Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Nati si la noi era un circ intreg cu picaturile. Noi folosim oftamezon N, este f bun si in 2 zile scapa de muci. Pentru a nu mai fi as aun chin, am incercat sa o las pe ea sa isi puna si vreau sa iti zic ca acum imi cere singura sticluta cand simte ca nu mai poate respira. Acasa mai avem aparat cu aerosoli, e f bun si ala. Sanatate multa, sa treaca repede .

Noi am facut eco de trimestrul 3 la 32 de saptamani. Alta nu stiu daca mai fac.

Asa e Laurita am peste 3 kg in burtica. Sper sa stea acolo pana la termen. Dar eu tot am un feeling ca la sf de martie, maxim prima sapt din aprilie ies afara singure (se rupe apa). Sper totusi nu de Paste, nu de alta, dar vreau sa mananc drob cu ceapa verde, nebunia mea.

Ma duc sa ma joc SIms pe Wii. Abia am reusit sa o pacalesc pe fii-mea, ca nu e ptr ea. Arata cu manutele "Dar eu nu am mami, nu am". Va dati seama ce tragedie, daca fata nu are.

Sabina 32+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 8 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Deci, Laurita, Traiasca Habarnam
Burta e ok, inca incap in geaca mov luata poate in noiembrie (?)
Adica i se inchide si fermoarul ok, am luat marimea L.

Azi am fost in forma de gatit.
Gata negresa cu banane! Am taiat-o bucatele si am pus pe fiecare bucatica un mot de frisca si apoi am pus cacao. Arata super!
Baietii cei mici au zis ca e super, ii astept pe cei mari (sotul si baiatul lui) sa dea nota.

Nati, Karvol e super insa nu stiu daca se mai gaseste sau e ok si crema aia mentolata ptr frectii; ii faci o frectie si ii dai un poc pe langa nasuc cu ea, dupa ce cureti nasul.
Nici baietii nu au vrut sa le curat nasul f mult timp, nu mai zic ca de-abia acum au inceput sa isi sufle nasul.

Aniska, bun revenit printre noi! Felicitari pentru fetita!

Hai sa aveti o noapte buna,

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Bogdan sforaie si nu pot sa adorm. Il tot intorc, dar degeaba. MAine sunt varza si tr sa si gatesc, sa ies si nitel afara cu MIrci.
Artu cum vreti sa ma apuc si eu de dieta, numai de bunatati vorbiti...
SabinaEu m-am bucurat mult ca e Pastele devreme ca sa pot sa merg la Prohod si sa pap si eu ce trebuie E sarbatoarea care imi place cel mai mult!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 31+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Sabina, Arturica, Reallaura, pentru sfaturi! Incerc tot ce se poate, sa o vad sanatoasa, ca-s cu nervii la pamant de miorlaieli! Eu nu am cum s-o tin, e f puternica si... imi e mila. Tre sa negociez, dar dureaza, pe bune, cam 30-45 min. Iar daca o tin de maini, striga: "Te rog!!!!! Nu cu forta!!!!", incepe sa planga si apoi zice: "Linisteste-ma, te rog!"
Of, merg si eu la somnic(ca de nu - ma apuc de mancat), ...vad ca respira mai bine acum.
P.S. Nu va suparati ca sunt off topic, ne facem bine si revin la normal.
noapte buna.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Nati imi dau seama ce greu iti e, cand iti mai arunca si fraze d-astea, "te rog, nu cu forta!"
si eu am mancat pana acum. Degaba ma mai duc la culcare, raul e facut

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 31+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Ne-am intors de la shopping cu portbagajul plin - paturici, pilote, cearceafuri,cadita, body-uri cu maneca scurta, prosoape cu capison, botosei, manusele, cadita, cercelasi, ...
Ce bine ca se scurteaza lista

Ne-au mai ramas cantarul, scutecele de finet, saculetii de dormit, produsele din farmacie si caruciorul, acestea toate nu le-am gasit in magazine sa ne multumeasca si trebuie luate de pe net

Carla caruciorul pe care il vrem este acesta www.universultau.ro/products/549 , dar cu toate ca avem masina mare si portbagaj mare, nu stiu daca ne intra, si acesta ar fi un aspect care ma pune pe ganduri daca sa dau atatia bani si sa ma plimb doar pe langa bloc...

In ceea ce priveste cerceii eu am luat de gata din Central , de la Gemstones, cu toate ca plecasem hotarata de acasa ca ii iau de la Cellini din Iulius, dar erau foarte proaste inchizatorile
dar sunt f. multumita de alegere, sunt f. finuti si nu sunt deloc comuni
Din pacate nu stiu nici o bijuterie buna in Cluj care face la comanda pt ca mie mi-e frica sa imi fac la comanda

Arturicii
caruciorul ales de noi este la fel de scump si pe site-urile din strainatate

Rocsy asa cum mai zicea cineva, cred ca Arturicii, se numesc cercei medicinali

Ruxi 27 + cu

Mergi la inceput

Tatyana ma bucur tare cand vad ca scrii si ca sunteti bine, ca si restul fetelor dealtfel
Doamne-ajuta sa ajungeti macar la 37 sapt !

Ruxi 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Nati, of saracuta, sper sa treceti cu bine noaptea. Da, acum mi-am amintit ca a zis Sabina, noi mult timp cu aerosoli am tratat racelile.
Acum ca-s mai mari e mai simplu; ii intreb din start: ce doresti, picaturi in nas apoi sufli si te culci sau iti sufli nasul, te dau cu "crema" (din cea mentolata) si te culci;

acum tocmai m-am ocupat sa le sortez din tonele de Lego "piesele speciala" (mamicilor de baieti o sa intelegeti care e treaba . Si desigur ca i-a atras f mult ce faceam eu (ei cica se uitau la desene) ca acum sunt prinsi rau de tot in constructii de nave; Mi-am facut si eu una!

Ruxi, sa folositi sanatosi tot ce ati luat! E fain caruciorul, mie imi place; insa o sa fie bataie pe cine sta in fata/spate; iti recomand sa stea de la inceput in locuri prestabilite si sa nu le mai schimbi ca o sa te termine "negocierea" cu ei.
Totusi, caruciorul mi se pare f f scump ptr doar 2, max 3 ani de folosinta. Insa fiecare stie cum ii e mai bine.

Despre cantar, am avut insa NU il recomand; e un factor inutil de stres. Mai bine ii cantaresti la o luna fie la dr de fam fie, imprumuti unul din cand in cand. Parerea mea.

Laurita, lasa mai dietele ptr mai la vara.
Ca tot ma intrebai de burtica, m-a intrebat acum cineva din bloc in ce luna sunt si cand i-am zis ca mai am 7 sapt a facut niste ochi! Cica arat cam de luna a 5-a.

Sabina, tu faci cu wii cu cea mica asa cum fac eu cu ciocolatile cu baietii "sunt cu cafea" .

Apropos de bataile intre copii; ma uitam la ai mei in seara asta; cam primele 80% din "scheme" sunt facute intr-un ras si o hlizeala... Isi inventeaza sarituri unul pe altul, lovituri care mai de care (insa nu dau cu adevarat decat daca dau din greseala), isi cer unul altuia sa stea nustiucum si sa se rasuceasca, etc.
Ei, cand obosesc si nu le mai ies schemele incepe miauneala insa tot nu ajung decat mai rar la pumni si palme si muscaturi de-adevaratelea, moment in care spun eu stop.

Au fost si ei la aikido in ro o perioada si chiar le placea ce invatau acolo; insa ei sunt un pic cam agitati ptr disciplina ce se cere acolo. Probabil ca o sa reincepem; momentan pe lista e inotul (la care nu renuntam iarna/vara) si urmeaza musai (de la sotul citire) hockey-ul.

O zi frumoasa sa aveti!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 31+

Mergi la inceput

Arturicii merci mult de sfaturi

Vezi cine are experienta stie
eu ma gandeam exact invers, o data sa stea unul in fata, data viitoare celelalt, ca sa nu fie cu suparare ca e vreunul privilegiat, dar ai tu mare dreptate

Ruxi 27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

sunt chiauna de somn deci dau o tare

inca o zi de munca...sper s atreaca repede. azi e baba mea. soare apari sa imi fie anul frumos

Mergi la inceput