Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
Alina2005 spune:
De Europa asa am auzit si eu, ca sunt ieftine si bune (gasim si produse romanesti 100% bumbac). Asa ca o sa dau o raita si pe acolo.
Ca veni vorba de saltele, care sunt mai bune? De spuma sau de paie?
Alina, 21+
Spiridush
Cris2010 spune:
Maurice, vacanta placuta. Sa ne aduci si noua de acolo niste raze de soare mai caldute.
Cris 20+ cu
Alina2005 spune:
Tanti, ne bucuram pentru vestile bune! Grasanu mic
De placenta groasa n-am mai auzit, dr tau trebuie sa stie.
Alinutza (bumblebee) unde ai disparut?
Tina, asa crezi? Nu stiu ce sa zic, mie mi se pare cam putin...Dar nici nu stiu la ce sa ma astept in materie de preturi.
Alina, 21+
Spiridush
tanti spune:
Alina eu la primul copil am avut saltea din iarba de mare si inca doarme copilul in pat(patutul sa transformat in pat) si este buna si acum, intentionez sa ii cumpar la fel daca gasesc din iarba de mare si cred ca mai avea ceva cu cocos daca nu ma insel, dar nu sunt sigura
Andrei 11.02.2006 si 22+
Cris2010 spune:
O marca romaneasca buna de hainute pt copii este www.harmatric.ro/magazin-online" target="_blank">Pifou. Am inteles ca au si magazin in Europa sau Dragonul Rosu. Au chiar si hainute din bumbac organic.
Cris 20+ cu
Otiliav spune:
La Bucuresti avem la patut o saltea Relaxa cu arcuri, nu se curbeaza deloc sub bb, topiae intr-o veselie pe ea. In Norvegia am primit odata cu patutul si o saltea de spuma care la fel nu se curbeaza.
Atentie la saltelele de cocos. La cozonacei un copilas are alergie si greu s-au prins ca de la saltea face bubite. El s-a si nascut la 1,7 kg si mai are si alte mici alergii.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Corrina spune:
Hello,
Otiliav cu intarcatul si eu am de furca. Adica....care intarcat? Ca nici nu vrea sa auda de asa ceva. Intr-o noapte nu s-a trezit sa suga si la 4.30 dimineata s-a trezit si a supt de 4 ori, cu pauze de cercetat prize, cabluri, sertare, etc. Dimineata cine nu se mai trezea si cine pica de somn la serviciu?
aelita esti foarte talentata, super! Eu nu am rabdare, din pacate...
Despre Novocalmin, cititi prospectul, eu stiu ca e recomandat copiilor care au peste 4 ani parca. La pici e recomandat paracetamol supozitoare de 125 mg. (pediatra imi spunea ca daca nu scade febra cu niciun remediu - adica Paracetamol alternat cu Nurofen, apoi sosete cu otet si cearsafuri ude - poti sa apelezi de urgenta la jumatate de novocalmin (eu nu as indrazni, mai ales pana intr-un an) sau la algocalmin, 1 pic/kg corp.
Tanti, eu la prima sarcina am intrebat care ar putea fi o cauza pt care DT sa iasa cu risc, si mi s-a spus ca o placenta mai groasa - ca se analizeaza nu stiu ce hormoni produsi de ea. Ma insel eu sau ai avut si tu DT cu risc?
Mami fericita de Mihnea-Cristian & cu 13s3z
Mihnea se face mare Gargaritza
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 Aelita, superbe hainutele...ce bine ca ai talent si rabdare mai ales... cat despre hainutele celor mici...ma bucuram ca am tot baiat, ca are hainute deja ramase de la Eric...doar ca in prima faza nu e asa...Eric s-a nascut iarna, piciu se naste vara...deci tot va trebui sa fac achizitii...ceeea ce ma incanta, nu zic nu... sigur ca mai tarziu hainutele lui Eric ii vor fi bune celui mic...sa vedem si cat de marisor va fi...ca Eric s-a nascut mititel, inainte de 37 sapt... |
CRIS-cand iei altor copii,intrebi mamicile ce marime cumpara,si cati centimetri are copilul.eu intreb si de la ce magazin cumpara anume masura.si apoi ma orientez,nu neaparat cumpar de acolo,dar vad si acolo cum e o marime de 3 luni si la alt magazin,ca pot diferi(aici diferentele sunt mici).
eu ce am primit din Ro nu am putut sa le dau.costumase si caciulite mari foarte mari,care daca erau bune la 6-8 luni eram deja la 40º.
lor li se parea mici,dar erau imense.
cele ma multe haine le faceam pt Sofia,cand eram gravida cu ea,fara copii.apoi am mai facut,timp am,chef sa imi vina.se fac repede,cateva seri la televizor cand dorm copiii.
spuneti bunicilor sa se insipre,ca si eu ma inspiram din diverse dar faceam ce imi trecea prin cap ca model.sa aplice adica orice model le place,ca ies la fel.
e ma inspiram si din reviste.
rochiile sunt incepute de sus,se vede in unele poze.
doar sa le spuneti sa nu faca atza groasa,sa faca cu cele mai subtiri andrele,sa nu faca adica "sa tina de cald" ca nu asta e finalul unei rochite.cand e frig oricum bagam cosmonautul
CRYSSY77 sunt si cu andrele,si cu croseta.cele cu andrele sunt facute pe margini cu croseta.cea bleu cu galben e cu croseta.
eu le pun si "jupa" sau captuseala din panza,cu dantela jos.
hainute de spital:depinde de spital,aici nu se infasa,se dau haine de acasa.
daca e cald,doar body si cracii goi.si aer conditionat in camera.
la Andres amspus ca ce adusesem erau mici,si a cerut asistenta sa il spele si sa il schimbe,si a venit cu el cu un body de spital,a zis ca nu au incaput hainele
ALINA2005 dupa nastere oricum mai strangi si ceva banuti,ca fiecare da ceva acolo in Romania,si poti sa vorbesti cu e toti de la inceput sa va dea bani sa ii luati voi hainele pt urmatoarele luni,decat sa vina cu lucruri pe care ori nu le folositi ca nu se pricep,ori aduni prea multe de aceeasi varsta si apoi pt lunile urmatoare nu ai.
decat sa iti vina fiecare cu cate un costumas,mai bine strangi banutii si iei ce iti lipseste.vorbesti cu ei sau co soacra,mama,sa le spuna,ca ei or sa sune atunci sa intrebe cand sa vina,si sa le spuna sa nu ia nimic.
ca mult mai bine ti le vei cumpara tu.
Si eu ,ca si tina,cred ca ai un buget bun.dar nici nu imi dau seama acum,mai ales ca nu stiu ce preturi aveti acolo..dar sigur daca te organizezi bine,ar trebui sa iti ajunga de toate,bineinteles studiata bine piata.
15+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)
Alina2005 spune:
Aelita, asa o sa fac, o sa le spun de la obraz sa nu aduca nimic, pentru ca eu stiu cel mai bine ce ii trebuie. Dar o sa mai fie si din aia care nu intreaba inainte sa vina si cine stie cu ce ma trezesc. Ehhh asta e, noi sa fim sanatosi, ca altfel o luam razna de la atatea calcule
Alina, 21+
Spiridush
maya71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana Puiutz si noi tot ..."Bebitza" Maya baba mea e in 3 martie in fiecare an |
Ooana, si la mine tot pe 3 Martie... o sa fie frumos si cu fulgere din cand in cand (cand sunt la limita maxima de suportabilitate... tun si fulger de nu mai tin cont...)