Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

M-am intors din oras cu o camasa pt gravidute ... ditamai captura , ce sa zic , dar decat deloc ... daca nu ar fi batut vantul asa de tare, ma simteam in forma sa mai colind cateva magazine ... dar am zis pas, sa ma feresc de vreo raceala ca si asa am 3 raciti in casa si 2 la servici ! Pe cuvant ca mi-e si ciuda , eu fac tot posibilul sa ma ingrijesc , cu toata imunitatea noastra scazuta de gravide si se inbolnavesc cei din jurul meu . Sa turbez nu alta ! Sper sa nu se prinda nimic de mine !

Mira : iti dai seama ce stres acum pe capul lui cu invitatia la concertul respectiv ?! Ar inpaca el acum si capra si varza daca ar putea .

R_ocsy 28 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Sorry Cusa , nu putem asculta melodia deoarece : This video contains content from Sony Music Entertainment. It is no longer available in your country.

T-ioana : intinsul pe biroul sefului nu pare sa fie o idee asa de rea ( glumesc ) .

R_ocsy 28 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Sorry Cusa , nu putem asculta melodia deoarece : This video contains content from Sony Music Entertainment. It is no longer available in your country.

T-ioana : intinsul pe biroul sefului nu pare sa fie o idee asa de rea ( glumesc ) .

R_ocsy 28 + Ana Sofia

Uff, o caut si o pun inca odata cu alt link, era melodia noua a Shakirei.
Sa porti sanatoasa camasuta!

Cornelia
28+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Ioana, am ras cu lacrimi la faza cu biroul sefului... Oricum, felicitari pentru bebelina grasulina si ai grija mare la col, nu te stresa foarte mult. Ce dulcel a fostrazvan... cum te consola el pe tine... Sweeeet.

Rocsy, ce misto ca inca nu se vede sarcina prea tare... mai ai timp sa cresti pana la 9 luni. Pe mine inca ma suspecteaza cei din jur c-as avea gemeni, cu toate la le-am spus de nenumarate ori ca e imposibil...

Mira fericita 28+cu Maya Alesandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Ioana hai ca m-ai destins si pe mine cu intinsul pe biroul sefului.Nu e o idee rea M-am mai descretit un pic, ca prea eram nervoasa de azi dimineata.
Ioana eu la faze din astea iau atitudine. Ce sa fac? Sa astept sa imi fie lovit copilul? O luam de ciuf si pe educatoare si pe copil. Asta e le fac eu educatie, daca nu are cine. Ti-am spus mi-e groaza cand o sa intru in mediul gradinitei, cred ca tai si spanzur in jurul meu incep cu parintii si termin cu educatoarele cele spagare. Prietena mea o are pe fi-sa la gradi si cand o aud cate care in k educatoarelor si al ingrijitoarelor, ma apuca nervii. Macar daca ar merita. Dar ea e multumita de gradi, desi copiii dorm in curent, ajung dezbracati la baie, nestersi la popo si exemplele pot continua. In fine, hai ca sunt off topic rau. O sa avem timp sa discutam despre astea la scutece.

Ioana da e Sims si ptr consola Wii, l-am luat din Germania, aici nu l-am vazut. Nu e ce ma asteptam, dar merge. Nici eu nu am avut azi noapte rabdare. Mai mult aici primesti taskuri de la primar, sa iti construiesti casa, sa plantezi etc. Eu am ajusn in faza sa plantez 10 meri da r nu am fost in stare

Rocsy sa stapanesti sanatoasa camasuta de alaptat. Eu sper sa nu mai vina ninsoare si la noi, ca nu mai suport. Dau de-a binelea in depresie.
Si eu m-am bucurat de col, mai ales ca tipa de la eco imi bagase un pic un ghimpe, ca o sa nasc prematur, sa stau in pat blabla, femeia na nu era rau intentionata, oricum baza e dr mea, daca ea a zis ca e bine merg pe mana ei.

Sunt cu picioarele atat de umflate incat iese deja apa prin ele. Va puteti imagina? E ca o transpiratie asa, ca ceva care transpira f tare. Cred ca luna asta o sa fie cea mai grea, ultima dinaintea marelui eveniment.Dar tot nu vreau sa sparg eu gheata. Am si eu o idee fixa.

Sabina 32+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 8 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

buna fetele frumoase.....
tocmai am venit de la doctor si mi-a spus ca am diabet gestational....trebuie sa ma informez mai temeinic pt ca dr nu mi-a dat prea multe date, doar un regim.
curios e ca mie nu-mi plac deloc dulciurile sau ciocolata, dar in schimb salivez dupa sunculita afumata si ceafa cu cartofi prajiti...pana sa raman gravida, chiar imi scadea glicemia si trebuia sa mananc fortat zahar...iiar acum sa am diabet....fooooooooooooooooarte ciudat.
sper sa nu o afecteze pe bebika mea dulce diabetul asta.
cusa de pe ce site ai comandat lenjeria?
mai citesc din urma si revin.

maria27+antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Maribell, eu am citit ca daca e tinut sub control, nu e periculos pt bebe, iar la mama dispare in cateva luni dupa nastere, deci stai linistita. Dar cum si-a dat seama dr? Ai facut analiza normala de glicemie din sange, sau si pe cea cu glicemia provocata?

Cristina, fericita 25+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Sabina, imi pare rau pentru picioarele tale... dar uite, ca sa te consolez cu ceva, sparg eu gheata daca insisti! Eu abia astept sa scap de momentul nasterii, la care ma gandesc numai cu groaza si oroare.

Mi-e imposibil sa inteleg cum unele mamici spun ca e un moment minunat al vietii... eu am asa o fobie de spitale, de operatii etc, incat oricat ar fi de minunat prilejul, tot nu pot vedea nasterea altfel decat ceva oribil, traumatizant si dureros, indiferent ca e naturala sau cezariana.

Imi tot spun ca am timp o viata dupa aia sa ma bucur si sa ma minunez de miracolul fetitelor mele, pot sari peste nasterea propriu-zisa. Eu mi-as face o anestezie generala inca de acasa, care sa ma tina vreo 5 zile si sa ma trezesc tot acasa, cu copiii langa mine si fara nicio amintire despre spital.

Acuma m-as duce sa nasc, daca fetele ar fi suficient de mari, numai ca sa scap mai repede.

Carla, 30+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata

M-am trezit ca mi-era foame.... Dar o foame teribila;pana ieri mancam micul dejun pe la 11 (adica direct pranzul) insa azi la 8 era Sabina de o agitatie...

Mai mamicilor de gemenei ia nu va mai grabiti atata cu nascutul; vine si ala si trece cum a venit. Ca sa va reamintesc (ca poate ati uitat ) eu am nascut fix la 40 de sapt. Deci se poate si la termen. Lasati acolo pruncii sa se "coaca" bine peste tot nu numa' la kg.

Carla, numai mirifica nu poate fi nascarea asta, oricum ar fi ea, sunt de aceeasi parere cu tine. Eu am ramas cu prag f scazut la durere cativa ani dupa nastere. Si eu zic ca m-am refacut repede insa... Oricum, dupa nastere vin tot felu' de momente neplacute. Da' nu va povestesc.
Momentul frumos este cand vezi ce ai purtat in burtica atata timp. Si cand vezi cat e de dependent sufletelul ala de tine, si cum te stie si cum se linisteste la tine. De aceea restul momentelor neplacute parca se sterg cu buretele (mai lasa si urme, e drept).

Maribell, sanatate multa si ai grija sa tii regim cum trebe;
cauta pe net ca sigur gasesti info.

Sabina, cred ca e f nasol ce descrii tu acolo ca patesti cu picioarele; pe tine nu te ajuta ceaiul ala despre care povestesc fetele, cel diuretic?

O zi frumoasa tuturor!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban

Sabina, imi pare rau pentru picioarele tale... dar uite, ca sa te consolez cu ceva, sparg eu gheata daca insisti! Eu abia astept sa scap de momentul nasterii, la care ma gandesc numai cu groaza si oroare.

Mi-e imposibil sa inteleg cum unele mamici spun ca e un moment minunat al vietii... eu am asa o fobie de spitale, de operatii etc, incat oricat ar fi de minunat prilejul, tot nu pot vedea nasterea altfel decat ceva oribil, traumatizant si dureros, indiferent ca e naturala sau cezariana.

Imi tot spun ca am timp o viata dupa aia sa ma bucur si sa ma minunez de miracolul fetitelor mele, pot sari peste nasterea propriu-zisa. Eu mi-as face o anestezie generala inca de acasa, care sa ma tina vreo 5 zile si sa ma trezesc tot acasa, cu copiii langa mine si fara nicio amintire despre spital.

Acuma m-as duce sa nasc, daca fetele ar fi suficient de mari, numai ca sa scap mai repede.

Carla, 30+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Carla, daca te ajuta cu ceva la moral, te inteleg perfect! Exact asa mi-am spus si eu de multe ori, si i-am spus si sotului. Sper doar sa nu fie dracul atat de negru. Sunt doar cateva zile, trecem noi peste ele.

Mi-au raspuns de la CBC, legat de plata curierului (primit-trimis contracte), si ia uitati ce spune tanti de la ei: "Costul serviciilor de curierat sunt suportate financiar de noi. In momentul in care solicitati expedierea contractelor prin curierat mentionati plata de destinatar." SUPER!

Ana 29+ Miruna-Nicola
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput