Bucurii de sept -oct 2006 editia Martisor (178)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza
eu sunt la birou, imi savurez ness-ul

si pe mine m-a intristat stirea cu mamica de gemeni care a murit...oricum e ciudat sa-i cedeze inima asa dintr-odata
vad ca era si membra DC...

fug sa verific kilometrul de mailuri din inbox

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Gety "La Multi Ani!"- mamei tale.

Eu despre Carmen am auzit sambata de la parinti si socri- din pacate tare greu ajung sa ma uit la televiozor - iar ieri am intrat pe DC si am vazut ca a facut parte din aceasta mare comunitate . Imi pare enorm de rau ca o mamica asa tanara a plecat dintre noi. D-zeu sa o odihneasca iar celor care au ramas aici multa putere sa treaca peste aceasta mare durere.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Si pe mine m-a impresionat teribil povestea lui Carmen, Doamne, ce tragedie! Mi se rupe sufletul in bucatele cand ma gandesc la micutii care o striga si o cauta peste tot si nu stiu si nu vor realiza decat mult mai tarziu ca mamica lor nu se va mai intoarce niciodata.
Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe Carmen si sa ii ocroteasca pe micuti iar tatalui lor sa-i dea multa putere!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Revenind la maruntisurile din viata de zi cu zi, trebuie sa va spun ca suntem foarte multumiti ca Maria, de cateva zile, nu mai tuseste. Asta dupa 4 luni de tuse neintrerupta. Am hotarat totusi s-o tinem si saptamana asta acasa pentru ca mi-e teama sa n-o intoarca iar. Chiar ne-am chinuit ceva ca sa invingem pardalnica asta de tuse.
Sambata am plantat primele flori in gradina si sper din suflet sa iasa toate. Acum avem 2 trandafiri, vreo 4-5 bulbi de crini, radacini de dalii si bujor. Asta pe langa bradutul plantat asta-iarna. Mai vreau sa pun si mararul, patrunjelul si leusteanul pe care le-am pus luna trecuta la incoltit in ghivece de turba. Acum au crescut mult si necesita plantarea in pamant, afara. Vroiam sa fac asta ieri, dar a plouat asa ca sper s-o pot face azi sau in zilele urmatoare.
Bineinteles ca m-au mancat degetele si am mai comandat ceva flori pentru gradina, ma rog la Dumnezeu sa mi se prinda toate.
Gety, la multi ani mamei tale, sa fie sanatoasa si sa se bucure de voi muuulti ani de-acum inainte!
Scumpik, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lexi - ma bucur ca Maria e bine si nu mai tusesete - dupa atata chin era timpul sa nu mai tuseasca.

Lexi si eu as vrea sa pun flori multe dar la noi zapada are inca vreo 10 cm.Ieri am pus niste seminte de petunii- sper sa iasa desi e cam tarziu.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara! Am venit la raport. Am tot fost la pansat zilele astea, cica se vindeca bine acolo, inclin sa cred ca asa e; abia azi am avut ceva dureri, destul de mari, poate de la oboseala, eh.
Cris, uf, nasol cu unghiile, ma astept la recidive... Poate n-o fi cazul, pana acum nu am avut probleme de genul asta, dar nici nu mai vreau, de fapt cred ca nimeni nu-si doreste asa ceva. Raman restanta la vizionarea pozelor, acum mi-i sooomn...
Lexi, si Narcisa ne-a tusit mult de cand a inceput gradinita. Sanatate multa Mariei!

Imi pare rau pentru mamica ce-a decedat, si pentru familia ei

Gety, la multi ani mamei tale! Si taica-meu s-a aniversat pe 13
Of, iar cu intarziere... La multi ani fericiti, Flavia!!

Fetelor, va pup pe toate, merg la nani. Somn usor tuturor! A, multumesc pentru reprimire!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

fetelor, n-am intrat pe DC in ultimul timp temandu-ma ca voi afla ca mamica ce a murit face parte din grupul nostru... am evitat sa confrunt realitatea, ceva ce eu nu obisnuiesc... Dumnezeu s-o odihneasca in pace si sa-i ajute familia sa treaca peste cumplita incercare...

mi-e greu sa ma adun si sa va dau vesti despre noi, chiar am ramas cu gandul la aceasta nenorocire.

daria mai tuseste inca, dar am dus-o la gradi... cred ca vom ramane mult timp cu tusea asta. saptamana asta vom face si un set de analize la ficat si rinichi sa vedem daca i-au fost afectati in vreun fel de tratamentul indelungat cu antiinflamatorul pt artrita. in rest este o dulce.

victor mai tuseste si are muci multi. cu el e o probl ca nu-i sufla si vom scapa greu de ei... in rest este un inteligent, se joaca si o iubeste pe daria tare mult.

sa va spun cateva intamplari frumoase: azi se juca daria cu mingea si victor era marait, tot se smiorcaia, era obosit. a vrut sa ia si el migea dar daria i-a luat-o inainte. asa ca victor s-a pus pe un plans ca lumea. daria atunci s-a simtit foarte vinovata si, saracutza, mai ii dadeau lacrimile ca l-a suparat. asa ca i-am spus ca nu ea este vinovata, ca victor este obosit si de-aia plage. dar daria mi-a raspuns: "si eu sunt putin vinovata, mami..." si l-a luat in brate pe victor sa-l iubeasca... ma topesc cand ii vad asa. sau alte cuvinte spuse frumos de daria, dimineata, cand s-a uitat pe geam: "ce multa zapada pentru luna martie!" nu stiu de unde a auzit ea asa, dar m-a terminat! sau, uneori, cand vrea ceva de la mine sau sa ne jucam, vine la mine si-mi zice "fato, hai cu mine odata!"

dragelor, dupa toate cate aud si cate citesc intotdeauna trag o singura concluzie pe care incerc s-o si aplic cat mai mult: viata este prea scurta ca sa ne-o traim tristi sau nervosi... e bine sa dam importanta lucrurilor frumoase si sa ignoram rautatile... fac pe lupul moralist, dar am asa o stare... azi m-a sunat mamica unei fetite de 9 ani pe care am intalnit-o in spital prima oara cand a fost diagnosticata daria, acum 1 an. fetita este cu artita de la 3 ani si si-a pierdut vederea la un ochi iar la celalat face frecvent uveita si alte boli urate... din cauza artritei... ei nu sunt din bucuresti si au venit acum la tratament. tratamentul ii costa 70 milioane (da, ati citit bine) la doua luni si trebuie sa-l faca pt 10 ani. biata mama a batut la toate usile asociatiilor de protectie a copilului fara succes. a facut imprumut la banca si mai are bani pt inca 3 sedinte de tratament... intelegeti de ce sunt atat de bulversata... suntem norocosi ca nu avem probleme cu adevarat grave si ne plangem pentru nimicuri... sper sa nu supar pe nimeni, este o stare care va trece si va rog sa ma scuzati, am vorbit in general dar ma refer la mine... in ultimul timp am ignorat complet lucrurile care inainte ma afectau pt ca mi-am dat seama ca viata trebuie pretuita ... de aceea poate ati vazut mesaje mai optimiste la mine... si veti vedea in continuare, azi este o scapare

va pupam

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna

roxana, trimite-o pe acea mamica la http://www.salveazavieti.ro/
poate cei de acolo o pot ajuta... am o prietena care e voluntar acolo si acum se implica in campania de strangere de fonduri pt astfel de cazuri, adica incearca sa convinga prietenii sa doneze cei 2% stransi din contributiile pt asigurari

ca tot veni vorba de asta, fac si eu un APEL !!!
DONATI CEI 2% DIN BUGETUL DE ASIGURARI UNUI ASTFEL DE CAZ SAU UNEI FUNDATII CARE SE OCUPA CU ASTFEL DE CAZURI

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput

Roxana, ca de obicei, ne incanti cu mesaje frumoase! Referitor la fetita aceea care necesita tratament o data la 2 luni, de ce nu deschizi un subiect la Umanitare (cu acordul acelei mamici, bineinteles)? Sunt convinsa ca se vor mai strange banuti pt tratamente.
Flavia, acum ma trezesc si eu sa-ti urez la multi ani fericiti!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

iti multumesc lili pt idee. ii voi spune cu siguranta. sa aveti o zi buna, dragelor. si Flavia, un la multi ani cu intarziere! sa fi sanatoasa si sa te bucuri de viata!

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

Mergi la inceput