Pestisori, La Multi Ani! (56)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Mama vine acasa intr-o haina noua de blana.
> Cand ti-a cumparat taticu blana? - intreaba fiul
> Daca m-asi fi bazat pe taica-tu nu te-as fi avut nici pe tine...
>=====================================
> Intr-un autobuz ticsit de lume, urca un om...
> Se aseaza langa o femeie sexi si-i pune mana pe saun.
> Asculta nerusinatule, nu poti sa-ti pui mana in alta parte?
> Omul o priveste ganditor.
> Nu ma provocati doamna, nu ma provocati!
> =================================
>
> Sotia isi intreaba sotul: - Cu cate femei te-ai culcat?
> Sotul raspunde:
- Numai cu tine, draga mea. Cu celelalte am stat treaz
>=======================================
> Un cetatean s-a dus la primarie, sa-si declare veniturile.
> N-am venit ca am venit, am venit ca n-am venit!
> ===========================================
> O femeie s-a aventurat pe strazile orasului curand dupa ce si-a
> luat permisul de conducere.Pentru ca nu stia incotro s-o ia, s-a tinut dupa masina din fata.
> Aceasta a oprit.Neintelegand ce s-a intamplat,s-a pus pe claxonat.
Soferul a strigat la ea:
>Doamna draga, unde vreti sa ajungeti? Sunteti deja la mine in garaj.
> ===========================================>
> Un barbat se confeseaza unui prieten:
> Cred ca voi divorta.Nu mai pot, sotia mea e prea copilaroasa.
> De ce? intreba celalalt.
> De cate ori fac baie vine pe la spate si imi ineaca toate ratustele din cada.
======================================
> Un barbat, devenit de putin timp sot, o intreaba pe tanara lui sotie:
> "- Draga mea, ai mai fi acceptat sa imi fii sotie si daca tatal meu nu mi-ar fi lasat
> o avere impresionanta?"
> "- Dragul meu, as fi acceptat sa iti fiu sotie indiferent .....de cine ti-ar fi lasat averea."
>
> =====================================>
> M-am saturat de mania asta a vitezei.
E pentru a treia oara cand era cat pe ce sa ma omori! se rasteste sotul infuriat la culme.
> Iubitule, te rog, mai da-mi o sansa!
> =======================================
>
> De ce se aseaza oltenii pe ultimele randuri la cinema?
> Fiindca au auzit ca cine rade la urma rade mai bine.
=======================================
> Am ajuns deja in oras? intreaba sotia.
>Cu siguranta, raspunde sotul, lovim din ce in ce mai multi pietoni!.
> Pai incetineste atunci!
> Cum sa incetinesc, daca tu conduci ????

Mergi la inceput

Voi chiar vreti sa va urechesc ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

prezent!
La multi ani Ely, sa iti fie scrimbarea prefixului usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani fericiti Elly,Nally! Sa fiti sanatoase si iubite!

La multi ani sarbatoritelor de azi!

Cryna draga,zice-se ca noi pestii ne impacam bine cu ceilalti,tot semne de apa...cu scorpionii,am avut ceva amice,care m-au dezamagit..nu stiau sa tina un secret,plus ca le lua gura pe dinainte,in plus si razbunatoare.Cu racii..am avut un prieten,cu care la inceput m-am inteles bine,apoi am ajuns la discutii interminabile si mereu avea chef de harta...iar acum o colega rac la servici,care tot cam asa e..nu prea o inghit ceilalti,hmmm Asa ca,nu e batut in cuie ce scrie in zodiace...am mai zis ca al meu e fecioara si mai stiu multe cupluri peste-fecioara

Dany bine ai revenit..s-a mai animat forumul

Nicoll deci si voi va faceti planuri de vacanta..ce fain!Pupam printesele

Eu sunt tare adormita,m-am obisnuit cu schimbul 2 si dormitul dimineata..Miruna s-a facut o shotioasa,ieri i-am zis ca ma supar pe ea,la care mi-a raspuns 'supara-te'1
Seara aproape ca adormim inaintea ei..ne-ar trebui o bunica sa ma mai ajute la treburi,of of

Pupam toate sirenele

Mergi la inceput

Danuta , bine v-am regasit . Pupici Mirunicii sotioasa la mai multe .Si asa este cand esti dupa masa la munca dormi mai tarziu si te inveti asa dar si la prima ora ( de dimineata)ai mai mult timp dupa aceea ziua, mai ales ca s-a marit ziua .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Citat:
citat din mesajul lui danuta36

Cryna draga,zice-se ca noi pestii ne impacam bine cu ceilalti,tot semne de apa...cu scorpionii,am avut ceva amice,care m-au dezamagit..nu stiau sa tina un secret,plus ca le lua gura pe dinainte,in plus si razbunatoare.Cu racii..am avut un prieten,cu care la inceput m-am inteles bine,apoi am ajuns la discutii interminabile si mereu avea chef de harta...iar acum o colega rac la servici,care tot cam asa e..nu prea o inghit ceilalti,hmmm Asa ca,nu e batut in cuie ce scrie in zodiace...am mai zis ca al meu e fecioara si mai stiu multe cupluri peste-fecioara

Aha Danuta... ok., ... bine... am inteles... cam asa-i... nu zic nu... dar, atunci io cu cine ma mai inteleg ? Hmmmhhh... eh, in fine ... cum mi-o fi norocul si de data asta... ... multam fain de lamuriri .

Io, ma retrag la oleaca de si p-orma la ... asa ca, va pe toate si va zic deja noapte buna. Pe maine. &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
Mi se spune "argint viu"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Muuulti Aaaaniii Traiascaaa,Laaaa Muuulti Aaaaaniiii!!!Ely sa traiasca,baietii si fetita sa o iubeasca,sotul sa o pretuiascaaaa!!!

Fetele va multumim de urarile de sanatate,sigur ne facem si noi bine,nu-mi fac griji.
Suri ar fi fost fain sa inveti sa schiezi,dar lasa,nu au intrat zilele in sac.Cat despre conditii...na,nu seamana om cu persoana,asa si angajatii.Important este sa fi "profitat" de tot ce a fost frumos si ok.
Cryna da-l in "balamuc" de zodiac,atunci cand va apare persoana cu care vei fi pe aceeasi lungime de unda nici nu vei realiza ce si cum.Vorbeste ateea din mine
Danuta da,da,facem planuri de vacanta. dulce fata pusa pe sotii si speram sa ne cunoastem intr-un final in sfarsit de iulie.
Io sunt nitel cheaunita,imi cer aia cu controlul fel de fel de situatii si de fiecare data cand mai au cate o pretentie imi amintesc de Cristiana,care radea de mine cand am povestit de control.Apropo duamna,
Gata,merg sa fac lapte la fete,pe maine!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumeeeeeesc din sulfet pentu urari
Pai asa nici n-are voie sa fie schimbarea altfel, decat usoara

La muuuuulti ani Nally!

Revin maine cu mai multe vorbe... acu sunt prea obosita si prea ametita

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata! 'Neata!

Poftiti la -luta, un ceai , un , o gustarica , ca sa nu fie stomacul gol... poftiti, poftiti ...

Azi nu caut horoscopul... ca n-am chef ...

Citat:
Cryna da-l in "balamuc" de zodiac,atunci cand va apare persoana cu care vei fi pe aceeasi lungime de unda nici nu vei realiza ce si cum.Vorbeste ateea din mine

Nicoll, chiar asta si facusem aseara ... l-am dat la "balamuc" de zodiac, ca oricum nu se potriveste nik din ce zice ... cat despre lungimea de unda... hmmmhhh... las'ca, si io is cam tot atat de atee ca si tine... cel care se va impiedica de mine sau de care ma voi impiedica io va avea de dus mai intai ceva munca de Sisif ... cu lamuritul chestiunilor: "Exista iubire sau nu? Ce este iubirea? Cum se manifesta? Si alte asemenea ...". Eh, io momentan, imi "bazez" optimismul pe intelegere, respect (desi si asta e cam sub semnul intrebarii ... adicatelea trebuie demonstrat ...), afectiune, prietenie, planuri de viitor comune, etc.,... si cam atat cred... mno, ce sa-i faci? Daca avui ghinionul ca, cei pe care i-am cunoscut pana amu sa aiba imensa si principala placere, preocupare si satisfactie de a-mi face flenduri interiorul , m-au golit de tot la capitolul asta... edit - ca nu zisai ca, avui si io partea mea de vina, bineinteles, in toate astea: le-am dat "apa la moara" si i-am "sustinut" destul de bine in "preocuparile" astea ale lor ... plus, propriile-mi greseli , bineinteles ... pt. care am platit cu varf si indesat, desigur ... dar, in fine, asta e... viata merge inainte iar io, ma "reprofilez" ca na, nu mai sunt copchilul fraier si naiv de dinainte , cred si sper ca m-am maturizat ... sau macar incerc .... hmmmhhh... hai ca ma opresc din analiza ... ca v-am bodoganit destul cu tampitzeniile mele ... ce-o fi, o fi, si gata ! Dupa furtuna iese si soarele, nu ? Trebuie sa iasa, e musai sa iasa !!!

Mno, va pe toate si va doresc s-aveti o zi frumoasa ! &
Am fugit inapoi la trebile mele...

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
Mi se spune "argint viu"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

cryna va veni soarele ...

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput