Sezatoarea canadiana (174)
Raspunsuri - Pagina 13
Pucku spune:
Azi m-am vazut cu Mihaela, copii s-au jucat impreuna, Yann era cam plangacit ca nu putea sa doarma, dar l-am pus in cosuletz apoi si a adormit imediat....asa ca Steph m-a luat de noua si m-a pus sa-i citesc povesti, nu s-ar mai fii oprit
asta dupa ce mi-a facut un circ la inot si la dus azi, ca nu mai stiam cum sa o fac sa taca, ca ma durea capul
Oana, 2 saptamani de vacanta? norocosilor
500 $ o lumanare? mai poate nu a inteles bine, mi se pare exagerat
revin cu intrebarea ce atzi luat cadou la nasi la botez? ca sunt in ceata
ma duc si eu la culcare
o saptamana usoara la servici
Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Diana2007 spune:
Gata cu examenele intra, gata cu interdictia de forum !
Am citit doua capitole dar nu stiu cat am retinut.
Incep cu sfarsitul:
Pucku, noi am facut cadou si la nasii lui Victor si la cei ai Soniei cate o rama foto digitala (se gasec pentru toate gusturile si toate buzunarele), ba am recomandat si la prieteni acelasi cadou, si daca au una deja, pot sa o puna in alta camera. L-am vazut pe Yann, chiar ca e dolofanel !
Simi, mie mi se pare ok pretul pentru zumba, au bagat si la noi dar mie nu-mi convine orarul.
Mimitete, La Multi Ani lui Anne, e nascuta in aceeasi zi cu sotia fratelui meu (nu-mi vine sa-i zic cumnata ca parca e inca o fetita, ti-a zis eu la intalnire ca Victor e innebunit dupa ea, ca dupa toate fetele de altfel).
Ana, cuvintele sunt de prisos, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe tatal tau si tie putere sa-si regasesti echilibrul si pofta de viata. Iti transmit pe aceasta cale si gandurile bune ale mamei mele care a tot citit forumul si ma intreba la telefon daca am vesti de la tine ...
Am citit si despre francizarea online de care profita fetele in drum spre Canada, si parca mi-e un pic ciuda ca nu am insistat si eu mai mult pe aspectele astea.
Eu nu stiu daca exista asa ceva si cand am emigrat noi (in 2004) dar si daca ar fi existat, la momentul ala nu ma interesa, eu tare greu m-am lasat adusa aici.
Si cand am ajuns am intrat direct in campul muncii, de scris am tot sc ris fara accente dar doar in emailuri, cand era vorba de ceva mai oficial faceam un efort. SI sunt sigura ca daca as face acel efort as reusi sa scriu si cu accente. Deocamdata fac efortul asta la scoala, dar nu reusesc sa fac asociatia cu pronuntia, mai degraba "fotografiez" cuvantul. Poate, cum zice Simonna, cand incepe Victor scoala sa mai ma destept, acum am alte treburi.
Apropo de quebecoasa, eu l-as da campion pe nenea ala de la videotron care vine sa-ti instaleze cablul.
Doloress, eu nu am facut curs de engleza, la fel ca si franceza, baza o am din scoala si meditatii in liceu, restul, multa, multa conversatie. Dar mi-ar fi placut, recunosc. Monicutza si Nelia au facut curs de engleza, poate intra si iti spun ce si cum.
Bebitzu, LMA tatalui tau. Lasa e mai bine sa plece cand doreste dansul, v-ati gandit deja cand mergeti voi in Ro ?
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
+18 kg
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
Diana2007 spune:
Am revenit, mi-am schimbat repede "soldul" la kilograme ca am progresat.
Nu stiu cum ca in perioada asta de sesiune numai prostii am mancat, e, asta e, rezultatul conteaza.
Intalnire
Am vazut pozele de la Toronto, toate lumea vesela si in forma, m-am bucurat sa o vad pe Try (hai, poate ti-au facut fetele un pic de pofta de forum-it si mai intri pe aici, mi-e dor de mesajele tale).
Iar de la Montreal, eu am sarbatorit (in secret) doi ani de la prima intalnire cu voi, si mi-am dat seama de asta cand l-am vazut pe Lisandru cat a crescut.
Sunt de acord cu Roxana, copiii i-au zapacit pe chelneri, la mine a venit unul si mi-a zis ca Victor a cazut de doua ori si ca nu raspunde de ce se poate intampla. Fi-miu nu venea la mine ca stia ca n-are voie sa alerge, dar ti-ai gasit !
Oare gasim vreun restaurant cu loc de joaca pentru copii (in afara de Mac) in Montreal ?
Si mie imi place Bocaccinos, poate data viitoare ii lasam acasa pe nastrusnici.
Cge, lui Victor zici ca i-a placut la Elixor ? Sa-i spui ca e invitatul meu acolo in jur de 15 august, vreau sa reeditez intalnirea de anul trecut (fara burta of course :))
Delia/S, imi pare rau ca nu ai ajuns la intalnire, te sun maine sa stabilim ce si cum facem cu intalnirea de bebeluse. Si eu stiu ca jucarii de pe amazon nu poti sa cumperi ca e cu livrare in state. Nu am retinut, ai incercat deja pe kijiji ?
Gata dragele mele, ma duc si pe la alte subiecte, ca se face tarziu, deja ma gandesc ca Simi se uita la oscaruri (parca) si eu ma delectez pe forum.
Pe curand,
Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
+15 kg
"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain
carmençita spune:
Pucku,
In legatura cu cadoul la nasi, cica nu se face, ca ei isi fac pomana si boteaza copilul, nu se da inapoi cand primesti de pomana. Acuma noi am luat o icoana f. frumoasa din Ro pictata pe lemn si le-am dat-o in sesnul ca ei iau asupra lor pacatul cu care se naste copilul, cel originar transmis de generatii si e bine sa aiba o iconita in casa. Nu stiu daca ma facut bine, tu poate gasesti ceva simbolic, de ex. o cruciulita din aur sfintita (poti sa o sfintesti aici la o biserica), vezi tu, poate iti dau fetele alte idei mai bune.
Carmencita,
Cristina 2 ani si 10 luni si Alex 13 ani
Diana2007 spune:
tot eu,
AnaStroe, i-am spus deja Simonnei (nu stiu daca ai apucat sa vorbesti deja cu ea) am o prietena care are de dat o masa de infasat pentru bebe, daca prietenul tau e interesat pot sa-i dau adresa si nr de telefon sa mearga sa o ridice. Prietena mea sta in west island, Beaconsfield.
Daca nu, e cineva interesat ? Arturicii ?
+15 kg
Anda Panda spune:
dragelor, mersi de raspunsuri. un lucru e cert, lumanari de nunta cu 500 CAD (perechea) este un pret exagerat. nu vreau nici sa ma fac de ris sau sa par zgircita insa nici sa dau banii pe care ii am alocati pt nunta mai mult pe lumanari.
din calgary imi este f greu sa ma orientez, pe google nu am gasit mare lucru.
o sa sun la greci si la floraria romaneasca.
aici e vremea superba, se pare ca a venit primavara deja.
LA MULTI ANI TUTUROR FETELOR IN TOOOOATA LUMEAAAA !!!!!!!!!!!!
va pup
simi spune:
LA MULTI ANI tuturor doamnelor, domnisoarelor si fetitelor de pe forum!
Va pup pe toate cu mare, mare drag!
simi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Pucku
Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku "Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"" |
Pucku, se pare ca astea-s preturile prin zona mea! Mi-ar fi placut si mie sa pot plati fiecare curs in parte, dar se pare ca tre' sa iei tot pachetul.
Ti-am vazut filmuletele, copiii sint superbi! Ce-a crescut Yann!
zavalita spune:
La multi ani doamnelor si domnisoarelor! In constanta fulguie usor, dupa vara racoroasa de anul trecut acum am si iarna asta friguroasa si innejita.Totul parca e facut sa ma obisnuiesc cu noua locatie. Hihi am 2 bagaje de cala de fiecare,yesss...
http://www.youtube.com/watch?v=ZxByDgpLmss&feature=related
Pucku spune:
DE 8 MARTIE FIE CA TOATE IMPLINIRILE FRUMOASE, SANATATEA
SI SPIRITUL ACESTEI ZILE SA VA INSOTEASCA PRETUTINDENI.
Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""