Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna burtici,

va doresc o primavara frumoasa cu bebei sanatosi si la termen!

am vazut ca discutati de miscarile bebelusilor....pe mine ma disperaaaaa!desi mi-e drag cand vad cum burta ia niste forme ciudate totusi duoa miscarile bebelinei care parca vrea sa sara prin buric mi se strange uterul ca o bila si-mi taie respiratia pt cateva secunde dupa care burta isi revine....si asta in conditiile in care mi se baga diazepam....adorm eu si ea sare prin burta ...voua miscarile astea va da contractii???

joi facem 28 sapt si ma rog la Dumnezeu sa ajungem macar la 32 de sapt

aaaa mi-am adus aminte....m-ati innebunit cu clatitele voastre drept pt care sotul mi-a facut clatite...nu va pot reda in cuvinte cum au iesit da macar mi-am facut pofta

eu refuz sa citesc orice carte legat de bebe macar pana fac 30sapt...de cump ce sa mai zic i-am zis sotului ca abia la 32 sapt sa inceapa sa cumpere cate ceva....si asta nu pt ca am superstitii ci pt ca nu vreau sa innebunesc daca se intampla vreo nenorocire Doamne Fereste!

burticile

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Salutare, salutare,

Onana, Mateiul tau este absolut adorabil, sa-ti traiasca si sa iti aduca numai bucurii...vezi ca deja a inceput; iar tu esti superba cu burtica la pozat. Numai bine...javascript:insertsmilie('')
Al meu (Matei) imi spune cateodata "Mami, esti atata de frumoasa..." sau " esti cea mai frumoasa din lumea mea...." Si...poftim...mai pot sa zic eu ceva?javascript:insertsmilie('')

Mami de Matei nazdravan si 27 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Tatyana, cred ca sunt in asentimentul tuturor celorlalte fete daca iti spun ca ne bucuram enorm sa ne dai vesti bune si sa te "reauzim" povestindu-ne de tine pe un ton optimist si vesel...

Lasa fata sa zburde linistita in burtica! E semn bun, daca e atat de activa! Inseamna ca prinde puteri, creste pe zi ce trece tot mai mare, e activa si vrea sa-ti transmita ca totul e bine cu ea! Tu sa stai linistita, ei ii dam voie sa se zbenduie dupa bunul plac!

Felicitari sotului pentru clatite, intentia conteaza pana la urma! Cum spuneai si tu, ti-ai facut pofta, iar el merita felicitat!

Carla, 30+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Multumesc de aprecieri
Marylena, vad ca Matei al tau stie sa spuna mai frumos si mai...complex, dar pe mine m-a surprins Matei al meu, pana acum ma lua in brate si ma mangaia pe fata, (ca de pupat nu stie, intinde fata dar nu stie sa pupe) dar acum vad ca a inceput si cu declaratii Poate nu e mare lucru, dar pt mine inseamna enorm.

Tatyana, ne bucuram ca sunteti bine si ca bebelina e activa, si eu mai am contractii cand se misca bebe, doar ca e drept ca la tine e mult mai stresant, eu nu le dau importanta. Dar intr-adevar e semn bun ca e bebelina activa si sa dea DD sa stea cat mai mult in burtica.

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 30+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

corina, aplauze pentru aparitia colostrului! Spui ca ti se pare prea devreme pentru cumparaturi... hai sa-ti zic parerea mea. Si sotul meu ma tot amana ca e prea devreme, ca sa mai asteptam, ca nu e nicio graba. Noroc de mine ca am insistat si am luat azi una, maine alta. Nu am exagerat cu nimic. Am luat strictul necesar pentru bebeila, ca sa am cu ce s-o imbrac dupa ce se naste, niste paturele, patut, ring sling, cadita (carucior trebuie sa ne aduca nasii din Germania) Spun noroc pentru ca acum, din cauza cresterii burtii am devenit incapabila sa mai colind magazinele si sa iau lucrusoare pe "vazute si pipaite". O tura de baby expo mi-a terminat efectiv calcaiele, iar acum ma bucur ca am luat in mare ce am nevoie...

Mira, very good point! Tre sa ma apuc de pus cap la cap toate listele cu primele lucrusoare pt bebe pe care le-am adunat, si sa mai cumpar usor-usor din ele, ca vorba ta, mai tarziu va fi mai greu, si nici nu vreau (asa cum insista soacra'mea) sa las pe altcineva sa cumpere totul la/dupa nastere - no way!

Cristina (Crissy_C), ce ma bucur ca am mai descoperit o vecina . Cum zicea si Mira, noi stam pe partea cealalta a parcului Tineretului, cea cu oraselul copiilor, dar m-as bucura sa ne vedem pt plimbari atat acum, cat si dupa aparitia piticilor!

Corina 23s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Corina, si eu ma bucur tare Ne vedem noi la jumatatea drumului / parcului Abia astept plimbarile cu bebelina. Noi doua cred ca mai prindem si editia urmatoare a BabyExpo, poate mergem impreuna si la shoppingul pe ultima suta, Mira cred ca va fi deja mamica pana atunci.

Cristina, fericita 25+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca1983 spune:

Salut mamici si burtici. Urmaresc de muuulta vreme forumul desprecopii.com , sunt insarcinata in 25 + si o sa avem o fetita ( frumosica foc: stiti cantecelul)care ar trebui sa se nasca pana pe 12 iunie ( am niste emotii si sentimente contrare). Am si eu o intrebare, voi cand va luati concediu prenatal, daca vi-l luati bineinteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Corina, si eu ma bucur tare Ne vedem noi la jumatatea drumului / parcului Abia astept plimbarile cu bebelina. Noi doua cred ca mai prindem si editia urmatoare a BabyExpo, poate mergem impreuna si la shoppingul pe ultima suta, Mira cred ca va fi deja mamica pana atunci.

Daaa, acum observ ca suntem apropiate ca si varsta a sarcinii!
Sigur, eu imi pun mari sperante in urmatoarea editie Baby expo, desi vom fi cam cu burta la gura .
Dar la o tura usoara pt hainute de vara sper sa rezistam (de data asta nu erau prea multe de vara pt nou-nascuti).

Corina 23s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Raluca, bine ai venit! Avem DPN-ul foarte apropiat, doar ca eu voi naste prin cezariana, deci probabil undeva pana in 8- 10 iunie. Prenatalul mi l-am programat de la 1 mai.
Sarcina usoara in continuare si sa ne mai scrii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Tatyana, iubita, ce mult ma bucur ca ai intrat si ca esti bine. Pupicei multi tie si bebelinei, si tot inainte cu ganduri roz.

Ana 29+ Miruna-Nicola
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput