Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Probabil ca fluxul sanguin mai abundent da aceste palpitatii. Daca nu va stiti cu probleme cu inima, nu cred ca are rost sa va ingrijorati.
Si pentru ca azi sunt f activa (ptiu sa nu-mi fie de deochi), va mai pun o intrebare: e neaparat necesar landoul pentru bebe? Sau putem sa luam pur si simplu un carucior normal cu spatar reglabil?

Alina, 21+

Spiridush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Eu la fete am avut carucior cu spatar care se lasa la 180 grade, nu am avut londou.

Iar referitor la palpitatii ma gandesc ca pot din cauza fluxului crescut de sange, insa nu sunt cateva si gata, cand incep tin ceva si nu prea cedeaza usor,tesiunea este normala Oricum maine ajung la doctor si o sa vorbesc cu el sa vedem ce si cum.

Ma pregatesc sa plec la dentist cu fetele. Vorbim cand ma intorc

Elena, 21+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Probabil ca fluxul sanguin mai abundent da aceste palpitatii. Daca nu va stiti cu probleme cu inima, nu cred ca are rost sa va ingrijorati.
Si pentru ca azi sunt f activa (ptiu sa nu-mi fie de deochi), va mai pun o intrebare: e neaparat necesar landoul pentru bebe? Sau putem sa luam pur si simplu un carucior normal cu spatar reglabil?

Alina, 21+

Spiridush

parca imi citesti gandurile
si eu auzisem o discutie ca landoul se foloseste doar in primele luni...asa ca ma gandeam ca am putea renunta, desi la noi bebe-ii sunt "estivali" si o sa ii scoatem rapid afara la plimbare (daca era iarna poate era altceva)

Oana 21+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Michelle, multumim pt lista. Gata, am salvat-o. Si Carla a postat o lista cuprinzatoare la un moment dat. Eu am salvat-o si pe a ei. Sigur, fiecare isi face necesarul cu ce mai are nevoie.

Si eu m-am intrebat pana la cate luni se poate folosi landoul? Am avea cam trei luni cu temperaturi bune. Din noiembrie vine frigul...

Cris 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Oana, azi gandim la unison.
Pe de alta parte, ma gandesc ca landoul este bun pentru plimbarile pe frig (aici ma gandesc la Otilia, cum ne-a aratat ea ca stateau fetitele ei in landou pe frig). Daca la noi o sa fie vara, nu cred ca e asa necesar. Si pe cine am intrebat, mi-a zis ca nu a avut landou, deci cred ca renunt la el.
Cine zicea de baby expo, cand se mai tine, stiti cumva? (in Bucuresti)
Elena, iti tin pumnii maine la dr, sper sa nu fie probleme cu inima.
Eu ieri am inceput munca, am stat cam mult pe scaun cred si pe la 12 m-au apucat niste contractii...uff nici dupa 2 No-Spa nu au trecut. Pe seara am fost la socrela si m-a imbunat cu un inel tare frumos de argint si o strugurata (tuica pusa peste struguri). Asa s-au potolit contractiile

Alina, 21+

Spiridush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Bafta fetelor care mergeti la eco!

beluistef, bafta la dentist! Eu am gasit unul f dragut, a stat fiica-mea la pilit+plombat fara sa zica nici pas. Un adevarat profesionist, la prima vizita nu i-a facut nimic (a zis ca sa nu sperie copilul chiar din prima), i-a aratat oglinda, i-a explicat ce o sa faca cu ea). La a doua vizita i-a aratat cum o sa pileasca, i-a pus acul ala pe deget si a gadilit-o... are talent la lucrul cu copiii. Va tin pumnii.

Cristina 14 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:

Alina, 21+

Spiridush

Eu zic ca nu-i neaparat dar daca iti permiti cumpara-l. Eu la Ana am avut un carut cu spatar reglabil si cu o husa de iarna. Ce sa zic, l-am folosit a mers, a venit primavara si gata. Dar am nascut in plina iarna. Acum tu nasti vara si landoul poate fi folosit pana la maxim 7-8 luni, deci il vei folosit vara. Nu-ti fa probleme ca se incalzeste bb prea mult ca daca-i un landou bun nu se intampla.
La Elisa am avut landou pana la 7 luni, dupa aceea pe acelasi cadru am pus carut sport. Diferenta de confort uriasa, cum o puneam in el se simtea asa de bine ca adormea foarte repede. In Norvegia impingeam carutul in fata geamurilor de la living si ea dorma afara 2-3 ore. La Bucuresti mutam carutul in balcon seara cand avea colici, o puneam in el, o leganam putin si adormea ca prin minune. Si cand mai ai un copil mai mare conteaza cat de repede il adormi pe cel mic.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:

Oana, azi gandim la unison.
Pe de alta parte, ma gandesc ca landoul este bun pentru plimbarile pe frig (aici ma gandesc la Otilia, cum ne-a aratat ea ca stateau fetitele ei in landou pe frig). Daca la noi o sa fie vara, nu cred ca e asa necesar. Si pe cine am intrebat, mi-a zis ca nu a avut landou, deci cred ca renunt la el.
Cine zicea de baby expo, cand se mai tine, stiti cumva? (in Bucuresti)
Elena, iti tin pumnii maine la dr, sper sa nu fie probleme cu inima.
Eu ieri am inceput munca, am stat cam mult pe scaun cred si pe la 12 m-au apucat niste contractii...uff nici dupa 2 No-Spa nu au trecut. Pe seara am fost la socrela si m-a imbunat cu un inel tare frumos de argint si o strugurata (tuica pusa peste struguri). Asa s-au potolit contractiile

Alina, 21+

Spiridush

De la Ochidut citire: Kidex in martie la Romexpo si Baby Expo in mai la Sala Polivalenta. Mai exact nu stiu cand, trebuie urmarit pe net.

Cris 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Necesar bebe - o sa verific acasa lista pe care am avut-o eu la nastere.
Eu am mai folosit la spital si pompa pentru sani, pentru ca mi-a venit laptele mai greu. Tot pentru sani, un produs bun a fost Garmastan. M-am dat cu el si inainte de nastere, pregateste sanul pentru alaptare, apoi dupa nastere ajuta la vindecarea ragadelor.
Acasa, am avut tot ce a trecut Michelle pe lista, plus cadita, Nurofen (Novocalmin am dat doar in caz de febra mare, cand nu scadea altfel), glicerina boraxata+nistatin, pentru limba incarcata, glicerina boraxata simpla nu a fost suficienta. Si plante pentru ceaiuri - musetel, sunatoare, galbenele; in primele luni i-am facut baie doar in ceaiuri si a fost foarte bine.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata! (daca mai primiti si la ora asta)
Michelle, azi m-am cantarit, tot 58 kg, sotul m-a intrebat daca-s nemultumita, dar cred ca incep sa ma obisnuiesc, oricum kg asta luat e trimis de la Shery, asa ca nu ma pot supara.
Cat despre landou, eu am cumparat la botez lu' finu' un carut cu spatele reglabil cu care s-a inteles f bine, se si desprindea, putea fi folosit si ca scoica, ii mai trebuia numai dispozitiv de ala de prindere in masina, asa ca nu ma agit, daca gasesc vreo oferta sa ma dea pe spate, poate luam ceva cu de toate (ca sa fie si pt urmatorul bb), dar daca nu, un carucior multifunctional.

Alina 18+ cu
gargarita

Mergi la inceput