Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Rox_mada, bine ai venit! Sarcina usoara si nu te mai stresa cu saptamanile si lunile. Asa informativ cei mai multi considera ca luna a 5-a incepe in saptamana 19, deci te apropii. Si eco e cel mai bun indicator.
Aelita, bravo mami, esti priceputa si ai spirit practic asa ca poate furam idei de la tine. Timp sa fie.
Maurice, vacanta frumoasa!
Ochidut, interfonul e bun daca stai la vila. Daca esti intr-un apartament cu 2-3 camere zau ca nu-i vad rostul. Masa de infasat eu am avut dar nu prea am folosit-o. Preferam sa spal bb in baie si dupa aceea ii puneam scutecul pe masina din/langa baie. Pe masina aveam mereu pusa salteluta/paturica. Sau cand n-am fost pe acasa schimab pe pat, asa ii schimb si acum scutecul Elisei, in alta parte nu mai sta de mult .
Carla, cu un ecograf care poate face 4D se face ecografie morfologica sau simpla, doar sa vada ce face bb. Morfologica inseamna ca-l masoara pe toate partile, nu se refera la aparat ci la pentru ce este folosit.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna fetelor..nu am mai scris de mult dar am citi tot...vin si eu cu vesti bune...ieri am fost la morfofetala si totul este bine ...avem o de 466g sanatoasa.As fi vrut baiat si am fost putin dezamagita cand mi-a zis fetita dar m-am obisnuit repede.Mi-a dat si dvd asa ca ori de cate ori mi se face dor de ea ma uit...imi pare rau ca nu a vrut sa stea la poze..si-a pus manutele pe fata

Va urez cu intarziere o primavara frumoasa plina de vesti bune

GEO 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Giorgia, felicitari pt vestile bune! Sa fie sanatoasa si sa aveti armonie in casa.

Alina 18+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

Tina80 scuze ca te stresez cu eco morfo 4d, dar m-ar interesa si me mine...
Vroiam sa te intreb de ce ai ales medicul asta? Ai auzit ceva de el? E ok?
SI inca o intrebare, ai idee daca la Sanador la acest tip de eco, ne da si cd?

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 14+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Nu ma stresezi deloc!

Eu am ajuns sa-mi fac programare la Sanador (Victoriei), la dna dr Petrache, pt ca m-a trimis doctora mea, cu care eu ma tratez...e tot din Bucuresti (dr Sai Claudia - Polizu).

Sora mea care a nascut in decembrie tot la ea si-a facut morfofetala-4D si a fost f multumita, a spus ca a avut rabdare, a masurat fiecare organ si osisor in parte. A examinat-o aprox 45 min.

Nu stiu daca o sa-mi dea vreun cd. Mi-am propus sa sun si sa intreb

tina 19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Buna fetelor..nu am mai scris de mult dar am citi tot...vin si eu cu vesti bune...ieri am fost la morfofetala si totul este bine ...avem o de 466g sanatoasa.As fi vrut baiat si am fost putin dezamagita cand mi-a zis fetita dar m-am obisnuit repede.Mi-a dat si dvd asa ca ori de cate ori mi se face dor de ea ma uit...imi pare rau ca nu a vrut sa stea la poze..si-a pus manutele pe fata

Va urez cu intarziere o primavara frumoasa plina de vesti bune

GEO 22+ cu

Felicitari!!!

Nu-mi vine sa cred ca deja primim vesti de la morfofetala

Ce repede trece timpul!

tina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Salutare!

Nu fiti triste ca iese sau , va rog.Important e sa fie sanatos si voios.Eu una aseara faceam misto de soacra-mea (care e total impotriva posibilitatii ca ar putea fi ROZ la noi) :daca face fi-tu 2-3 fete, ce faci?. va dati seama de ce moaca a facut .HIhihihihi...cam asta era moaca ei :)).O sa ne bucuram de copilasii nostri , o sa vedeti.cand o sa-l/o tineti in brate...o sa ne topim de drag.

va pupacesc

Laura 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Felicitari Giorgia!

Eu traiam cu ideea ca e fetita.. asa am simtit eu ca e. Apoi la eco 12 sapt mi-a zis ca e baietel. M-am obisnuit cu ideea ca e baietel, desi eu voiam fetita. Apoi la 16 sapt era fetita si parca imi parea rau ca nu mai era baiat. M-am obisnuit cu ideea ca e iar fetita. Acum astept si eu eco de 20+ saptamani
Oricum, orice ar fi cel mai important e sa fie sanatos!!

Doamne ajuta!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">18+

Mergi la inceput

Elena, ti-am vazut burtica! Arati f bine, esti frumusica!

Florentina, dar tu unde ai vrea sa mergi?

tina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Referitor la lista postata de michelle:
As mai adauga:
- comprese sterile + ser fiziologic (pt curatat nas, ochi)
- betisoare ureche (stiu ca multe nu sunteti de acord, dar nu vreti sa stiti cum plange un copil cu otita)
- termometru apa - pe care eu nu prea l-am folosit, cel mai bun termometru e incheietura mainii
- crema de galbenele - la noi a facut minuni, uneori a rezolvat fundulet rosu mai rapid decat o crema cu oxid de zinc
- batista bebelusului - face minuni, a mea se speria de aspirator asa ca am folosit de multe ori "puterea" propie
- prosopele de baie (mare) + fata
As taia de pe lista:
- suzeta tip termometru - nu e de taiat dar sunt bblusi care NU ACCEPTA suzeta. A mea a iubit suzeta, i-am luat termometru suzeta dar... nu era cu tetina tesita si nu a acceptat-o.
- daca mama are lapte... 2 biberoane sunt suficiente (pt apa/ceai)
- as renunta si la leucoplast, noua ne-a zis ca buricul trebuie sa fie aerisit, il legam doar cu o fasa sterila

Cristina 14 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Cine stie daca avem voie sa bem lapte de soia in sarcina????
Am uitat sa-mi intreb nutritionista , mie imi place multa lapte de soia cu ciocolata.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+

Mergi la inceput