Sezatoarea canadiana (174)
Raspunsuri - Pagina 11
mikiion spune:
Mihaela , cred ca aveai parul stransdar eu te tineam minte cu parul oe la nivelul urechilor...dar cred ca era simi care avea parul asa.... Sorry...
Ce zi frumoasa am avut noi, chiar daca ciudata...Adica un soare orbitor, cald de vreo 6 grade , dar zapada inca de jumate de metru prin parcuri e ceva mai putina, dar unde a fost adunata sunt inca munti de zapada....
Mai rau cu soarele care a invadat casa e ca a facut vizibile toate urmele de labute ale lui Marc de pe mobila si electromenajere..... Asa ca incepem curatenia de primavara.
pitilache spune:
Mihaela La multi ani domnisoarei tale!!!
Sa fie sanatoasa si fericita! Iar voi sa va bucurati de reusitele ei!
Pucku spune:
Ana ... In astfel de momente cuvintele ar fi de prisos...Sunt cu gandul si cu sufletul alaturi de tine Fie ca Domnul sa-l aiba in paza!
fetele sa va fie de bine intalnirea, ma duc sa ma uit la poze
Mimitete La multi Ani domnisoarei....sa va fie de bine vacanta
delia noi am tot cumparat de pe amazon, nu am avut probleme, e drept carti, dar nu vad diferenta
Mihaela cand termini cu curatenia poti sa-mi faci o vizita ca si la mine e nevoie
eu am fost la zumba azi....ouau.....e super fain...am obosit, sunt ketchup asa ca ma duc la dodo
ce atzi luat cadou la nasi de botez? ca sunt cam in ceata
Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Podeanu spune:
M-am intristat toata la citirea vestilor...Ana, condoleante. Imi pare asa rau, unde nici nu ai dat detalii eu tot asteptam sa vii sa ne zici ca e totul bine.
Cunosc sentimentul , e sfisietor...dar pe mine cumva m-a linistit faptul ca acolo unde s-a dus nu mai are dureri. Cind urmaresti neputincios cum se chinuie parca doresti orice numai sa se sfirseasca durerile.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Anda Panda spune:
mimitete mersi de raspuns. finii nostri au gasit lumanari care vor costa 500CAD. mi se pare exagerat de mult insa nu spun nimic pt ca nu stiu preturile in montreal, de aia intreb. ai idee unde pot sa gasesc cu pretul asta? macar poate le fac vreo sugestie. e pacat ca bugetul pe care il am alocat pt ei sa il cheltui aproape pe lumanari ...
altcineva mai stie care sint preturile pt lumanarile de nunta in montreal. mimitete stia de lumanari intre 25 si maxim 100.
mersic tuturor
mikiion spune:
Anda, eu am avut nevoie de lumanari de botez...dar nu e asa mare diferenta. Lumanarea am cumparat-o separat de la un magazin grecesc si am ornat-o eu. Dar era o florarie romaneasca in partea de est a Montrealului care mi-a oferit-o cu pana in 100 CAD. .... Eu mi-am facut-o singura in final....
Mi se pare mai mult decat exagerat 500 cad....
Uite asta era floraria: http://www.paginiaurii.ca/block_detail.php?id=606&cat=97
Sper sa mai functioneze. Da un telefon, mie mi s-a vorbit in romaneste. Dar era in 2006. Trebuia venit cu lumanrea ta si ea o orna.Pretul era in functie de florile folosite....
Eu iar m-am trezit la 5 dimineataM-am saturat de insomnii...
simi spune:
Mimitete, la multi ani fetitei tale! Ziceai de zi onomastica, despre ce sfint e vorba?
Am vazut si eu pozele de la ambele intilniri si m-am minunat de fete asa frumoase si copii pe masura! Magdone, esti o graviduta superba!
Nu-mi vine sa cred ca a trecut vacanta asa de repede, macar am avut parte de niste zile frumoase, cu mult soare! Mai avem o saptamina in aprilie, dupa Paste, speram sa fie frumos si-atunci!
Va urez o duminica placuta si vizionare placuta deseara (Oscar-urile, abia astept!). M-am sculat cu noaptea-n cap sa gatesc, sa-i calc camasile lui S. ca deseara sa ma instalez la tele, fara sa ma bata nimeni la cap.
simi spune:
Tot eu. Vreau sa ma inscriu la un curs de zumba, de doua ori pe saptamina, timp de 10 saptamini, costa 220$ (cu un rabais de 25$ ca fiind clienta noua). E mult? Fetele care faceti poate-mi dati o idee, multumesc.
ange spune:
Ana,imi pare tare rau...condoleante!
mimitete,nu am dat bir cu fugitii.cine,eu?? hai mai!
nu am avut cum sa ajung la intalnire.Simona a fost tare draguta,mi-a propus sa merg cu ea,dar de la mine la ea e drum lung si chiar nu-si avea rostul sa faca pe taxiul cu mine dat fiid faptul ca ea are de dat papa la copil la ore fixe.Data viitoare.A fost de vina saptamana de vacanta.S-au decalat toate activitatile copiilor mei
Pana la urma mi-am luat liber si eu si colegul si ne-am ocupat toata ziua de vineri, de copii.Seara am intrat la avatar
Merg sa vad pozele.
La multi ani copilei!
pitilache spune:
AndaPanda si mie mi se pare exagerat de mult pretul. Incearca sa suni maine aici: Candelles Astor 514-274-4907 si vezi care-i pretul exact. Sunt greci si vorbesc engleza.
Simi eu platesc $110 pe 10 saptamani - o data pe saptamana. Deci este exact acelasi pret ca si la tine. Succes!