Bucurii de sept -oct 2006 editia Martisor (178)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata, lume noua Va pun repede la fiecare cate o
Stiu, am disparut in ceata, dar asa s-a nimerit, nu a fost nimic voit. Pe langa diversele probleme cu care ne-am confruntat am facut o mica pauza de forum, pe care, daca stau bine sa ma gandesc, nu mi-am dorit-o... dar asa s-a intamplat.
Acum cand va scriu, sunt in plina convalescenta, daca pot spune asa, am avut probleme cu o unghie la picior si ieri m-am operat, acum sunt in faza de repaos, cu piciorul pozitionat pe perne. Dupa amiaza merg la pansat si cu ocazia asta doctorul va vedea cum se prezinta piciorul dupa interventie. Macar bine ca am scapat, urata chestie, habar nu aveam ca poate fi asa urat...
Fetele mi-au fost ori bolnave, ori bolnave, Narcisa chiar mi-a facut otita.
Ar mai fi si alte chestii, ceva mai marunte, dar care au intregit neplacut un bilant mai mult negativ al inceputului de an.
Oricat mi-am propus sa intru pe forum pe 1 sau pe 8 martie nu am reusit, totusi am trimis un martisor virtual fetelor pe care le am in lista...
Am de recuperat la capitolul lectura, sper sa reusesc zilele astea sa ma pun la curent cu noutatile.
In concluzie, cred ca pot zice i`m back
Va pup, va doresc o zi buna!
P.S. Pufy, Scumpik, va pup cu drag, va doresc, cu intarziere, "La multi ani fericiti!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!

Cafeluta-i buna, buna!

AdinaF, normal ca unul numai pentru femei este mai bun. Macar sa te poti misca in voie, in haine lejere, fara sa se uite vreun barbat la colacelul de grasime.

AdinaF, era pur si simplu pieptanata, ca din fericire il are un pic ondulat.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna

bine-ai revenit XAN, chiar ma gandeam la tine si ma intrebam oare ce tot faci de nu mai dai p-aici ???
insanatosire grabnica si tie si fetelor

ADINA, asta e super tare, un club fitness numai pt femei, e tare... si eu caut asa ceva daca se poate undeva la parterul blocului MEU , ca lenea-i mare

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

[S]Scumpik - - La Multi Ani!Toata viata sa ai parte de multa fericire alaturi de cei pe care ii iubesti . si te asteptam cu vesti.

Xan - bine ai revenit - chiar daca cu un picior bolnav. Stiu ca e groaznic - soacra mea are aceeasi problma si nu vreau sa te supar dar dupa ce a facut 2 operatii tot nu a scapat de unghia incarnata.
fetele tale.

Adina - eu ma duc la o sala mixta - normal ca mi-ar placea o sala exclusiv pentru femei - dar eu pe asta am gasit-o si am mare noroc ca la ora la care merg eu nu mai este nimeni.(am intalnit de vreo 2 ori 2 tipi)- Eu consider sala exclusiv pentru mine- este un antrenor sau antrenoare in functie de tura fiecaruia - si ma ajuta cu sfaturi.

Adriana- multa distractie in concediu.

Din pacate Victor a inceput sa tuseasca - sper sa nu-l tina prea mult am inceput sa-i dat Favitusin sirop.
Maine daca pot o sa va pun o poza sa ma mandresc cu fecioru' meu care si-a construit o nava din piese lego - mici - bestiala.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Apropo de poze - la capitolul trecut am pus poze noi - stiu ca nu ati apucat sa le vedeti dar niciodata nu e tarziu Poze schi si Martisoare

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

CRIS, super pozele de la schi, tare haiosi baietii pe schiuri si cu tot echipamentul ala pe ei
la fel si martisoarele (le vazusem de ieri, dar n-am mai apucat sa-ti spun ca le-am admirat, ca n-a mai functionat forumul ieri dupa amiaza)

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput

Multumesc mult Lili de aprecieri- cel mai haios era Victor care zilnic vroia schiuri (ale lui erau inchiriate) si statea cu ele in picioare pe banca. Intr-o saptamana doar o data a vrut sa faca o coborare cu monitoare.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Gety, abia acum am vazut ca ai postat o poza cu Maria, e frumoasa foc si tare eleganta!
Cris, foarte frumoase si pozele voastre, sunt tare draguti copiii echipati din cap pana in picioare!
Xandrutza, bine ai revenit! Insanatosire grabnica tie si fetelor!
Adina, si mie mi-ar conveni mai mult sa merg intr-un club de fitness exclusiv pt femei.
Scumpik, la multi ani si de la mine, cu intarziere!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Scumpik, la multi ani!
Adina, si eu as dori sa gasesc un astfel de studio exclusiv pt femei
Crisnemes, e posibil sa nu stie nici ele cum sa-l lamureasca sa doarma acolo, oricum am lasat-o mai moale deocamdata, sper sa reusesc cumva
Mi-au placut pozele de la schi, noi n-am fost cu el la schi pana acum

Mergi la inceput

Martha- multa bafta iti doresc. Eu stiu ca o sa reusesti- daca nu anul asta poate la anul.

Pana acum nu stiu de ce nu m-am uitat la albumul lui Darius- cred ca doar acum l-ai adaugat- e un copil foarte frumos si are niste buzeeeesi niste ochi superbi.

Poze

Mergi la inceput