Sezatoarea canadiana (174)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La Multi Ani" de 8 Martie!!

Zavalita, pe aici e o dimineata superba, cu soare, si miros de iarba ce abia acum incolteste.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci am zis sa intreb, desi ma tot codeam, deh, sa trec si eu de "botez sezatoresc", dar... POT SA VAD SI EU POZELE?
Na, la prima intalnire am zis sa nu indraznesc, da' acuma chiar m-ati facut sa imi fie ciuda ca nu am indraznit, asa ca am intrebat

MIHAELA - sa iti traiasca domnisoara si sa va aduca numai bucurii! Ca sa nu uit pana pe 14 martie, mai bine zic acu'

PUCK - Amazonul trimite oriunde carti si electronice, dar eu ma uitasem la niste incaltari, si am vazut Canada in lista, deci nu mi-ar fi trecut prin cap ca nu ar livra jucarii!

Cadou pentru nasi, eu i-am intrebat de-a dreptul, si si-au ales un telefon cordless. Obiceiurile sunt diferite, la noi se obisnuieste sa se dea un cadou.

DELIA - la voi nu e la moda ebay? Pe ebay.ca am vazut jumpere Fisher Price,noi si in cutie, de la 70 cad (dar din cele cu suport, picioare, si nu din cele atarnate de tocul usii...)

ZAVALITA - ati luat bilete prin OIM pana la urma?

Si in Bucuresti e groaznic de frig, azi la pranz erau -2 grade, acum un ceas erau zero si incepuse sa ninga.

Deci numai aroma de primavara nu e, ca azi am scos shuba!!

La multi ani tuturor totusi, primavara senina si cu soare bland va doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

ankalaura, ti-am trimis pm cu detalii despre contul comun.

La multi ani fetelor ptr azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani fete frumoase!

Delia zice bine Diana, uita-te si pe kijiji, am uitat sa-ti zic. La majoritatea jumperelor scaunelul ala din material se scoate si se poate spala, deci merge si second, ca intr-adevar la Toys'n Rus sunt super scumpe si mai mult de cateva luni n-ai sa-l folosesti, cand incepe sa mearga nu o sa mai stea deloc in jumper. Ce mai face iepurasul?

Ce vreme frumoasa, nu-mi vine sa cred ca sunt in Canada! Cred ca e primul an de cand sunt aici cand prind asa temperaturi in martie.

[font=Comic Sans MS][size=1][right][purple]Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

La multi ani tuturor de 8 Martie!

ankalaura, am ras cu lacrimi cand am citit ca la Bucuresti e frig la 0 grade! Mai, dupa ceva ani, ai sa faci ca noi, geamul jos la masina la 0 grade, ca e prea cald in masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

La multi ani tuturor de 8 Martie!

ankalaura, am ras cu lacrimi cand am citit ca la Bucuresti e frig la 0 grade! Mai, dupa ceva ani, ai sa faci ca noi, geamul jos la masina la 0 grade, ca e prea cald in masina

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

O, da, la 0 grade eu consider ca a venit primavara.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

Am luat biletele prin OIM,e cel mai ieftin asa.

Dupa zapezile din februarie si temperaturi de la -7 pana la -10 grade si mie mi s-a parut cald la 0-2 grade, tu stii anka cum sufla vantul pe aici.e turbat domnule!Imi aduc aminte cand mergeam la brasov iarna ce cald mi se parea, pentru ca nu batea vantul.

Indraznesc timid sa cer sa vad si eu pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

La Multi Ani de 8 martie si din partea mea fetelor. S-aveti o primavara insorita ca ziua de azi! Nici nu-mi vine sa cred ca vor fi 14 grade Am vazut si poze cu intalnirea din Montreal, lumea radia pe-acolo

Dana, de-abia astept si eu sa vina vacanta de primavara peste 4 zile . De regula cand se viziteaza o casa aici, potentialii cumparatori ar vrea sa vada casa singuri cu agentul lor si e de inteles oarecum. Iar cu fiimiu care alearga pe scari strigand, ar fi mai greu de realizat lucrul asta .

Mimitete, nu pui si tu poze cu soare de unde ai fost?

Vecina noastra de vis-a-vis si-a vandut casa intr-o saptamana. Sa-mi tineti pumnii sa o vindem si noi pe a noastra la fel de rapid.

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

La multi ani fetele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Apai mie mi s-a parut frig azi, la Constanta am prins vreo 10 grade saptamana trecuta, o zi cu soare, dupa care a fost rece, iar acum, cand in Bucuresti ninge ca la balamuc si sunt zero grade mi se pare super frig... Brrr... Totusi, pentru luna martie, aici e rece acum...
Uite, exact acum sunt -4 cu factor vant se simte -10. Este frig tareee!

Vad ca la Montreal sunt +8 si feels like +4. Daca maine o sa fie minus 10, o sa ziceti ca mine acuma

Altfel, imi place la frig, eu sufar la caldura....

Mergi la inceput