Sezatoarea canadiana (174)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

Buna dimineata!

Uite ce zi frumoasa, ca te gandesti la Creanga, sa iesi afara si sa razi la soare.

Pana acum am stat cocotata in varful patului, ca avem niste ferestre huuuge la dormitor, si tot soarele intra acolo, ce bine mi-e prins, acuma ma uit pe internet unde sa iesim si noi, cand gata sotul proiectul la scoala.

Ce a mai zburat vremea aseara; ma bucur ca le-am cunoscut pe Mimitete, Doloress si Nelia! si pe restul fetelor o placere ca intotdeauna!
Si ce copii furmosi, ca mi s-a facut si mie pofta, hahah!

Am uitat sa va intreb de teatru. Mai jos sunt toate detaliile, see you there!
SPECTACOLUL ESTE IN 23 APRILIE LA ORA 20, LA PAVILLON DE L'ENTRĘPOT, IAR COSTUL UNUI BILET ESTE 30 $ ADMISIE GENERALA SI 25 $ REDUCERE PT COPII PANA IN 12 ANI, STUDENTI PANA IN 25 ANI SI PENSIONARI, PESTE 65 ANI.

TEL LIBRARIEI PAGINI ROMANESTI ESTE 514-534-1412 SI PUTETI CONVENI CU EI ORA CAND SA TRECETI. INCEPAND DE LUNI, 1 MARTIE.

Ana,
Esti in gandurile mele! Condoleante!

Chair ma gandeam ieri, ca ticu a suferit o mica interventie chirurgicala pt deviatie de sept, si asa stresata am fost, parca se inverseaza rolurile, devenim noi parintii parintilor si ne facem griji... "E bun doctorul, ai bani destui, cine te ia de la spital, ai nevoie de ceva?...." etc, etc

Khristin,
Voi parca erati cu casa noua! S-o stapaniti cu multa sanatate!

Pucku,
Tu intrebai de physiodermie, e o linie profesionala, nu se gaseste decat in spa-uri, eu de acolo mi-am cumparat oricum. Cum ziceam, exfoliantul si-a meritat toti bani, crema nu, dar poate gasesti tu una care ti se potriveste mai bine.
Mie imi face cu ochiul GM Collins, e bio, si au o linie si cu ulei de argan, ce eu il iubesc; dar asta mai incolo, acuma am cumparat una rezonabila de la esteticiana mea.

A propos, am uitat sa va spun, ca esteticiana zicea ca pt fetele cu fata sensibila, cum sunt eu, conteaza foarte mult si daca cremele sunt locale; ca o crema are la baza apa + ingredienti activi, si degeaba bei tu o apa cu o anumita duritate aici la Mo, daca te dai cu crema din Germania unde apa are cu totul alti parametri. Are asa, a holistic approach, ce imi place mie :D

Pitilache,
Merci de poze de la intalnire. ce mai montrealeze frumoase!

Ca si ontariencele, sa nu uit, am vazut si eu pozele, e fain sa poti asocia o fata cu nick de pe DC!

Un weekend frumos, iesiti si radeti la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

M-ati facut nostalgica cu intalnirea, ma vedeam si eu anul trecut cand stateam cu voi la masa.
Mi-a placut ca l-am revazut pe Victor, acelasi scumpic de copil
Mihaela ti-am admirat parul, ce a crescut de repede
Aratati toate superb!!!! Poate imi iesie pasenta si ajung si eu prin toamana sa mai stau la masa cu voi

Anka eu am venit cu dictionarul de buzunar din liceu( se uitau cu toti cu mila la mine, ca vai ce saraca sunt ca nu-mi permit un dictionar, pt. ca al meu nu avea coperti, dar nu l-as fi dat nici pe aur). Am uitat sa spun ca eu am terminat liceul in 90 , deci dictionarul avea o varsta onorabila. Exista aici dictionare micute englez-francez si invers, de baza. Se vand peste tot, chiar si la Zellers. Daca sotul e mai bine cu engleza il poate lua, e sub 15 CAD . Nu-l vad lucrand cu google tot timpul, plus ca ce traduceri da google mori de ras. El oricum are sansa ca te va avea pe tine!!!! Iar generatia ta are oricum sansa ca a facut limbile straine mai serios, existau liceele specializate, incomparabil mai bine decat generatia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Da, am fost si noi aseara la intalnire, a fost super si a trecut f. repede.

Si eu zic ca trebuie sa schimbam restaurantul, au alergat copiii astia ai nostri incat au terorizat chelnerii.

Roxana, merci pentru poze.
Credeam ca nu apar, ca stiu ca ai facut poze, cand eram pe picior de plecare.

Profitati de soare si de restul vacantei,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Simi

am vazut pozele si de la Montreal si Toronto cu intilnirile, sunteti frumoase si dieta are rezultate!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Ana condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Ana, ce bine ca tatal tau s-a impartasit si a trecut dincolo linistit, fara dureri!
Ma plec in fata suferintei tale.
Dumnezeu sa va intareasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

salut
am o intrebare scurta pt fetele, duduile, doamnele si d-sorele care stau in montreal: aveti idee cit costa acolo lumanarile de nunta? stiu ca pretul e in fct de nr de flori, aranjament, marime si nu mai stiu ce, insa daca aveti un minim-maxim ar fi perfect.
va f multumesc si salutari din calgary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ana, condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca!

Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Doamnelor montrealeze, sa va fie de bine intalnirea. Am vazut pozicile, sunteti frumoase si vesele . Speram sa ajungem si noi data viitoare .

Simonna si Diana, la printesele voastre a aparut vreun iepuras? Noi ne chinuim de zor, de vreo 2 sapt o dor gingiutele pe soimita si nici urma de iepuras, of, of. Voi cu ce actionati pt durere? Eu dau cu camilia, oragel si/sau tylenol. Da e grele, va spun .

Si as vrea sa mai intreb ceva: voi de unde cumparati / comandati jucarii la copilasi? Am intrat intr-o seara pe amazon, dar nu livreaza la noi, la naiba. Am pierdut timpul de pomana tot adaugand pe lista diverse . La Toys mi se par preturi nesimtite si alte site-uri nu gasesc :( As vrea un jumperoo pt soimita.

va pupicesc, noapte buna

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

AnaStroe, am fost in Riviera Maya anul asta. Foarte frumos.
Recomand calduros, face bine la neuroni.

Mihaela, cred ca ma confuzi sau am avut eu parul strins cind ne-am vazut ca pastrez aceeasi lungime de par de cel putin 15 ani, tund numai virfurile la 2-3 luni.

AndaPanda, eu nu stiu sa gasesti luminari gata facute pt nunta/botez ca in Ro. Numai luminarea costa intre 25$ si 75$ in functie de lungime, grosime. Mai sint si cu un voal si o funda care mie sincer nu mi-au placut deloc si alea sareau la peste 100$. La asta adaugi florile in functie de florarie si evident alegerea florilor.

ange, ai dat bir cu fugitii? Noi cind mai bem cafeaua aia?

Oana, esti in zona sau back to the dark side?

Eu mama denaturata, onomastica copilului cu invitati si eu n-am baterie in aparatul foto ca nu l-am incarcat decind ne-am intors. Mi-am dat seama cind sa fac poza cu tortul. Noroc ca pustimea din ziua de azi are ca orice om care se respecta un aparat de fotografiat la purtator.

Mergi la inceput