Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 17
mov_79 spune:
Data de nastere:
09.11.1979
si mie mi-e pofta de cola si am mai baut cate o cana de cola light pe saptaman dar in ultimul timp am incercat sa renunt
matusa77 spune:
scuze pentru ce ?
insa ma gandeam ca e mult prea departe intalnirea cu bebele tau
saptamana 19 Ducu
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui matusa77 nici eu nu beam cola/pepsi decand cu sarcina in fiecare zi beau cate o sticla de 200 ml cu sper sa nu fie prea mult saptamana 19 Ducu |
Cam mult papa calciu, lasi bebeloiu fara calciu.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+
crissy77 spune:
mov, bine ai venit. Scrie si data nasterii tale.
btz_ovi,
Buna seara...buna seara...am revenit pe platoul de filmare 20+ Us My Baby |
Na, si ne lasi asa, cu ochii in soare? Nu e frumos deloc, nu, nu... Dezvolta
Ia uitati ce-am mai mesterit, noi, fetele, in seara asta: Poze
Cristina 14 s & Elise-Stefania
Sheritra spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Multumin Aelita,Deveghe,Otilia de sfaturi !! Cum zice si Drgaica,noi cu gemenii avand 2 bebei,ies mai mici ,aprox 2500 gr/buc!Iar marimea 0 luni,e prea mare,corespunde la 51-55cm parca,iar noua ne trebuie cam 46cm!Am o prietena cu gemeni si de la ea stiu;bebeii s-au nascut cu 1900gr si respectiv 2500gr. Dar nu a luat foarte multe,cateva bodyuri,pantalonasi,...vorbesc exact de perioada imediar urmatoare nasterii;ca acum bebeii au 2 luni jumate si 6kg!!!! Aelita poti sa mai pui poze si cu alte rochite tricotate de tine?pt baietel nu ai facut ceva? Shery si eu am intepaturi ,dureri,tot felul,iar stilul meu de babutza deja e consacrat banuiesc ca sunt de la ligamente totusi unele.Eu am si intarituri pe diferite zone ,cum zicea si Bumblebee.Dr spune sa nu ma agit!Oricum eu nu pot sta mult in picioare ca ma ia cu lesin si cu dureri de burtica,mici dar sunt. Dragaica misca bebeii??Eu cred ca i-am simtit azi,dar nu bag mana in foc ca nu au fost gaze sau alte cele am o intrebare:unde exact ar trebui sa simtit pt primele dati aceste miscari?in jurul buricului?pe laterale? Denisa 17+ fericita cu 2 minuni in burtica http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Deci suferi si tu de toate bolile mele ! Si pe mine ma ia cu lesin daca stau in picioare mai mult de 5 min, ma trage burta in jos.
Ref la haine oricum nastem in luna lui cuptor, un pampers la cur si-un maieu gaurit sa fie cu ventilatie e suficient ! Eventual dintr-un tricou mai vechi fac un truseu complet!
M-am dus azi sa-mi iau arefam de la farmacie, in drum spre casa vad servisul gol, zic ia sa opresc ca nu-mi mai scuipa apa la parbriz (n-am folosit masinuta cat am fost la munca asta iarna si n-am schimbat lichidul care era de vara si a inghetat).
De unde vere, am stat doua ore, nu-i dadeau de cap! La cutia de sigurante ramasesera resturile unui dormitor de soricei, frunze, o carpulita si-o punguta, au hibernat in motor! E, intru eu intr-un birou sa sau jos, ma uit pe geam nu mai muncea nimeni la ea, am iesit afara cu scaunu dupa mine l-am instalat in fata masinii, m-am tolanit cat is de mare in el ca o patroana respectabila, se impiedicau toti de mine, dar m-au rezolvat!
Shery 19 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Si eu stiam ca doar in primele saptamani se face eco intravaginal, dar paraca una din fete a zis ca i s-a facut si mai tarziu asa ceva, parca Sheri ( ma ierti daca ma insel). |
Nu io! Mie mi-a bagat destu' sa vada daca e tensionat colu!
Shery 19 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
btz_ovi spune:
Crissy..nu,nu las pe nimeni in suspans.
Deci,sa nu ma intind prea mult (nu de alta dar as umple o pagina)..doctorul ne-a aratat un surubel mic intre picioruse.Noi am fost la inceput un pic dezamagiti mai ales ca ne-am dorit o fetita enorm de mult si eram convinsi ca asta este,dar important este ca e voios,agitat,se joaca mult (ce-i mai place cordonul ombilical,iar burta mea o foloseste drept minge de fotbal) si mai ales PERFECT SANATOS.Are un cuculete de mai toata frumusetea si 394 grame,eu am abia 19 sapt si 6 zile si data nasterii acum s-a modificat un pic..este pe 21 iulie.Poate da Doamne Doamne si mai sta un pic la caldurica sa iasa un Leutz.Am fost apoi la doctorita mea si mi-a spus ca ma va asista la nastere fara probleme,chiar mi-a dat instructiuni cum sa scap mai ieftin cu banutii de la operatie.Super!!!!
Aaa,si deja i-am gasit 2 gagici :una din Barlad :Sara Maria,o blonda cu ochi albastri,buze mari si sper eu cu funduletul lu masa,care se va naste zilele astea,si inca o blonda din Iasi care va fi berbec ca parintii lui.Harem ii fac lui Paul al meu
Iar acum stau si ma minunez cum in delfinariul nostru misuna mai multi delfinasi si mai putine delfinase.Insa la urma urmei nu conteaza sexul ci sanatatea lor
19+
Us
My Baby