Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui deveghe

Despre hainute, apropo de ce spunea aelita (cu care sunt intr-u totul de acord ), v-as sugera sa nu luati foarte multe hainute, body-uri de 0 luni si de 3 luni pentru ca, totusi, cresc repede si nu aveti timp sa le rulati. In ceea ce-i priveste pe ai mei, nu au apucat sa poarte body-uri de 0 luni decat vreo 10-12 zile. Dupa sase luni cresterea are un alt ritm, ceva mai lent , asa ca hainele tin mai mult timp.

da,da,da! nu luati multe!!
adica nici sa luati multe ca le va purta,ca nu e asa,nici mari ca le va purta ca nu le nimeriti,nu stiti cat creste.
luati doar 3-4 de 0,pt spital si cateva de iesit afara,calculati cand o sa ajungeti iar la magazine sa cumparati.

15+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Multumin Aelita,Deveghe,Otilia de sfaturi !!
Cum zice si Drgaica,noi cu gemenii avand 2 bebei,ies mai mici ,aprox 2500 gr/buc!Iar marimea 0 luni,e prea mare,corespunde la 51-55cm parca,iar noua ne trebuie cam 46cm!Am o prietena cu gemeni si de la ea stiu;bebeii s-au nascut cu 1900gr si respectiv 2500gr. Dar nu a luat foarte multe,cateva bodyuri,pantalonasi,...vorbesc exact de perioada imediar urmatoare nasterii;ca acum bebeii au 2 luni jumate si 6kg!!!!

Aelita poti sa mai pui poze si cu alte rochite tricotate de tine?pt baietel nu ai facut ceva?

Shery
si eu am intepaturi ,dureri,tot felul,iar stilul meu de babutza deja e consacrat banuiesc ca sunt de la ligamente totusi unele.Eu am si intarituri pe diferite zone ,cum zicea si Bumblebee.Dr spune sa nu ma agit!Oricum eu nu pot sta mult in picioare ca ma ia cu lesin si cu dureri de burtica,mici dar sunt.

Dragaica misca bebeii??Eu cred ca i-am simtit azi,dar nu bag mana in foc ca nu au fost gaze sau alte cele
am o intrebare:unde exact ar trebui sa simtit pt primele dati aceste miscari?in jurul buricului?pe laterale?

Denisa
17+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Vad ca numai eu am ramas pe aici.Sting lumina!
Noapte buna fetelor!!!!!!
Ne vedem maine pe la 12 ca eu atunci ma trezesc!!

Denisa
17+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Aelita poti sa mai pui poze si cu alte rochite tricotate de tine?pt baietel nu ai facut ceva?
ood-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Uite
AICI cateva.ultimele bleu si puloverasul bej sunt pt baiat.sunt de vara,din atza de bumbac ,ca de croseta.

oricum,pt toamna -iarna e de crosetat,ca in august e prea cald.

Asta a fost tot pt baiat.si
Asta pt fetita,ambele au fost facute din aceeasi atza pt doi gemenei ca ai tai,fetita si baiat,le-am facut cadou unei prietene.

am sa caut pozele de cand eram insarcinata cu Sofia,atunci am facut mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyescu spune:

Buna dimineata burtici,

Va doresc o zi super, cu soare si multe zambete.

De abia astept ziua de 8 Martie cand o sa ma duc la eco.

Va ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna dimineata burtici si mamici!
Aelita, ce lucrusoare frumoaseeee

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele!

Sa aveti o ziz frumoasa si fara ploi!:)
Noi aseara am mers la medicul de familie. aseara aveam 13/8 tensiune (eram venita si de pe drum) si am mai lluat 1kg, deci 6pana acum.:((
Va pupicesc,

PS: La carut, transportul il facem cu pocaitii

Laura 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata!!O zi buna sa aveti!!!!!
Aelita, sunt fff frumoase hainutele, dar nu cred ca sunt usor de facut...Caciulitele sunt extraordinare...tb neaparat sa i le arat mamei mele, sa vad daca ea poate deslusi modele pe care le-ai folosit. Este o rochita galben cu albastra, care este tare draguta. Am o nepotica de 2 luni, asa ca mama mea poate sa se apuce de treaba. Esti talentata si ai si rabdare. Cred ca un lucru migalos sa faci atatea lucrusoare micute si dragute

Paula, 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Neatza, burticute!
Voiam sa va intreb, pe cele cu mai multa experienta, la eco morfologica de trim II, trebuie sa ne pregatim si pentru eco vaginala? Ca sa stiu la ce sa ma astept..

Aelita
, foarte frumoase lucrusoarele facute de tine, imi plac foarte mult. As vrea sa o pun si eu pe bunica sa mai faca cate ceva, dar nu cred ca poate deslusi modelul prea bine din poze. Mie sa-mi fie rusine, am chiulit de la ora de lucru manual si nu stiu sa tricotez.

Succes celor care au eco azi!

Elena
, noi maine ne ducem la eco. Sa dea DD sa fie bine!
Cine mai merge maine la eco?

Va pup si va urez tuturor o zi buna!

PS cam cat ar trebui sa ma astept sa cheltuiesc pentru cumparaturile lui bebe (numai cele marunte, caruciorul si patutul le excludem)?

Alina, 20+

Spiridush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

buna dimineata burtici.....

si noi mergem maine la eco.....abia astept sa o vad pe bebita,

va doresc o zi usoara....si insorita,

Ramona 17+ ....cu o scumpica de

Mergi la inceput