Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 7
r_ocsy spune:
Bine ai venit Raluca ! Eu prenatalul il iau din aprilie ( DPN 20 mai ).
Vorbeati la un moment dat de cercei sau ceva asemanator care se introduc in urechiuse dupa ce se face orificiu , si pot sta provizoriu pana cand te hotarasti ce cercei sau ce model vrei ... au vreun nume respectivele dispozitive si imi puteti spune de unde se cumpara ?
R_ocsy
28 +
Ana Sofia
r_ocsy spune:
Este o zi splendida afara si eu sunt asa de obosita , poate si din cauza ca de cateva zile m-am molipsit si eu de insomnii ( 3 nopti de insomnie, a 4 o dorm ... ma bucur ca o dorm si pe aia ). Si trebuie neaparat sa merg la cumparaturi ca raman fara haine
.
R_ocsy
28 +
Ana Sofia
arturicii spune:
Neata!!
Nicoleta, aragaz d-ala avem noi; insa nu cred ca se simte asa rau la factura; la noi se simte incalzirea care e tot electrica....
Corina, hmmmm clatite. Cred ca azi le pun in meniu; nu p-alea americane ca nu imi plac; p-alea de la mama de-acas'
A, cat despre inutilitate! Sunt alaturi de tine! Ma apuca uneori un sentiment d-asta de nu mai pot. Ca sa tot freci bucataria, baia, sa aduni dupa ceilalti, e deja intrat in banal. Parca as face si eu ceva asa, mai important. Dar imi aduc aminte ca dospesc aici la Sabina si pare destul de important, nu?
Cusa, f frumos patutul, sa il stapaniti si sa il folositi sanatosi!
Carla....ce frumosssssssss!!!!!!!!
p.s. vreau poza cu ghioceii din curte, te rog
Mira, aici nu se mai face morfofetala dupa 30; la mine vad ca se mai uita dr cu echograful insa doar la placenta si la inimioara bebelinei.
Crissy m-am gandit sa am slingul ala pe lista de ma intreaba careva din Ro ce vreau ptr bebe[D]
Nu e graba cu rochita, super ca ai facut poze.
T_Ioana, of dragutul de Razvan....
Sa stii ca asta cu "testosteronu'" cum zic eu cred ca e asa, o trasatura scrisa.
Yann si Philip se bat, se lupta, se musca, etc; si crede-ma ca nu imi place deloc deloc deloc si nici la filme/desene violente nu se uita, nici de incurajat nu ii incurajeaza nimeni (eu cel putin sunt contra contra); sa ii vezi cum tabara pe verisorul lor care e dublu la greutate decat ei si e si cu 3 ani mai mare. Iar el reactioneaza cum zici tu ca reactioneaza Razvan:"hai mai, stati cuminti, da de ce faceti asa, etc". Aia cu repsosatul si cu papa-lapte o cunosc; pe alte subiecte insa....
Felicitari pentru calmul de care dai dovada printre cutii si renovari!
Sabina nu am facut nimic, pe cuvant de pionier!!
Bubu30 dar la vecinii unguri nu gasiti carucior si ce va mai trebe si mai faine si la preturi mai prietenoase?
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 30+
anamariam79 spune:
Am spus ca va tin la curent in legatura cu Cord Blood. Au trimis mail mai devreme, de data asta personalizat, si imi trimit contractele maine prin curier. Si am primit si o descriere a pasilor de urmat pana la momentul cand voi primi confirmarea ca celulele sunt viabile. Promti domle', ce sa zic, ieri le-am trimis mesaj pe site, si azi gata, trimit contractele! Mai am niste nelamuriri legate de cine plateste curierul cu contracte si kit, dar aflu eu.
Ana
29+
Miruna-Nicola
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
arturicii spune:
Sorana, m-am gandit io (dupa ce am postat) ca a sunat poate ciudat cum ti-am urat ptr cei 2 ani...Scuze; eu ma gandeam strict la perioada cand stai cu pruncii acasa. 
Ptr lucrusoare, fie gasesti un sat pe langa Bucuresti unde sa fie o familie cu multi copilasi fie vorbesti cu fetele de la Umanitare de aici sa le puna in Bazar si in felul asta se aduna si banuti ptr cei ce au nevoie. E doar o parere.
Am vazut si pozele, sunteti tare tare tare faini!!!!!
Cercelusi, eu vazusem demult in Unirea la parter unii ptr fetite asa de faini. Mi-e mi-ar placea ceva copilaresc, niste gargarite, ursuleti, ceva asa....Dar mai vedem;
Tatyana, si Sabina face unele miscari de provoaca niste super contractii; aseara cel putin m-a zapacit, nu stiu ce tot a "mutat" pe acolo dar zici ca era in renovari generale nu alta;
Hai ca mai aveti un pic si intrati in perioada mai sigura. Suntem alaturi de voi!
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 30+
arturicii spune:
Rocsy, pai cerceii respectivi nu se dau acolo in locul unde ii pui cerceii? Cred ca sunt cei medicinali, nu? Aici cel putin asa am inteles ca e.
A, apropos de cercei; cand eram eu prin liceu, pe langa gaurile de cercei oferite de ai mei parinti in copilarie, mi-am facut, singura, cu acul de cusut (trecut prin spirt/foc) inca 4 in urechea stanga....
Ani de zile dupa nu le-am folosit insa dupa ce am nascut baietii mi-am dorit mult cercei cu initialele lor si am primit de la prietena mea cea mai buna, 2 cercelusi, un Y si un P si i-am "instalat"...
Aseara ma uitam in oglinda si incercam sa imi refac inca o gaura d-aia ca sa am si ptr S-ul Sabinei....
Ha, mi-am schimbat si semnatura.
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 31+
ck_29 spune:
Primiti si de la mine un martisor virtual, de primavara si un buchet de ghiocei!

La multi ani tuturor burticilor!
O primavara frumoasa si toti bebei sa vina la termen!
Desi am ajuns la sapt 24, eu am ramas mai mereu in umbra; mai tot timpul am avut de recuperat la citit…asa ca la capitolul scris stau destul de prost!
Si in plus….voi aveti o limbarita si mancarime in degetele de nedescris…dar nu e problema..…ca desi nu sunt activa pe forum…sunt totusi la curent cu toate cele ce le discutati…
Va zic si eu ca ceaiul diuretic pt gravide…cel de la fares…il gasiti cu succes la Plafar…l-am lua si eu azi; costa cca 3 lei cutia.
Urez si eu sanatate la mamicile si puiutii raciti.
Raportez si eu, in urma morfologiei fetale la 22 sapt, o printesa de
, cu masuratori si dimensiuni & stuff la termen.
Asa ca va rugam sa ne treceti si pe noi cu carucior roz…fara nume momentan ca noi eram convinsi ca bebe e baietel…acum ca ne-am acomodat cu bebe fetita…nu ne hotaram la nume.
Am vazut ca vb de shopping. Am citit toate parerile voastre legate de carucior / patuturi / saltele / haine etc…foarte edificatoare.
Sa va aratam ce am ales noi:
Patut de lemn cu o latura care se coboara, pt ca bebe sa se dea singur jos din pat
:
www.ikea.ro/ro/Produse/0/10622/0/LEKSVIK.htm" target="_blank">http://www.ikea.ro/ro/Produse/0/10622/0/LEKSVIK.htm
Carucior sport, ce poate fi folosit de la nastere, usor ca voi urca 1 etaj cu el pe scari, usor de manevrat ca l-am testat in miniblu, achizitionat de la babyexpo…mai avantajos ca prêt decat ce gasisem prin oras:
www.bambinoworld.eu/en/catalogsearch/result/?q=multiway" target="_blank">http://www.bambinoworld.eu/en/catalogsearch/result/?q=multiway
Salteluta de fibra de cocos, nu am link sa va arat, tot de la babyexpo…mai avantajos ca prêt decat ce gasisem prin oras; am mai ochit un ring-sling…imi pare rau ca nu l-am luat de la babyexpo….pe net vad ca e mai scump ca acolo.
Si cam asta e shoppingul de pana acum. Am salvat cred toate linkurile pe care le-ati afisat pana acum….las maruntisurile pt perioada prenatalului…pt care AMR 7 sapt de serviciu…inclusiv asta.
Fetelor, inca o data o primavara frumoasa.
Este asa de frumi afara…ca eu ma declar super indragoooostita.
Va pup pe toate,
Camelia
23+
bilica spune:
Buna fetelor!....M-am trezit si eu,aici fiind dimineata
.voi harnicute ca albinele,ati scris deja 6 pagini....si clatite ati facut
.Eu m-am trezit cu o pofta de biscuiti Poieni...,dar cum nu aveam asa ceva aici,am mancat niste sticksuri cu ciocolata amara..MIKADO,bune si ele dar nu ca Poienii...
RALUCA,bine ai venit ,suntem in aceasi zi....,dr mi-a zis de 16 iunie,iar fetele mi-au calculat si mi-au zis ca pe 12 iunie,ca tine...,eu am mai multa incredere in fetele de aici decat in dr meu,de care sunt f dezamagita.
La kg am luat 7 deja,dar tinand cont ca am pierdut 6 sau 7 chiar pe perioada de deshidratare,in care eram hranita doar din perfuzie...deci trebuia sa fiu mai mare...Bine ca tiganca mea e bine ,asta e mai important. Si se misca non stop.Multi imi zic ca voi avea probleme cu ea,ca va fi aschiuta...,ca nu va sta locului neam
.Inainte steam cu mana pe burtica so simt,acum doar stau si ma uit la burtica care este ca un vulcan in plina actiune...miscarile ei fiind vizibile...,daca o ating se linisteste,dar mie imi place so vad
,nebunatica mai sunt...
26+
arturicii spune:
Raluca, bun venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Bilica, poate iese fata voastra vreo blondina 100% ![]()
Uau, se nasc la Iepurasi unul dupa altul! Super atmosfera acolo.....
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 31+
anamariam79 spune:
Apropo de miscarile bebeilor, care uneori zici ca vor sa iasa prin buric sau alte parti, mie imi place sa spun ca de acum stau la garsoniera confort 3, si isi fac curat pe acolo, curatenie de primavara. Ca tot ziceai de "mutat" Arturicii.
Ana
29+
Miruna-Nicola
bebica mea mica si scumpica 
ticker