Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Otilia, tocmai asta e, ca nu prea ne permitem de toate si daca putem renunta la ceva, e bine. Noi avem bugetul foarte restrans, sa zic undeva la 1500 euroi, din care trebuie sa ne inarmam cu carucior, scaun de masina, saltea pt patut (patutul il primim cadou), imbracaminte si toate accesoriile necesare. De asta intrebam cam cat ne-ar costa cumparaturile de la 0.

Cris, multam pentru datele referitoare la baby expo. Am auzit ca acolo sunt mai ieftine, ca mai sunt si reduceri, plus ca le gasesti pe toate la un loc.

Alina, 21+

Spiridush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

neata burtici...cum ati dormit? stiu ca unele dintre voi deja s-au saturat de munca..

16+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Aelita, Otiliav, multumim pentru sfaturi, si noi ne gandeam zilele astea ca habar nu avem ce trebuie cumparat; am luat in weekend un catalog de la mothercare (de unde mi-am cumparat o rochita pentru vara ), si printre toate produsele lor (foarte frumoase de altfel) am gasit si o lista cu ce iti propun ei sa cumperi pentru un nou nascut, asa ca ne-am facut o idée, dar mai sunt multe de aflat, nu se compara cu sfaturile date de cineva care a mai trecut prin asa ceva.

crissy77 multumesc ca mi-ai adaugat caruciorul roz in lista!

Beluistef, palpitatii am si eu, si doctorii mi-au explicat ca sunt normale, inima depune un efort mai mare in perioada asta.

Acum imi iau la revedere de la voi pentru 2 saptamani aproape, maine dimineata plec,o sa-mi fie dor de voi si nu stiu daca voi avea acces la internet, asa ca o sa astept cu sufletul la gura sa vad ce ati mai facut si cat ati mai crescut! Sa va gasesc sanatoase si fericite!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Maurice, drum bun, sa va odihniti, sa te intorci cu foarte proaspete si cu muuulte poze!

Alina, 21+

Spiridush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

citeam din urma...si aseara vorbeati despre cat de des mergeti la ecograf...pai eu am fost in sapt a8-a, in a13-a, in a 15-a, si sapt asta iar m-a chemat..sincer daca ne cheam si sapt viitoare ii zicem ca nu putem merge..ne cheleste de bani..
inteleg ca acum bebelica are treaba la inimioara...dar sa mergem in fiecare sapt ii peste mana..si cat creste el intr-o sapt ?

16+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Otilia, tocmai asta e, ca nu prea ne permitem de toate si daca putem renunta la ceva, e bine. Noi avem bugetul foarte restrans, sa zic undeva la 1500 euroi, din care trebuie sa ne inarmam cu carucior, scaun de masina, saltea pt patut (patutul il primim cadou), imbracaminte si toate accesoriile necesare. De asta intrebam cam cat ne-ar costa cumparaturile de la 0.

Alina, 21+

Spiridush

La primul copil am avut un buget...
Am luat saltea, scutece si hainute din Europa (stiam ca aceleasi seturi care mi-au placut la Obor sunt mai ieftine la depozit acolo , si eu eram in prenatal)
Mi se par foarte importante pentru spatele lui bb salteaua si landoul/spatarul carutului si pentru siguranta scaunul de masina.
Asa ca am facut economii pe alte parti. De exemplu n-am luat pana acum carusel, leagan, saltea pentru activitati. In locul acestora am preferat un sling si jucarii am atarnat la patut/carut, se pot face improvizatii.
Nici pompa pentru lapte nu am luat niciodata. La Ana m-am muls de 2 ori, o data la febra laptelui si o data cand am plecat un we fara ea. La Elisa niciodata nu m-am muls. Nu spun ca toata lumea se poate descurca fara pompa ci ca se poate cumpara cand se iveste nevoia, de altfel si pe DC sunt multe anunturi cu pompe noi nefolosite.
Chiar asa, e o idee si sa urmariti anunturile de la mica publicitate.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

citeam din urma...si aseara vorbeati despre cat de des mergeti la ecograf...pai eu am fost in sapt a8-a, in a13-a, in a 15-a, si sapt asta iar m-a chemat..sincer daca ne cheam si sapt viitoare ii zicem ca nu putem merge..ne cheleste de bani..
inteleg ca acum bebelica are treaba la inimioara...dar sa mergem in fiecare sapt ii peste mana..si cat creste el intr-o sapt ?

16+ cu o minune de
poze

Eu am fost la 6 sapt, 12 sapt, 17 sapt si ma mai duc la 22 sapt...la fiecare vizita am dat cate 200 ron. Am mai fost si la urgente, dar acolo nu am platit nici un ban.Si DT m-a costat 150 ron si analizele de primul trimestru 200 ron.Cam atat am cheltuit pana acum pe dr.

Paula, 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Cris, multam pentru datele referitoare la baby expo. Am auzit ca acolo sunt mai ieftine, ca mai sunt si reduceri, plus ca le gasesti pe toate la un loc.

Alina, 21+

Spiridush

Hellooo delfinasi!

Pai ai un buget destul de generos!

tina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
[Cat despre landou, eu am cumparat la botez lu' finu' un carut cu spatele reglabil cu care s-a inteles f bine, se si desprindea, putea fi folosit si ca scoica, ii mai trebuia numai dispozitiv de ala de prindere in masina, asa ca nu ma agit, daca gasesc vreo oferta sa ma dea pe spate, poate luam ceva cu de toate (ca sa fie si pt urmatorul bb), dar daca nu, un carucior multifunctional.

Alina 18+ cu
gargarita

Si eu am gandit la fel.... la un carucior multifunctional si un scaun de masina

tina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Vin si eu cu vesti, am fost aseara la ecograf , baietelul este bine are 519 gr, probabil o sa iasa un grasan ca primul copil
Stiti ceva de placenta groasa? mi-a zis ca este placenta groasa , astept sa vad ce zice maine dr meu

Am vazut lista de cumparaturi pt spital, eu nu cred ca o sa trebuiasca caciulita cred ca de palariuta vom avea nevoie, vom naste vara
Iar la spital nu se dau scutece de infasat? eu cand am nascut acum 4 ani la Filantropia am dus decat papmpersi si biberon, eu am nascut prin cezariana si la inceput pana iti vine laptele le dau la biberon

Vad ca vorbiti si de nume, la primul copil al 2 nume m-am hotarat in spital , acum nici nu am avut starea necesara sa caut , dar nici nu ma mai agit ca la primul copil, de abia astept sa raman acasa sa nu mai merg la serviciu

Andrei 11.02.2006 si 22+

Mergi la inceput