Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata si de la Cluj! e soare, e frumos... doamne da sa vina odata primavara...

Racusor, daca dai search pr google gasesti pe toate site-urile liste cu nume pt copilasi...

Aelita, superbe hainutele...ce bine ca ai talent si rabdare mai ales...

cat despre hainutele celor mici...ma bucuram ca am tot baiat, ca are hainute deja ramase de la Eric...doar ca in prima faza nu e asa...Eric s-a nascut iarna, piciu se naste vara...deci tot va trebui sa fac achizitii...ceeea ce ma incanta, nu zic nu...
sigur ca mai tarziu hainutele lui Eric ii vor fi bune celui mic...sa vedem si cat de marisor va fi...ca Eric s-a nascut mititel, inainte de 37 sapt...

o zi frumaosa tuturor!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 22+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

'Neata si la burtici! Sunt la munca acuma si am o ceasca de ceai langa mine dar ochii sunt afara, la soare si sper sa fie frumos... babele astea ce 'ciufute' sunt.... n/am vazut, acum e soare si peste cateva minute sta sa ploua. Dar 'mosii', ce sa zic de ei... mereu au fost plangaciosi... sa nu zic 'pi'
Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'Neata burtici si mamici!

Aelita, Deveghe, multumim pt sfaturi. Si eu eram din categoria sa cumpar un pic mai mare pt finuta mea. Bine, finuta este din provincie si tot timpul imi era teama sa nu fie mica hainuta, ca mi s-a intamplat sa iau pe marime si sa fie mica.

Enik, felicitari pt fluturasi, sa le simti din ce in ce mai bine.

Aelita, te admir pt rabdare. Ma intreb cand ai avut timp sa faci atatea hainute splendide? Mai ales cu doi copilasi...

Racusor, parca Larisa a dat o lista de nume, dar nu mai tin minte in ce capitol. Poate o rogi sa mai posteze o data.
Poti gasi si pe DC liste de nume, dar trebuie sa ai rabdare sa le parcurgi.

Va si va doresc o zi minunata in continuare!

Cris 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Aelita poti sa mai pui poze si cu alte rochite tricotate de tine?pt baietel nu ai facut ceva?
ood-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Uite
AICI cateva.ultimele bleu si puloverasul bej sunt pt baiat.sunt de vara,din atza de bumbac ,ca de croseta.

oricum,pt toamna -iarna e de crosetat,ca in august e prea cald.

Asta a fost tot pt baiat.si
Asta pt fetita,ambele au fost facute din aceeasi atza pt doi gemenei ca ai tai,fetita si baiat,le-am facut cadou unei prietene.

am sa caut pozele de cand eram insarcinata cu Sofia,atunci am facut mai multe.

Aelita, tine pozele la indemana ca m/ai intaratat rau de tot... iii sunt ca un leu in cusca... ma apuc iar de tricotat, am inceputa o rochita de anul trecut care nu am reusit sa o termin de sarbatori si am abandonat 'lucrarea' dar acuma... ca o racheta de tricotat o sa fiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Fetelor care aveti saptamana asta eco, va tinem pumnii si va asteptam cu vesti bune.

Cris 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna dimineata burtici!

Aelita, felicitari pentru indemanare si rabdarea de a face niste lucrusoare asa de frumoase! In poza asta parca tii o papusica in brate.
carla, eu simt gadilaturi de cele mai multe ori foarte jos si uneori in stanga, cand stau culcata pe o parte.
Hainute - o sa am multe de la Maya, plus ca sora mea are si ea un baiatel de 2 ani si 4 luni si un bebe mic de 4 luni si au tot fost transferuri intre noi. La fel si carutul, am unul in buna stare de la Maya. Nu e cine stie ce firma, dar mie mi-a placut ca e usor si puteam sa-l transport usor pe scari. Singura investitie majora pe care o prevad este un scaun de masina pentru bebe. Pentru Maya am un inaltator, i se potriveste foarte bine pentru ca e inalta (1 m) si centura se aseaza cum trebuie.
Alina2005, e greu de stimat, mai ales ca vei mai si primi lucruri.
Ramo, bafta la eco, la fel si fetelor care sunt programate saptamana viitoare.

Eu sper sa ajung maine la ginecolog, nu stiu daca fac si eco sau nu. Abia astept!
, o zi buna!

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Asteptam vesti bune maine la eco!

Racuror, iata lista mea de nume:
Andrei
Daniel
Eduard
Emil
Florin
Gabriel
George
Liviu
Matei
Mihai
Paul
Radu
Valentin
Victor
Vlad

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Puiutz si noi tot ..."Bebitza"
Maya baba mea e in 3 martie in fiecare an

Oana 21+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Nu stiu cum va descurcati voi cu numele pt bebei, dar la noi e crunt, in fiecare saptamana are cate un nume nou...Am trecut prin Tudor, Andrei, Ionut, Sergiu, Robert si saptamana asta il cheama Raul. Nu stiu ce o sa facem, pana in iulie o sa terminam toata lista de nume si tot nu vom sti ce nume sa-i punem.

Paula, 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Aelita poti sa mai pui poze si cu alte rochite tricotate de tine?pt baietel nu ai facut ceva?
ood-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Uite
AICI cateva.ultimele bleu si puloverasul bej sunt pt baiat.sunt de vara,din atza de bumbac ,ca de croseta.

oricum,pt toamna -iarna e de crosetat,ca in august e prea cald.

Asta a fost tot pt baiat.si
Asta pt fetita,ambele au fost facute din aceeasi atza pt doi gemenei ca ai tai,fetita si baiat,le-am facut cadou unei prietene.

am sa caut pozele de cand eram insarcinata cu Sofia,atunci am facut mai multe.

m-ai dat gata foarte frumos

din pacate eu nu prea am talent la crosetat...dar are bunica
asa ca dau comanda

Oana 21+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput