Sezatoarea canadiana (174)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Condoleante draga mea Ana, imi plange sufletul pentru durerea ta . Suntem alaturi de tine si daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva, stii unde ma gasesti.

Sa va fie de bine fetelor intalnirea (trebuia sa vin si eu, dar nu m-am simtit in stare, am avut o durere de cap urata astazi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Ana, sincere condoleante. Daca ai nevoie de noi, stii unde sa ne gasesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Back from paradise direct la intilnire. Toate fetele frumoase ca de obicei. Mi-a facut mare placere sa le cunosc pe Doloress si Ione81. Copiii si frumosi si tare cuminti.

khristin, sa stapiniti sanatosi noua casa!

Donia, noi am fost anul trecut la Disney si am stat la un resort in Disney World. A fost foarte bine si cind ne vom reintoarce tot intr-un resort in Disney o sa stam. Noi am avut si "meal plan" si ne-a prins foarte bine. Daca vrei informatii mai precise, tu intreaba si eu o sa incerc sa raspund.

Mi-am aruncat un ochi la poze. Magdone arata superb! Restul trupei sinteti grozave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

Imi pare tare rau Ana de pierderea ta.Condoleante!

O calatorie de mii de mile incepe cu un pas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MIKI - da, exact asa este, cu denumirile. Eu am ramas numai cu dictionarele-caramida. Dar barbatu-miu, care e aproape de zero, nu se poate folosi de ele. Sper ca il va ajuta google translate, ca dictionare de buzunar oricum n-am si nici nu sunt sigura ca o sa mai cumpar. Am unul care e cam cat doua buzunare Eu cunosc destul de multe plante, pasari, componente de alimente, dar din total, asta reprezinta o mica parte. Nu ma pricep deloc la condimente, la specii straine de animale si plante... Cand eram mai mica si cantam "alouette..." nu reuseam sa retin daca e vorba despre ciocarlie sau turturica... Nu ca as fi recunoscut pe vreuna din poze...

DOLORESS - ma regasesc in ce spui tu. Eu am terminat limbi straine, aveam teza la engleza si o groaza de ore saptamanal, insa o profa complet aiurea! Ma descurc onorabil, dar nu pot deloc sa trec peste pragul ala al regulilor idioate, in care un present perfect iti este explicat in mod traditional. In franceza, concordanta mi se pare un vals. In engleza, un cosmar de neinteles Mi-ar place sa fac un curs frumos!

ZAVALITA - habar n-am daca suntem in acelasi grup... O sa ma uit cand ajung acasa. Noi am terminat tema cu logement-ul, am trecut la urmatoarea, dar la ultima clasa virtuala am vazut ca era invitata si o tipa din alta activitate... Tu in ce bloc esti? Noi in 3.
MUSAI sa participi la orele virtuale, sunt super de super, o sa vezi. La prima iti arata cum functioneaza soft-ul online. Iar la urmatoarele te ajuta mult si Xenia si ceilalti, e super de super, crede-ma, nu rata experienta. Nu e "ca la noi", unde te scoate la tabla si iti mai da si "na-na" daca nu ai raspuns corect.
Mama ce iubesc sistemul asta de educatie! De-aia plecam nene, sa scapam de idiotenia astuia romanesc...
La Alianta ai facut cumva cu Co-mes?

PITI - you're welcome

ANA - condoleante Sa il odihneasca Dumnezeu, si voua sa va dea putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

Am facut cu Meheleanu in particular. Si da sunt in bloc 3.Ok m-ai convins, o sa incerc clasele virtuale.
Tu ai fost profa de franceza in Ovidius? Eu am facut cu Rosculet.

Moi, j'aime l'anglais.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Va multumesc mult la toate, e tare bine ca sunteti aici! ma adun incet, tocmai am dormit 12 ore si intru din nou in rutina noastra de aici, ca-i singura varianta; va mai spun doar ca faptul ca am plecat acasa si am fost linga tata ultima saptamina a insemnat enorm de mult pentru el si pentru mine, iar drumurile mele in fiecare an in Romania vor continua cit va fi mama- este mare lucru pentru ei si pentru noi(pentru mine cel putin)

sper ca macar viitoarea intilnire sa n-o mai ratez;
Mihaela, unde ati fost in vacanta?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

O super intalnire! Nici nu stiu cand a trecut seara si s-a facut zece deja. Probabil va trebui totusi sa schimbam restaurantul (desi eu zic ca-i locatia ideala) pentru urmatoarea intalnire sau sa facem o pauza mai mare sa nu ne recunoasca chelnerii, ca la cat au alergat si chitait copii pe acolo... Am trimis poze pe mail!

Doloress incantata de cunostinta, imi pare rau ca nu am reusit sa stam prea mult de vorba. Ai plecat prea repede!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Ana, imi pare tare rau, sincere condoleante

Olga, dar ce s-a intamplat, sper ca sunt toate bune cu voi
Khristin, bafta cu mutarea, sa va fie de bine si sa stapaniti sanatosi noua casa!

Bebitzu, drum bun tatalui tau, si ai mei asteapta sa plece, cred ca le-a ajuns si lor, fac acusi 1 an, au rezistat eroic:)

Denisa, tu pe unde mai esti, nu mai zici nimic?

Mimitete, esti prea draguta, multumesc

Montreal, sa va fie de bine intalnirea!

va pup si weekend placut!

Magda, 36+ cu Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Ana, condoleante! Odihneasca-se in pace taticul tau!
Esti in inima si-n gindurile mele!

Mergi la inceput