata
noi inca avem muci, dar nu mai avem febra , dar nici pofta de mancare. david e alb ca hartia, aseara ma gandeam ca ajung cu el la perfuzii ca abia se tinea pe picioare, nici la olita n-a mai apucat sa ajunga, pe drum a scapat pe el .
vad ca azi de dimineata e mai bine, se joaca pe langa mine, a imprasiat jucariile prin toata casa si isi cauta de lucru. a "mancat" sucul de la 2 portocale si o bomboana , sper sa ii vina gustul si pt alte "bunatati".
dana, hai ma, ca nu cred ca antibioticele sunt bau-bau, nu pot sa contest beneficiile lor foarte mari atunci cand chiar e nevoie de ele. tot ce ma pune pe ganduri e modalitatea de apreciere "e nevoie/nu e nevoie". (cand a fcut david enterocolita, acum un an si ceva, tot asa era, cu febra mare-mare, muci verzi!, dar si scaune moi si puturoase. dupa analize facute de urgenta in spital s-a constatat ca nu era nevoie de antibiotic, ca totul era viral...deci...).
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 25+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
greierash spune:
M-am gandit sa incep sa vorbesc "mai corect" si sa folosesc si eu termeni precum "succesuri" si altele asemenea ca poate ma loveste si pe mine "succesul" cum i-a lovit pe altii/altele...
sunt frustrata rau azi...sper sa imi treaca repede.
- "Traieste clipa" -
greierash spune:
Vivela, chiar ma gandeam la voi.....bine ca nu mai are febra.. of , puiutul mic. Imi e asa de mila de ei cand sunt bolnaviori.
- "Traieste clipa" -