Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 13
Otiliav spune:
Rox_mada, bine ai venit! Sarcina usoara si nu te mai stresa cu saptamanile si lunile. Asa informativ cei mai multi considera ca luna a 5-a incepe in saptamana 19, deci te apropii. Si eco e cel mai bun indicator.
Aelita, bravo mami, esti priceputa si ai spirit practic asa ca poate furam idei de la tine. Timp sa fie.
Maurice, vacanta frumoasa!
Ochidut, interfonul e bun daca stai la vila. Daca esti intr-un apartament cu 2-3 camere zau ca nu-i vad rostul. Masa de infasat eu am avut dar nu prea am folosit-o. Preferam sa spal bb in baie si dupa aceea ii puneam scutecul pe masina din/langa baie. Pe masina aveam mereu pusa salteluta/paturica. Sau cand n-am fost pe acasa schimab pe pat, asa ii schimb si acum scutecul Elisei, in alta parte nu mai sta de mult .
Carla, cu un ecograf care poate face 4D se face ecografie morfologica sau simpla, doar sa vada ce face bb. Morfologica inseamna ca-l masoara pe toate partile, nu se refera la aparat ci la pentru ce este folosit.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
giorgia23 spune:
Buna fetelor..nu am mai scris de mult dar am citi tot...vin si eu cu vesti bune...ieri am fost la morfofetala si totul este bine ...avem o de 466g sanatoasa.As fi vrut baiat si am fost putin dezamagita cand mi-a zis fetita dar m-am obisnuit repede.Mi-a dat si dvd asa ca ori de cate ori mi se face dor de ea ma uit...imi pare rau ca nu a vrut sa stea la poze..si-a pus manutele pe fata
Va urez cu intarziere o primavara frumoasa plina de vesti bune
GEO 22+ cu
bumblebee spune:
Giorgia, felicitari pt vestile bune! Sa fie sanatoasa si sa aveti armonie in casa.
Alina 18+ cu
gargarita
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Florentina_C Tina80 scuze ca te stresez cu eco morfo 4d, dar m-ar interesa si me mine... Vroiam sa te intreb de ce ai ales medicul asta? Ai auzit ceva de el? E ok? SI inca o intrebare, ai idee daca la Sanador la acest tip de eco, ne da si cd? "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise" fericita 14+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen ***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
Nu ma stresezi deloc!
Eu am ajuns sa-mi fac programare la Sanador (Victoriei), la dna dr Petrache, pt ca m-a trimis doctora mea, cu care eu ma tratez...e tot din Bucuresti (dr Sai Claudia - Polizu).
Sora mea care a nascut in decembrie tot la ea si-a facut morfofetala-4D si a fost f multumita, a spus ca a avut rabdare, a masurat fiecare organ si osisor in parte. A examinat-o aprox 45 min.
Nu stiu daca o sa-mi dea vreun cd. Mi-am propus sa sun si sa intreb
tina 19+
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giorgia23 Buna fetelor..nu am mai scris de mult dar am citi tot...vin si eu cu vesti bune...ieri am fost la morfofetala si totul este bine ...avem o de 466g sanatoasa.As fi vrut baiat si am fost putin dezamagita cand mi-a zis fetita dar m-am obisnuit repede.Mi-a dat si dvd asa ca ori de cate ori mi se face dor de ea ma uit...imi pare rau ca nu a vrut sa stea la poze..si-a pus manutele pe fata Va urez cu intarziere o primavara frumoasa plina de vesti bune GEO 22+ cu |
Felicitari!!!
Nu-mi vine sa cred ca deja primim vesti de la morfofetala
Ce repede trece timpul!
tina 19+
laurika1982 spune:
Salutare!
Nu fiti triste ca iese sau , va rog.Important e sa fie sanatos si voios.Eu una aseara faceam misto de soacra-mea (care e total impotriva posibilitatii ca ar putea fi ROZ la noi) :daca face fi-tu 2-3 fete, ce faci?. va dati seama de ce moaca a facut .HIhihihihi...cam asta era moaca ei :)).O sa ne bucuram de copilasii nostri , o sa vedeti.cand o sa-l/o tineti in brate...o sa ne topim de drag.
va pupacesc
Laura 18+
michelle1981 spune:
Felicitari Giorgia!
Eu traiam cu ideea ca e fetita.. asa am simtit eu ca e. Apoi la eco 12 sapt mi-a zis ca e baietel. M-am obisnuit cu ideea ca e baietel, desi eu voiam fetita. Apoi la 16 sapt era fetita si parca imi parea rau ca nu mai era baiat. M-am obisnuit cu ideea ca e iar fetita. Acum astept si eu eco de 20+ saptamani
Oricum, orice ar fi cel mai important e sa fie sanatos!!
Doamne ajuta!
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">18+
tina_80 spune:
Elena, ti-am vazut burtica! Arati f bine, esti frumusica!
Florentina, dar tu unde ai vrea sa mergi?
tina 19+
crissy77 spune:
Referitor la lista postata de michelle:
As mai adauga:
- comprese sterile + ser fiziologic (pt curatat nas, ochi)
- betisoare ureche (stiu ca multe nu sunteti de acord, dar nu vreti sa stiti cum plange un copil cu otita)
- termometru apa - pe care eu nu prea l-am folosit, cel mai bun termometru e incheietura mainii
- crema de galbenele - la noi a facut minuni, uneori a rezolvat fundulet rosu mai rapid decat o crema cu oxid de zinc
- batista bebelusului - face minuni, a mea se speria de aspirator asa ca am folosit de multe ori "puterea" propie
- prosopele de baie (mare) + fata
As taia de pe lista:
- suzeta tip termometru - nu e de taiat dar sunt bblusi care NU ACCEPTA suzeta. A mea a iubit suzeta, i-am luat termometru suzeta dar... nu era cu tetina tesita si nu a acceptat-o.
- daca mama are lapte... 2 biberoane sunt suficiente (pt apa/ceai)
- as renunta si la leucoplast, noua ne-a zis ca buricul trebuie sa fie aerisit, il legam doar cu o fasa sterila
Cristina 14 s & Elise-Stefania
Dragaica spune:
Cine stie daca avem voie sa bem lapte de soia in sarcina????
Am uitat sa-mi intreb nutritionista , mie imi place multa lapte de soia cu ciocolata.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 15+