Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Peta, si la noi in saptaman 20 doctorul a depistat un chist de plex coroid, bineinteles ca m-am speriat si a fost groaznic dar am fost ieri si la cel mai bun ecografit din timisoara care a spus ca imi zice din experienta ca a vazut de multe ori aceasta problema si de fiecare data s-au retras chisturile (chiar daca au fost unul sau mai multe)si sa urmarim evolutia si in 2 luni se va retrage....
Doamne ajuta, sa speram ca se vor retrage cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna seara fetelor, si o primavara frumoasa!
Felicitari celr cu vesti frumoase de la morfofetala, a mea este pe 8 martie desi maine am 18 sapt implinite!
Am vazut la londra carutul ce il voi lua este de la bugaboo, si este londou dupa aceea se face normal, nu ma pricep foarte bine la detalii ca nu am mai luat inainte, dar este singurul pe care l-am gasit complet, sa nu trebuiasca sa cumpar mai multe!
In rest am vazut discutii de nume, noi nu reusim sa ajungem la un numitor comul, felicitari celor care au reusit!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Mergi la inceput

Datele mele:
UM:05.10.2009;
DPN:12.08.2010
ce ar mai trebui sa trec?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Aelita, numele l-am ales cu multa dragoste, si deja stiu ca i se potriveste, in schimb, eu ii vorbesc toata ziua, pun si eu muzica, rad, tati il pupa (si-i tot spune ca numai el il poate pupa acum).
Nu e supersitie, chiar nu ma iau dupa toate superstitiile, vorba ta, cauza-efect, nu superstitie... si cu toate astea, la ce sperieturi am tras in week-end-ul asta mi-au trecut multe tampenii in cap si cumva a fost ca o trezire la realitate, ma pot pregati si pot sta in cap, multe lucruri se pot intampla. Ideea e ca daca o sa fie baiat pana la capat, numele este special pt. el. Mi-au trecut multe bazaconii prin cap si nu are rost sa dezvolt, asa ca ne rugam sa fie totul bine!

Alina 18+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Alta intrebare cata Cola beti?????????????
Noi nu bem sucuri de felul nostru.....da acum m-au apucat pandaliile, mi-e pofta de Cola Beau cam o caneta pe saptamana.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

bun venit noilor fete
mov 79 nu ar trebui sa ai DPN mai devreme?

saptamana 19 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mov, bine ai venit!
Ar mai trebui sa treci si data nasterii tale, ca sa stim cand sa te felicitam.
Dragaica, mie-mi tremura mana dupa cola, dar nu ma las, prea multe porcarii imi fac cu ochiu. O sa vad cand cedez

Alina 18+ cu
gargarita

Mergi la inceput

hahahah
ce ametita sunt
12.07.2010
neuronul meu este insarcinat.............scuze..........:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Dragaica eu nu beam inainte de sarcina, dar acum o cutie asa la 2 sapt mai beau!
Mov bine ai venit si o sarcina usoara!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

nici eu nu beam cola/pepsi decand cu sarcina in fiecare zi beau cate o sticla de 200 ml cu
sper sa nu fie prea mult

saptamana 19 Ducu

Mergi la inceput