Pestisori, La Multi Ani! (56)
Raspunsuri - Pagina 19
babylina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cryna77 'Neata! 'Neata! Poftiti la -luta, un ceai , un , o gustarica , ca sa nu fie stomacul gol... poftiti, poftiti ... Azi nu caut horoscopul... ca n-am chef ...
Nicoll, chiar asta si facusem aseara ... l-am dat la "balamuc" de zodiac, ca oricum nu se potriveste nik din ce zice ... cat despre lungimea de unda... hmmmhhh... las'ca, si io is cam tot atat de atee ca si tine... cel care se va impiedica de mine sau de care ma voi impiedica io va avea de dus mai intai ceva munca de Sisif ... cu lamuritul chestiunilor: "Exista iubire sau nu? Ce este iubirea? Cum se manifesta? Si alte asemenea ...". Eh, io momentan, imi "bazez" optimismul pe intelegere, respect (desi si asta e cam sub semnul intrebarii ... adicatelea trebuie demonstrat ...), afectiune, prietenie, planuri de viitor comune, etc.,... si cam atat cred... mno, ce sa-i faci? Daca avui ghinionul ca, cei pe care i-am cunoscut pana amu sa aiba imensa si principala placere, preocupare si satisfactie de a-mi face flenduri interiorul , m-au golit de tot la capitolul asta... edit - ca nu zisai ca, avui si io partea mea de vina, bineinteles, in toate astea: le-am dat "apa la moara" si i-am "sustinut" destul de bine in "preocuparile" astea ale lor ... plus, propriile-mi greseli , bineinteles ... pt. care am platit cu varf si indesat, desigur ... dar, in fine, asta e... viata merge inainte iar io, ma "reprofilez" ca na, nu mai sunt copchilul fraier si naiv de dinainte , cred si sper ca m-am maturizat ... sau macar incerc .... hmmmhhh... hai ca ma opresc din analiza ... ca v-am bodoganit destul cu tampitzeniile mele ... ce-o fi, o fi, si gata ! Dupa furtuna iese si soarele, nu ? Trebuie sa iasa, e musai sa iasa !!! Mno, va pe toate si va doresc s-aveti o zi frumoasa ! & Am fugit inapoi la trebile mele... @~@~@~@~@~@~@~@~@~@ Mi se spune "argint viu"... |
Lasa, ca , atunci cand vine ziua chioara, nu mai vezi nimic, nici zodie, nici caracter, nici bani, numai exemplarul masculin. Asa ca ..... arunca zodiacele si inchide ochii
Am glumit. De la o varsta si un anumit nivel de experienta alegem cu capul, sau cel putin asa ne place sa credem
daniela_daneza spune:
Neatza!
La cum ne stim noi pestoaicele mereu vom alege cu inima sau cel putin eu una asa sunt chiar si cand nu mai ai 20 ani .Eu clar nu pot sa fiu cu cineva daca nu imi da fiori, daca nu ma ia cu lesin cand il aud sau faze de genul asta...oi fi eu mai altfel, sau tot mai visez cai verzi pe pereti.
Va pup si o zi minunata.
Scriu pe fuga ca sunt la munci .
Nicoll, ai facut rost de bilete la meci ?
elyanne spune:
Vin cu o felie de tort... mai tarziu... dar acu' am reusit sa descarc pozele
http://picasaweb.google.ca/elianacalin/Martie2010#5449543361877593762
(se putea si mai bine... crema cam moale... dar e buuuun)
un suc, o bere... fiecare ce pofteste
... si cateva poze cu teroristii pt. cine vrea sa vada
http://picasaweb.google.ca/elianacalin/Martie2010#
daniela_daneza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elyanne Vin cu o felie de tort... mai tarziu... dar acu' am reusit sa descarc pozele http://picasaweb.google.ca/elianacalin/Martie2010#5449543361877593762 (se putea si mai bine... crema cam moale... dar e buuuun) un suc, o bere... fiecare ce pofteste ... si cateva poze cu teroristii pt. cine vrea sa vada http://picasaweb.google.ca/elianacalin/Martie2010# Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07) |
Vai cat de bine poate sa arate ... salivez deja pe tastaura felicitari Ely. si mi-am vazut si preferatul, cat e de smecheros, ce se tin ei de dupa umeri asa ca barbatii .. te topesc .. si Elena carliontata super si mamica tinerica ..
Tethys spune:
sa savurez tortul lui Ely si sa vizionez supergasca ei . Multumim Ely si de serveala si de delectarea ochilor . O zi usoara in continuare, cu trupa dupa tine , sa ai azi .
Andanii, multam fain de incurajare . O zi frumoasa sa aveti .
Baby, mdaaa ... sigur, sigur... ochii inchisi?!? Pfuiii... ... da'ce, nu mi-am luat-o peste ochi destul pana amu? Nope, nope, nope... ochii trebe sa fie laaaaarg deschisi tura asta ... tre'sa vaz ghine-ghine... chiar daca 'oi lasa deoparte zodiacuri si alte cele ... totusi, ochii nu-i mai inchid deloc-deloc ... si daaa, sper ca voi alege cu capul de data asta ... mno, 'om trai s'om vedea ... ... si voua si numai bine .
Eh Dany, stiu cum sunt sirenele ca, doar, ma cunosc io destul de bine si pe mine daaaaar... gaaataaa cu caii verzi pe pereti ... cum zisai si mai sus, e nevoie de o schimbare radicala (la mine cel putin...) si de ochi laaarg deschisi ... ca sa nu mi-o iau iar in freza ca, dupa aia, o sa trebuiasca sa veniti cu faras si matura sa ma adunati de pe jos ... si apoi, nu stiu zau cum 'oi reusi sa ma mai ridic, daca si tura asta mi-o iau peste ochi ... deci, nu-mi sabotati optimismul ! A treia oara trebuie sa fie cu noroc !!! Nu-i asa ?!? Iar, daca o fi sa fie cu noroc ... o sa vina ei, fluturasii si lesinurile, si dupa aia ... nu?
Servici usor azi .
Daaa Nicoll, ti-ai luat belete?!? Ne uitam in tribuna diseara la 20.30 ?!?
Facem si galerie:
HAIDE STEAUA!!!
la toate sirenetele si o dupa-amiaza si o seara placuta sa aveti ! &
Mi se spune "argint viu"...
babylina spune:
hmm... parca alegem vreodata in viatza. spunem ca asa am vrut noi, dar de fapt....e undeva scrisa o carte a vietii. Ce trebuie sa se intample se intampla asa, ca trebuie sa incerca sa traim ...que sera sera...
nicoll_mada spune:
fetele!Deci daca scriu...nu sunt la meci.Dar voi vedea eu foarte bine si din fata calculatorului,seminte mi-am luat,Steaua sa castige.
Ely multumim de tratatie,arata super,iar gasca cu mamica in frunte Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!
Cryna,Dany ca voi ati dezbatut putin...alegerea unui "el" sa vina si io sa spun cam cum vad o eventuala alegere.Deci eu vad ca o impletire a celor spuse de voi.Da,sunt de acord ca trebuie sa-mi placa tipul,sa ma faca sa simt ceva acolo"la stomac",dar trebuie intr-adevar ca intre noi sa fie Respect,Intelegere,Comunicare,Preocupari Comune si...mai revin,merg sa harnesc trupa.
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
daniela_daneza spune:
Sara buna!
Sunt cantonata la catel, am fost afara si acum se baga in seama .Fata de data trecuta , anul trecut in iunie e mai cuminte, m-a mirosit , imi miroase hainele si se uita si la usa , cred ca isi asteapta parintii , care se intorc abia duminica sunt la Praga.
Si da , asa cum zice BABY ce e sa se intample se intampla .Normal ca nu alegem noi .
Hai Steaua!Asta asa pt. tine suri !
nicoll_mada spune:
Si ca sa incerc sa duc ideea mai departe,cel mai important ar fi sa-mi iubeasca copii mai mult decat pe mine.Si nu vreau sa ma credeti chiar atee,si eu cred ca soarta are importanta ei,dar mai stiu si faptul ca ce-si face omul cu mana lui e sfant.Deci,sinonim cu ce spunea Cryna ,belire de ochi.
Suri multam de galerie,acu fug sa caut site-ul unde sa vad cat mai bine.
Deci,Fortza Steaua ale ale ale
Deci...daca voi avea stare de spirit vin dupa meci cu impresii.
Cuscra am adormit aseara,In seara asta nu cred ca apuc,dar sper sa vb maine.
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
babylina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nicoll_mada Si ca sa incerc sa duc ideea mai departe,cel mai important ar fi sa-mi iubeasca copii mai mult decat pe mine.Si nu vreau sa ma credeti chiar atee,si eu cred ca soarta are importanta ei,dar mai stiu si faptul ca ce-si face omul cu mana lui e sfant.Deci,sinonim cu ce spunea Cryna ,belire de ochi. Suri multam de galerie,acu fug sa caut site-ul unde sa vad cat mai bine. Deci,Fortza Steaua ale ale ale Deci...daca voi avea stare de spirit vin dupa meci cu impresii. Cuscra am adormit aseara,In seara asta nu cred ca apuc,dar sper sa vb maine. nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 } http://community.webshots.com/user/nicoll_mada MMN |
Cuscra si eu am adormit aseara. Am zis ca il culc pe Bogdan mai devreme ca dupa 10 sa ma destrabalez si eu cu un spalat pe jos, ceva dar am adormit odata cu el.