Buna tuturor!
noua si incepatoare nici nu mi dau seama unde sa postez...
initial am vrut mai multe informatii de la cei ce si au operat copiii (sau chiar pe ei) de amigdale... am trecut recent prin aceasta experienta si nu imi vine sa cred cata suferinta aduce... DAR am citit cateva subiecte de pe bloguri si nu numai si am gasit multe lucruri interesante.
Avand in vedere ca sunt si proaspat casatorita si va urma si un bebe ( poate nu recent) gasesc acest site extrem de interesant.
Citat: |
citat din mesajul lui gyeo Buna tuturor! noua si incepatoare nici nu mi dau seama unde sa postez... initial am vrut mai multe informatii de la cei ce si au operat copiii (sau chiar pe ei) de amigdale... am trecut recent prin aceasta experienta si nu imi vine sa cred cata suferinta aduce... DAR am citit cateva subiecte de pe bloguri si nu numai si am gasit multe lucruri interesante. Avand in vedere ca sunt si proaspat casatorita si va urma si un bebe ( poate nu recent) gasesc acest site extrem de interesant. |
Bine ai venit pe DC!
Casa de piata si numai bine.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bine ai venit !
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Bine ai venit gyeo!
S-ar putea ca in curand sa trebuiasca sa ma operez si eu de amigdale. Ai putea detalia te rog? M-ai speriat putin cu suferinta.
bine ai venit pe dc!!!casa de piatra!!aici gasesti totdeauna un sfat bun si intelegere (iti spun asta din proprie experienta)asa ca ai nimerit unde trebuia..