Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
'Neata burticute!
mycya, bine ai venit. Ca sa te trec in lista scrie UM, DPN si data nasterii tale. Ca sa-ti apara semnatura trebuie sa mergi in profil personal SAU sub mesaj scrii:
numele / nick, [ g r a v i ] - aici daca elimini spatiile iti iese , x saptamani
Eu am "migrat" din estul tarii in nord, si tot mi-e greu... dar tie?!
btz - trecut
Bafta la eco, fetele, sa veniti numai cu vesti excelente!
Cristina 14 s
&
Elise-Stefania
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
rox-mada spune:
Neata burticutelor!
Am mai trecut peste o zi si suntem tot mai aproape de muuuult dorita
vara si de intalnirea cu bebeii nostriMYCYA te inteleg foarte bine ca eu tot in situatia ta sunt
O fi mai bine in strainatate ca sa nasti si asa este.Eu am nascut si
primul baietel aici in FR dar dorul de casa ma macina.
Si gandul ca o sa mai avem inca un copil si nu are cine m-ajuta imi
da fiori,sotul fiind la lucru in cursul zilei
De asta am decis ca luna viitoare sa mergem in RO
De abia asteptam ziua cand o sa plecam
MOV 79 bun venit printre noi
arissa spune:
Buna dimineata!
Sunt dupa o noapte dormita cam rau.
Azi e si baba mea si pe aici e soare
Giorgia, felicitari pentru , sa fie sanatoasa!
Btz_ovi, sa-ti traiasca si tie cuculetul!
Mov_79, Mycya, bine ati venit, sarcina usoara si la termen!
Am zis aseara ca verific lista pentru bebe, dar ce, am mai avut cand? Cand am fost sa iau fata de la gradi, am gasit-o agitata, crizata, nu dormise de pranz si tocmai alergase doamna educatoare dupa ea pana in curte, ca fata mea plecase cu o posetuta in mana sa cumpere bomboane. Apoi am fost la o plimbare, inapoi acasa, baie si a dormit copilul meu de la 8 pana la 7 dimineata. Partea proasta e ca am adormit si eu cu ea la 8 (da, la 8!!), apoi de la 12 am stat cu ochii pe pereti...am mai atipit, iar m-am trezit...aiurea...
Va doresc o zi superba!
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 20+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Buna dimineata tuturor
Si o zi frumoasa in profida vremii care se anunta.
Bun venit noilor mamicute, felicitari celor care si-au vazut puiutul
.Eu mai am de asteptat inca 3 saptamani
, dar povestim zilnic, el doar gesticuleaza deocamdata...insa ne intelegem
.
Voiam sa va intreb daca si la voi scurgerile vaginale sunt mai abundente decat inainte. Dau mult mai multi bani pe tampoanele zilnice decat inainte...si eu care credeam ca scap de ele!!!!! Asa e normal, sau ar tb sa-i fac o vizita dr?
Paula, 19+ cu
laurika1982 spune:
Neata fetelor,
Sper sa avem o zi cu soare...poate poate vine primavara.Noi mergem sambata la eco.abia astept.
Bune venit fetelor noi!Si va rog sa nu mai fiti triste ca iese bebe nervos si agitat si stresat si chiar nu e cazul.:*Eu imi fac griji ca nu osa ma descurc cu bebe...ma disper cateodata, ca poate nu o sa stiu sa-l/o cresc , cum sa-l invat,ce sa-l invat...of.ma tot gandsc ca as vrea sa-i ofer tot ce-si doreste, dar stiu ca nici asa nu e bine...imi fac tot felul de probleme.vreau sa stau 2 ani acasa, macar sa il apropii de sufletul meu, pe de alta parte mi-e frica ..daca nu o sa stiu ce sa fac?!
OF
Pupici
Laura 18+
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurika1982 Neata fetelor, Sper sa avem o zi cu soare...poate poate vine primavara.Noi mergem sambata la eco.abia astept. Bune venit fetelor noi! ![]() OF Pupici Laura ![]() |
Este normal sa ai scurgeri mai abudente, atat timp cat nu te deranjeaza...adica nu ai disconfort...eu am avut la un moment dat o oarecare problemuta si si-a dat seama doctorul cand am mers la control (mie pana acum mi-a facut eco intravag ca sa masoare colul)...si eu schimb si 2 tampoane zilnice pe zi, ca nu e bine sa fie umed...
Bulina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
ramo1901 spune:
buna dimineata burtici.......
va doresc o zi frumoasa si usoara.
bun venit noilor burticute: MOV_79 si MYCYA.....sa aveti grija de voi si de bebei...
si eu merg azi la eco...sper sa venim cu vesti bune...ca tot paraiona sunt (mai stiti voi cu marimea burticii mele..)...
felicitari btz_ovi ptr baietel...sa fie sanatos si frumos,
va pe toate
Ramona 17+ ....cu o scumpica de
ramo1901 spune:
aaaaaaaa....am uitat de Georgia....felicitari pentru fetita...sa fie frumoasa si sanataoasa,
offf...ce uituca sunt,
Ramona 17+ ....cu o scumpica de
tanti spune:
Buna dimineata
Stati linistite ca o sa invatati cum sa ii cresteti si sa vedeti ce curaj o sa prindeti , iar daca nu aveti pe cineva pe langa voi sa va invete o sa va documnetati , asa am fost si eu la primul copil citeam tot ce prindeam de copii, crestere pe luni etc. , si asa am invatat si l-am crescut singura fara ajutor
Va pup
Andrei 11.02.2006 si 22+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lalala13/lalala13.jpg)
lalala13 spune:
neatza si de la mine fetelor
nu imi vine sa cred ca deja sunt vesti de la morfofetale si sunt deja grasuni delfinasii. sa va traiasca. eu de ex dau 600 ron pe morfologie, dar pana acum nu am platiti nimic.
mie din pacate mi s-au gasit proteine in urina si am ceva probleme cu tensiunea mare...mai are cineva ceva gen?
----------------------------------------------
my somebody....
19+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!