Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
aelita spune:
Dragaica-
Citat: |
Mina (numele romanesti), mamaaaa a sarit ca arsa ca Mina e nume taranesc |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Lasa,de ce sa nu iizici?ce ,te ascunzi de cineva??lasa sa se obisnuiasca !!!
daca s-ar putea,mamele ar boteza ele dupa gustul lor
![](radtare.gif)
La mine si dupa ce facusem certificatul zicea:hai,ma,de ce nu ai pus Nicole?
ca si cand as mai fi putut schimba,de ce se mai vaita?
![](radtare.gif)
nu cred ca are nimic ca bei cola,nu e multa cat bei.
eu,invers,beam zilnic,si acum nu mai am pofta de ea.
Crissy-
Bunica mea nu m-a strigat niciodata - in cei 33 de ani ai mei - pe nume. Mereu m-a alintat. Cica pe vremea cand era ea fata mare aveau niste vecini tigani care aveau o fata CRISTINA. De atunci nu i-a placut numele asta |
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![](radtare.gif)
ce felicitari frumoase a facut Elise !
![](floare.gif)
hai,fetelor,ca m-ati inveselit!!!!!!!
BELUIStEF-eu la ANDRES daca nu aeam numele peloc,mi-au scris pe bratara de la mana "fiul lui...x" deci numele meu.
OANA-MOV-Bine ai venit !
![](floare.gif)
BUMBLEE-te inteleg perfect ca iti trec prin cap diverse,cred ca nu exista gravida careia sa nu ii treaca,sa nu se gandeasca ,sa nu se sperie..Pt ca eu suflet acolo care depinde de noi ..sau uneori nici de noi ci asa de un firicel de viata.Doar ca eu ma gandeam,doamne,daca se intampla ceva,macar sa aiba un nume pus de mine,sa isi fi auzit numele din burta...tampenii si astea,clar !!! dar asa ,cand ma gandeam la tampenii,ca am zis ca nu e nimeni sa scape de ele,ma gandeam ca m-as simti rau sa nu fi avut un nume...Dar sa nu ne mai gandim la rele,ca nu avem voie
![](pupic.gif)
SHERI
Ref la haine oricum nastem in luna lui cuptor, un pampers la cur si-un maieu gaurit sa fie cu ventilatie e suficient |
![](floare.gif)
asa e,nici body cu maneca scurta nu sunt bune,doar gen maieu.
Andres s-a umplut de bube in iunie,avea nici o luna,si caaaaaald,de se irita rau,numai in maieu l-am tinut pana i-au mai trecut opareala de sub gusha si pe obraji.
Btz-OVI-felicitari pt baietel!
![](floare.gif)
MAYA-depinde cat de lunga e plecarea,sau cu cat timp inainte de ovulatie pleci,ca "ei" traiesc ceva ore buuune acolo,deci se poate si inainte(nu mai stiu cu cat,36 de ore??)
MYCYA-Bine ai venit! nu mai plange,gandeste-te ca de acum sunteti o familie,tu,sotul si copilul,iar ceilalti raman in inima ta,de acum iti construiesti viitorul pt el,pt voi 3.Imbarbateaza-te ca ai marele noroc sa nasti gratis intr-o tara unde vei fi tratata super ,si asta conteaza mult !
![](gravida.gif)
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
Aelita cat as vrea sa pot sa ma consolez singura,si numai gandul asta ca trebuie sa fim impreuna in orice situatie si mai ales acum ma face sa mai fiu inca aic.si faptul ca nasc aici ma mai ajuta putin chiar daca ma gandesc ca dupa nu o sa fie mama langa mine sa ma ajute cu bebe.numai la ziua cand voi fi iar aksa ma gandesc
,de as putea macar sa ma obisnuiesc cu gandul,dar e greu...
17+
deveghe spune:
Alina 2005 , salteaua de paie e proasta. Am avut eu si lasa doua urme (la cap si la fund, desi bebelusii nu sunt chiar niste greutati considerabile) si ar fi trebuit de cateva ori pe saptamana sa o scot din bat si s-o batucesc putin. Cele din iarba de mare si cocos sunt foarte bune.
Landoul este folositor mai ales pentru transportarea copilului de afara in casa si viceversa atunci cand doarme. Nu exista niciun risc sa il scoli, doar daca e extrem de sensibil la zgomote, dar asta e alt subiect. Insa nu este absolut necesar, mai ales ca nu sta in el mai mult de maximum 5 luni. Ai mei au stat doar pana la 3.
rox mada, bine ai venit, sa fii sanatoasa si sa ai sarcina usoara!
Victo, inteleg perfect ce spui. Imi aduc aminte de Ilinca (primul copil), la trei ani, a avut o perioada de aproape un an in care nicio propunere venita de la noi nu era imbratisata cu bucurie sau macar cu seninatate. Totul era nu vreau si, din pacate, ne-a nimerit intr-un concediu in Mallorca in care toti trei am fost pachete, pachetele de nervi. Greseala era la noi, pentru ca nu suntem atenti la nevoile copiilor, ci vrem doar ca ei sa fie cum ne asteptam noi sa fie, si de aici conflictul. Ar trebui sa-i mai lasam si putin liberi, nu in sensul de isterii si nevroze, ci in sensul de a-si gasi si singuri rezolvare pentru necazurile lor. Noi avem intotdeauna la indemana o solutie pentru ei si asta nu e bine. Asa cred eu. Si, in orice caz, sunt perioade critice care trec. Important e ce ramane dupa.
Eco intravaginala Sunt sigura ca pentru sarcinile fara probleme speciale (si nici asa, macar) nu este necesara eco intravaginala. Si cu cat se umbla pe jos mai rar, cu atat mai bine. Pe mine, de pilda, medicul meu m-a consultata la prima vizita cand am anuntat-o ca sunt insarcinata, in sapt 38, cred, cand mi-a luat niste culturi de col necesare pentru analize, si in ziua nasterii.
mov_79 , bine ai venit, sa fiti sanatosi si voiosi si cu sarcina la termen!
Mycya, bine ai venit, sa fii sanatoasa si bebe sa fie cuminte pana la termen si dupa ! Nu-ti mai face atatea griji si incearca sa faci lucruri care iti plac si care te linistesc, orice, chiar asa departe de familie si tara, sa fii intr-o dispozitie cat mai senina. Conteaza enorm pentru toata sarcina, pentru bebe in primul rand si chiar pentru perioada de dupa nastere. Cred ca ar trebui sa vorbesti si cu sotul tau de toate grijile tale si te asteptam si pe aici cand ai nevoie de ceva.
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 16+
aelita spune:
citat din mesajul lui Mycya Aelita cat as vrea sa pot sa ma consolez singura,si numai gandul asta ca trebuie sa fim impreuna in orice situatie si mai ales acum ma face sa mai fiu inca aic.si faptul ca nasc aici ma mai ajuta putin chiar daca ma gandesc ca dupa nu o sa fie mama langa mine sa ma ajute cu bebe ![]() ![]() ![]() |
si eu am avut un moment asa de tristete,cand eram pe holul spitalului,cu apa rupta,asteptam sa vina sa ma primeasca,si vedeam cum perechi de oameni in varsta isi asteptau acolo copiii,vesti de la nepoti,veneau parintii si socrii...si noi singuri singuri.
bine,eu am avut dezamagirea in plus ca am destula familie aici,si cu toate astea eram singura..nu car fi cineva obligat,dar parca as fi vrut sa mai fim cu cineva..
a trecut repede,a fost asa un gand pana am intrat acolo,apoi nimic nu a mai contat decat sa vina sotul,sa vina langa mine,si sa fie bine cu copilul.nici mama nici tata ,nimic nu mai conteaza atunci!!!
si cand sunteti voi 3,ai sa vezi,ca lumea se invarte in jurul vostru!
incearca sa faci sarcina frumoasa,momentul nasterii fericit,copilul din burta simte,si simte ca si cand ti s-ar intampla ceva tragic,el nu poate sa valorifice ce se intampla,percepe ca pe ceva grav.
vorbeste cu el,fii fericita pt ei !!! cand apare el,totul se schimba,crede-ma,intreaba la celelalte odisei,atunci nu mai conteaza nici mama nici tata !!!ai sa vezi
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
racusor2010 spune:
Buna dimineata burtici frumoase
Nu v-am mai adus de mult micul dejun asa ca va invit la o cana de cafea cu lapte
, cu croissante cu ciocolata si o
ca e primavara!
eu sunt moarta de somn m-am trezit pe la 5 jumate si apoi am adormit putin dupa ce am baut o cana de lapte, dar acum asa as dormmiii...
noi suntem cu cautarile de apartament si aseara am inceput sa imi fac tot felul de calcule, daca ne descurcam cu credite, nu ne descurcam...ne-am obisnuit sa fim stapani pe salariile noastre, sa plecam cand avem chef in weekenduri, vacante...si ne cam sperie ideea dar trebuie sa ne descurcam....
Bulina 21+ cu
racusor2010 spune:
Mycya bine ai venit scumpa!!
incearca sa iti gasesti tot felul de mici placeri care sa te faca sa te simti mai bine si acolo ...daca va permiteti, mai chemati parintii la voi, sa mai stati cu ei...mergeti sa vizitati imprejurimile, alte orase, sa petreceti cat mai mult timp impreuna
si o sa vezi ca mai ales dupa ce apare bebe singura ta preocupare si fericire va fi sa stai si sa petreci timpul cu bebelica, care o sa iti umple sufletul de bucurie!
Bulina 21+ cu
racusor2010 spune:
maya daca nu poti lua iubitu cu tine vezi ce faci inainte
nu se stie niciodata
e primavara, poate si "domnii" traiesc mai mult sa se bucure de vremea buna
Bulina 21+ cu
racusor2010 spune:
hai ca monopolizez forumul de dimineata, in loc sa ma pregatesc de serviciu....v-am zis ca mi-e somn si nu am chef...si atata treaba la munca
dar dimineata, in ora care am mai dormit, am visat pajisti cu maci rosii frumosi si cu inca niste flori albe....si niste oameni mascati care vindeau urzici unul avea masca de vultur
oare ce-o insemna?
Bulina 21+ cu
Florentina_C spune:
citat din mesajul lui tina_80 Elena, ti-am vazut burtica! ![]() Florentina, dar tu unde ai vrea sa mergi? tina ![]() |
Tina eu vreau sa merg tot la sanador....nu aveam idee de nici un medic si de asta te-am intrebat. O sa ma programez tot la dr. Petrache, datorita tie.
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](rugaciune.gif)
***Bebelul meu mic***
***Poze***
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Neata, burtici!
Bafta celor care merg la echo azi!
Racusor, multumim de tratatie!
Btz_ovi, felicitari pt cuculetul sanatos! Lasa ca gasim noi nurori, care de pe odiseea asta, care de pe alte odisei ce vor urma. Eu ma bucur ca baiatul e primul, va avea grija de surioara lui care o sa vina cand o sa dea DD, o s-o duca la dicoteca
.
Mycya, bine ai venit!
Eu sunt in Romania, dar ai mei sunt plecati, asa ca ajutor, ioc, dar sunt sigura ca bb o sa se adapteze bine si o sa intregim un tablou de familie armonios, il asteptam cu mare drag si multe emotii.
Alina 18+ cu
gargarita