Pestisori, La Multi Ani! (56)
Raspunsuri - Pagina 20
babylina spune:
acum m-am adunat de pe la bucatarie unde am prestat doua checulete care au iesit bunute ( tinand cont ca am redus zaharul din reteta.
Deci, nu ma potolesc si am pus dreapta la treaba
elyanne spune:
Baby am fost prinsa ca am si uitat de buba ta... pupam sa treaca
M-am fript cu zahar ars prin scoala generala ... tot la dreapta... asa ca vreo sapt. doar am asistat la ore... nu puteam scrie... Si un pic pe un picior... aveam o duuuunga de la picatura... am avut mult timp semnul pe picior (probabil zona mai sensibila (intre craci ), dar pe mana nu...
Sa castige cine vreti voi ... io's pe langa subiect... unde mai pui ca am soacra dinamovista si sotul stelist... dar el e la munci... asa ca-i liniste
elyanne spune:
Despre noi si restu' ... fii'mea e scorpion si nu ne intelegem de nici un fel ies scantei... nu stiu cum se ne intelegem... am mereu impresia ca nu ma suporta... pur si simplu... si ca-i cel mai nefericit copil din lume... jeleste din orice... oricate ii iei nu e suficient (insa nu ma las impresionata... ca asta nu-i o solutie)... doar ca imi pare rau ca sufera atat de mult... offff
Apoi rac... mama e rac... ne intelegem bine... acum... ca in copilarie cred ca eram cam la fel cum sunt eu cu Elena... iar apoi adolescenta... jale ... cand ma gandesc in urma... n-am fost un copil rau... adica se putea si mai rau... dar mama era disperata ca nu stia ce-i in mintea mea... nu vorbeam delooooc... am terminat-o cu asta...
Se spune ca pestii cu berbecii sanse aproape de 0... probabil eu si sotul suntem exceptia care confira regula... speeer Pana acu toate bune si frumoase... evident ca ne mai condanim... dar nu pot sa zic ca's certuri Mai mult tampenii...
Iar altfel de combinatii... habar n-am Doar iubiri din alea de liceu... oricum nu stiam ce zodii sunt